جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه باسلق

  1. #1

    پیش فرض طرز تهیه باسلق

    مواد لازم:

    گردو ............................ 150 گرم
    نشاسته......................... 350 گرم
    آب.................................يک و يک دوم ليوان
    گلاب............................. يک دوم ليوان
    شکر..............................300 گرم
    کره ............................. 1 قاشق غذاخوري
    پودر نارگيل..................... به مقدار لازم


    طرز تهيه:

    سوزن را نخ کنيد و از وسط گردو رد کنيد تا گردوها به هم متصل شوند. نشاسته را در آب (سرد) حل کنيد، گلاب را به آن اضافه کرده و از صافي رد کنيد تا مايه يک دست شود. سپس شکر را اضافه کنيد. مخلوط را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود. (تقريباً غلظت آن به صورت خمير نرم در آيد) کره را اضافه کرده، سپس مايه باسلوق را از روي حرارت برداشته ، روي کاغذ روغني که پودر نارگيل پاشيده ايد پهن کنيد.

    گردو را در يک طرف خمير قرار داده و به کمک کاغذ آن را رول کنيد و دو سر آن را بهم بچسبانيد و به مدت 8-7 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. پس از اين مدت، باسلوق را از يخچال در آورده، و به صورت دلخواه برش دهيد و سرو نماييد.

  2. یک کاربر برای این پست سودمند از >>behzad<< عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •