پلاستیک اب کن از طبقه هشتم بنداز پایین اینقدر حال میده فقط مواظب باش تو سر کسی نیوفته![]()

شیطوناش پس کجان
به یزدان اگر ما خرد داشتیم
کجا این سرانجام بد داشتیم
پلاستیک اب کن از طبقه هشتم بنداز پایین اینقدر حال میده فقط مواظب باش تو سر کسی نیوفته![]()
هیچ یادم نرود این معنی
که مرا مادر من نادان زاد

بابا خطرناک.................خودت تا حالا با پلاستیک اب شده سوختی من تجربه کردم واقعا وحشتناکه
manam yebar da dorane madrese va dar hali ke namaze zohe dar namazkhane barpa bodo baradaran darhale jam avarie savab bodan dar kamin neshastam va be mahze vorode eskadrane namazgozaran ba sejde ) albate ba agahi az inke sejde dar unja yekam por feyztaro tolanitar az jahaye dige bod manam be mahze vorode aghayon be in ghesmat az namaz pelastic be dast nesfe mohraye ye safo jaro kardam hiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhvay khoda nemidonid in baradarane bimohr cheghadr heirat karde bodan baziashon amr beshon moshtabah shode bod ke morde lotf va keramat elahi vaghe shodan va .....??? vali az mogheie ke khodam shoroue kardam ba namaz khondan albate na bedin shekle rayej az mozahemate digaran besyar narahat misham
براي بوسه بر يك گل ياس بايد زيباتر از تصور باران شد
نگو تورو خدا کی سوزوندت خیلی شیطون بوده
هیچ یادم نرود این معنی
که مرا مادر من نادان زاد

جالب بود عزیز

دلم واسه یه لقمه شیطنت لک زده......................بیا تعریف کن

شیطون بیا تو خجالت نکش
شرمنده داداش اگه بگم چی بود،درب پرشین فروم رو پلوم میکنن!!!

شیطنت کجا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه های فروم و شیطنت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای سینه در حرارت سوزان خود بسوز
دیگر سراغ شعله ی آتش زمن مگیر
می خواستم که شعله شوم وسرکشی کنم
مرغی شدم بهکنج قفس بسته و اسیر!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)