جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: تاپيك اموزش ساخت انواع گل

  1. #1
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض تاپيك اموزش ساخت انواع گل

    ساخت گل آنتریوم
    ساخت گل آنتریوم

    مواد و وسائل مورد نیاز
    رنگ روغنی قرمزو زرد ، تور ، ساقه پلاستیکی ضخیم ، قالب آنتریوم یا گلبرگ طبیعی آنتریوم
    مراحل انجام کار
    ۱- گلوله‌ای از خمیر قرمز رنگ برداشته و آن را با وردنه باز کنید.
    ۲- گلبرگ طبیعی آنتریوم یا قالب آنتریوم را روی خمیر قرار دهید و اضافه‌های خمیر را بگیرید، سپس با فشار دست شیارها را روی آن ایجاد کنید.
    .... گل
    ۱- گلوله‌ای از خمیر بی‌رنگ را بردارید و آن را به ‌شکل اشک حالت دهید، سپس آن را داخل پارچه توری قرار دهید و فشار دهید و اضافه‌های تور را بچینید.
    ۲- ساقه را در انتهای .... فرو کنید و بگذارید تا خشک شود.
    ۳- بعد از خشک‌شدن ساقه را از سوراخی که در گلبرگ ایجاد کرده‌اید عبور دهید و انتهای آن را با چسب داغ محکم کنید.
    ۴- شما می‌‌توانید از ....‌های آماده که در بازار موجود می‌باشد استفاده نمائید.
    __________________

  2. یک کاربر برای این پست سودمند از امین ذاکری عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    آموزش تهیه خمیر گل چینی [فقط برای ساخت گل] آموزش تهیه خمیر گل چینی [فقط برای ساخت گل]
    برای تهیه خمیر گل چینی روشهای متعددی وجود دارد كه هر یك كاربرد خاصی دارد. البته تنها تفاوت آنها فقط در مواد لازم برای تهیه هر خمیر می باشد و روش تهیه آنها یكسان است.
    روش اول:
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    چسب چوب نصف پیمانه
    گلیسرین 1 قاشق غذا خوری
    آب 3/2 پیمانه
    آبلیمو 1 قاشق چایخوری
    وازلین برای چرب كردن ظرف


    روش دوم:
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    چسب چوب 1 پیمانه سر خالی
    گلیسرین 1 قاشق غذا خوری
    آب 4/1 پیمانه
    آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
    وازلین برای چرب كردن ظرف
    روش سوم (برای گلهای كروشه ای):
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    چسب چوب 1 پیمانه سر خالی
    گلیسرین 2 قاشق غذا خوری
    وازلین برای چرب كردن ظرف
    روش تهیه:
    ابتدا نشاسته را بوسیله الك ریز چندین بار به خوبی الك نموده تا ذرات درشت آن جدا شود. سپس سایر مواد را (به جز وازلین) به آن افزوده و در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط كرده تا خمیری صاف و یك دست بدست آید. اینك یك ظرف لعابی یا تفلون را بوسیله كمی وازلین چرب نموده و مواد را درون ظرف بریزید. اكنون مایع بدست آمده برای پخت آماده است. روش پخت خمیر گل چینی به این صورت است كه ظرف مورد نظر را با شعله ملایم به آرامی حرارت داده و مرتباً به هم می زنیم تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی به دست آید. خمیر گل چینی هم اكنون آماده است. دستان خود را با وازلین كمی چرب نموده و خمیر را با دقت و حوصله ورز دهید. پس از خنك شدن، خمیر را در پارچه ای تمیز قرار داده و در كیسه نایلكس نگهداری نمایید. در صورتی كه نایلكس را در جعبه ای قرار دهید برای مدت طولانی تری می توانید خمیر را در یخچال نگهداری كنید.
    نكته: بهترین زمان استفاده از این خمیر یك روز پس از پخت آن می باشد.

  4. یک کاربر برای این پست سودمند از امین ذاکری عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    ساخت گل آنتریوم
    ساخت گل آنتریوم

    مواد و وسائل مورد نیاز
    رنگ روغنی قرمزو زرد ، تور ، ساقه پلاستیکی ضخیم ، قالب آنتریوم یا گلبرگ طبیعی آنتریوم
    مراحل انجام کار
    ۱- گلوله‌ای از خمیر قرمز رنگ برداشته و آن را با وردنه باز کنید.
    ۲- گلبرگ طبیعی آنتریوم یا قالب آنتریوم را روی خمیر قرار دهید و اضافه‌های خمیر را بگیرید، سپس با فشار دست شیارها را روی آن ایجاد کنید.
    .... گل
    ۱- گلوله‌ای از خمیر بی‌رنگ را بردارید و آن را به ‌شکل اشک حالت دهید، سپس آن را داخل پارچه توری قرار دهید و فشار دهید و اضافه‌های تور را بچینید.
    ۲- ساقه را در انتهای .... فرو کنید و بگذارید تا خشک شود.
    ۳- بعد از خشک‌شدن ساقه را از سوراخی که در گلبرگ ایجاد کرده‌اید عبور دهید و انتهای آن را با چسب داغ محکم کنید.
    ۴- شما می‌‌توانید از ....‌های آماده که در بازار موجود می‌باشد استفاده نمائید.

  6. #4
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    آموزش تهیه خمیر گل چینی


    آموزش تهیه خمیر گل چینی [فقط برای ساخت گل]
    برای تهیه خمیر گل چینی روشهای متعددی وجود دارد كه هر یك كاربرد خاصی دارد. البته تنها تفاوت آنها فقط در مواد لازم برای تهیه هر خمیر می باشد و روش تهیه آنها یكسان است.
    روش اول:
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    چسب چوب نصف پیمانه
    گلیسرین 1 قاشق غذا خوری
    آب 3/2 پیمانه
    آبلیمو 1 قاشق چایخوری
    وازلین برای چرب كردن ظرف


    روش دوم:
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    چسب چوب 1 پیمانه سر خالی
    گلیسرین 1 قاشق غذا خوری
    آب 4/1 پیمانه
    آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
    وازلین برای چرب كردن ظرف
    روش سوم (برای گلهای كروشه ای):
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    چسب چوب 1 پیمانه سر خالی
    گلیسرین 2 قاشق غذا خوری
    وازلین برای چرب كردن ظرف
    روش تهیه:
    ابتدا نشاسته را بوسیله الك ریز چندین بار به خوبی الك نموده تا ذرات درشت آن جدا شود. سپس سایر مواد را (به جز وازلین) به آن افزوده و در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط كرده تا خمیری صاف و یك دست بدست آید. اینك یك ظرف لعابی یا تفلون را بوسیله كمی وازلین چرب نموده و مواد را درون ظرف بریزید. اكنون مایع بدست آمده برای پخت آماده است. روش پخت خمیر گل چینی به این صورت است كه ظرف مورد نظر را با شعله ملایم به آرامی حرارت داده و مرتباً به هم می زنیم تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی به دست آید. خمیر گل چینی هم اكنون آماده است. دستان خود را با وازلین كمی چرب نموده و خمیر را با دقت و حوصله ورز دهید. پس از خنك شدن، خمیر را در پارچه ای تمیز قرار داده و در كیسه نایلكس نگهداری نمایید. در صورتی كه نایلكس را در جعبه ای قرار دهید برای مدت طولانی تری می توانید خمیر را در یخچال نگهداری كنید.
    نكته: بهترین زمان استفاده از این خمیر یك روز پس از پخت آن می باشد.

  7. #5
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    اقاقیای خمیری بسازید اقاقیای خمیری بسازید



    مواد و وسائل مورد نیاز :
    رنگ روغنی بنفش و سبز
    نوار گاترین
    سیم پلاستیکی نازک
    سیم روکش‌دار شماره ۵، برای ساقه زدن برگ‌ها
    سیم روکش‌دار شماره ۳ برای ساقه زدن گل
    ۳ شاخه بلند

    مراحل انجام کار

    غنچه اقاقیا
    ۱- گلوله‌ای از خمیر بنفش رنگ به اندازه یک نخود بردارید و آن را به‌شکل اشک فرم دهید.
    ۲- قسمت باریک اشک را با فشار انگشتان کمی پهن کنید و سیم شماره ۳ را در انتهای آن فرو کنید.



    گل اقاقیا
    ۱- گلوله‌ای از خمیر بنفش رنگ به‌اندازه یک نخود بردارید، و به شکل اشک فرم دهید.
    ۲- اشک را روی یک تکه نایلون قرار دهید و به‌وسیله جلد نوار کاست آن را پهن کنید.
    ۳- این گلبرگ‌ را اطراف یک اشک بپیچید.
    ۴- گلبرگ دیگری درست کنید و در وسط قسمت پهن آن یک برش به شکل V بزنید و آن را هم به قسمت دیگر اشک بپیچید و سپس لبه‌های گلبرگ را حالت دهید تا طبیعی جلوه کند.
    ۵- از سیم نازک شماره ۳ یک تکه در پائین گل قرار دهید و به‌ این ترتیب تعدادی گل و غنچه درست کنید و بگذارید تا خشک شوند.

    ۶- از سیم نازک شماره ۵ چند قطعه به طول ۳۰ سانتی‌متر ببرید و به‌ترتیب ابتدا ۱ غنچه، بعد ۲ غنچه و ... سپس گل‌ها را روی آن قرار دهید و با نوار گاترین بپوشانید.
    تذکر: برای نصب تمامی گل‌ها که روی شاخه‌های بزرگ قرار گرفته‌‌اند مانند درختچه‌ اقاقیا، رز، شاخه‌های شکوفه و... می‌توانید درختچه‌ها را به‌صورت آماده از بازار خریداری نمائید.

  8. #6
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    برای ماندگاری گلها برای ماندگاری گلها



    در این مطلب دو روش خشك كردن گلها بوسیله پرس كردن و استفاده از مواد شیمیایی (مانند سیلیكا ژل یا اسید بوریك) را توضیح میدهیم.

    روش پرس كردن گلها
    دستگاه پرس از دو صفحه نئوپان كه دارای سوراخهایی در 4 طرف بوده تشكیل شده است كه بوسیله پیچ و مهره روی هم بسته می شوند. در روش پرس كردن ابتدا گلها را در لای روزنامه قرار می دهیم. سپس آن‌ها را بین دو صفحه دستگاه پرس میگذاریم و با پیچ محكم كرده تا گلها كاملاً تحت فشار باشند و خشك شوند. گل‌ها را طوری بین روزنامه قرار دهید كه فرم آن بهم نخورد و قسمت روی گل به طرف پایین باشد.
    گل های جعفری و داودی را بهتر است با روش پرس كردن خشك نكنید بلكه آن‌ها را در روی جعبه در هوای آزاد طوری كه سر آن‌ها بالا باشد خشك كنند.
    گلهایی از قبیل ژربرا، بنفشه، داودی مینیاتوری، مارگیرت، و هم‌چنین گلها و برگهایی كه ارتفاع و عمق كمتری دارند، را می‌توان با روش پرس كردن، خشك كرد.
    گل‌ها را طوری بین روزنامه قرار دهید كه فرم آن بهم نخورد و قسمت روی گل به طرف پایین باشد.

    در موقع چیدن گل، وسط آن را با دست فشار دهید تا برای پرس شدن آماده شود. اگر دستگاه پرس در دسترس نباشد میتوان از تعدادی كتاب سنگین برای این كار استفاده كرد.

    استفاده از مواد شیمیایی
    بسیاری از گیاهان را می توان با مواد شیمیایی جاذب‌الرطوبه خشك كرد. مخصوصاً گیاهان حساس مانند اركیده و لیلیوم در مواد شیمیایی بهتر خشك می شوند.
    موادی را كه برای خشك كردن گلها بكار می برند عبارت است از سیلیكا ژل، بُراز، نمك، اسید بوریك، زاج، آرد ذرت و شن. سبكترین و مناسبترین ماده شیمیایی براز است كه برای كارهای هنری و خشك كردن گلها مورد استفاده قرار می گیرد كه در داروخانه‌ها موجود است. البته سیلیكا ژل را هم می‌توان از داروخانه خریداری كرد.
    برای خشك كردن گل توسط براز، ابتدا مقداری از ماده را داخل ظرفی میریزیم و گل را به آرامی در روی آن قرار میدهیم. سپس مقداری براز را روی گل میپاشیم و هر از چند گاهی ظرف را تكان میدهیم تا براز كاملاً روی تمام گلبرگها را بپوشاند.
    اگر براز حالت چسبندگی داشت كمی آرد ذرت را با آن مخلوط میكنیم تا از چسبندگی مواد به گل جلوگیری شود.

  9. #7
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    آموزش گل نرگس شیرازی آموزش گل نرگس شیرازی



    مواد و وسائل مورد نیاز:
    رنگ روغنی زرد و سبز
    پرچم به رنگ زرد
    سیم ‌روکش‌دار شماره ۵
    نوار گاترین
    سیم پلاستیکی نازک برای ساقه اصلی
    ابزار کار شماره ۱۱

    مراحل انجام کار:
    وسط گل:
    ۱- گلوله کوچکی به اندازه یک عدس از خمیر زرد رنگ را بردارید و آن را به‌شکل اشک فرم دهید.
    ۲- با ابزار کار شماره ۱۱ در قسمت پهن اشک یک گودی ایجاد کنید و با حرکت دورانی ابزار گودی ایجاد شده را باز کنید.
    ۳ تعدادی پرچم زرد درون آن قرار دهید و بگذارید تا خشک شود.

    گلبرگ‌ها:
    ۱- گلوله‌ کوچکی از خمیر به ‌اندازه یک نخود بردارید و به ‌شکل اشک فرم دهید.
    ۲- آن را روی یک تکه نایلون قرار دهید و با فشار جلد نوار کاست آن را پهن کنید (تعداد ۶ عدد درست کنید).
    ۳- ابتدا ۳ گلبرگ را اطراف وسط گل بچسبانید و سپس در ردیف دوم ۳ گلبرگ دیگر را در فاصله بین هر دو گلبرگ ردیف اول بچسبانید.
    کاسبرگ:
    ۱- گلوله‌ای از خمیر سبز رنگ را به اندازه یک عدس بردارید و آن را به شکل اشک دو سر فرم دهید.
    ۲- سپس آن را روی یک تکه نایلون قرار دهید و با جلد نوار کاست آن را پهن کنید (تعداد ۴ عدد درست کنید)
    ۳- هر ۴ کاسبرگ را در زیر گل بچسبانید.
    ۴- از سیم روکش‌دار یک تکه به اندازه ۵ سانتی‌متر ببرید و در انتهای گل قرار دهید.
    ۵- برای هر شاخه نرگس ۵ یا ۶ عدد گل درست کنید و ساقه آنها را با هم بگیرید و با نوار گاترین به شاخه اصلی متصل کنید.
    غنچه گل نرگس:
    ۱- از خمیر سفید رنگ گلوله کوچکی بردارید و آن را به شکل اشک فرم دهید.
    ۲- ۴ عدد کاسبرگ را اطراف آن بچسبانید و یک تکه سیم روکش‌دار را در انتهای آن فرو کنید و بگذارید تا خشک شود.
    ۳- برای هر شاخه گل نرگس ۵ یا ۶ عدد غنچه لازم است.
    ۴- گل‌ها و غنچه‌ها را در یک دست با هم بگیرید و با نوار گاترین به ساقه اصلی وصل کنید.
    __________________

  10. #8
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    آموزش گل لیلیوم آموزش گل لیلیوم



    مواد لازم:
    فوم زرد
    رنگ روغن قهوه ای
    پرچم مخصوص لیلیوم
    سیم سفید شماره 5
    نوار ساقه پیچ


    طرز کار :
    1. برش: ابتدا پس از کشیدن الگو روی فوم آن را برش میزنیم.
    2. رنگ آمیزی: کناره های گلبرگ ها را از پایین به بالا با رنگ قهوه ای سایه می زنیم، سه تا از گلبرگ ها را با یک ابزار نوک تیز و رنگ قهوه ای به صورت پراکنده خال می زنیم.
    3. اتو کاری: گلبرگ ها را حرارت داده و بین دو انگشت شست و اشاره دو دست لول دهید.
    4. مونتاژ: سیم شماره 5 را به اندازه گلبرگ ها + پنج سانتیمتر چیده و با چسب حرارتی یا چسب قطره ای پشت گلبرگ ها بچسبانید. پرچم ها سر سیم وصل کرده و با نوار ساقه پیچی می کنید سپس گلبرگ های خالدار و ساده را یکی در میان با نخ دور ساقه پیچیده و در پایان برای تمیزی کار و محکم شدن ساقه را با نوار ساقه پیچی می کنیم.

  11. #9
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    گل بلندر مخملی گل بلندر مخملی



    ساخت گل بلندر مخملی بسیار ساده و سریع است . برای این کار وسایل مورد نیاز عبارتند از :
    فوم قرمز و سبز، پودر مخملی قرمز، چسب چوب، پرچم به رنگ مشکی، ساقه پلاستیکی، کاسبرگ شماره ۴.

    مراحل انجام کار:
    ۱- ابتدا الگوی مورد نظر را برش دهید و سطح گلبرگ‌ها را چسب چوب رقیق شده یا چسب مایع بزنید.
    ۲- پودر مخملی را روی سطح گلبرگ‌ها بچسبانید و با کشیدن انگشت خود به روی گلبرگ‌ها آن را صاف و یکدست کنید و بگذارید تا خشک شوند. در ضمن برای مخملی کردن گلبرگ‌ها پودر مخملی را می‌توانید هم قبل و هم بعد از اتو کشیدن استفاده کنید.


    ۳- گلبرگ‌ها را اتو بزنید و سپس به فرم دلخواه خود در آورید.
    4- پرچم را به‌وسیله نخ سر ساقه محکم کنید و از قسمت مرکزی گلبرگ عبور دهید. و با استفاده از چسب حرارتی در جای خود ثابت کنید و در خاتمه کاسبرگ گل را بزنید.

  12. #10
    کاربر فعال سایت امین ذاکری آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    بیابان زمان(شمال.ساری)
    نوشته ها
    799
    Thanked: 835

    پیش فرض

    تزیین هندوانه برای کدبانو ها تزیین هندوانه برای کدبانو ها



    برای تزیین هندوانه می توانید :

    تزیین هندوانه به شکل سبد میوه
    1- آن را از طول زیگزاگ یا دالبر و نیم دایره ،نیم دایره ای برش داده اما نه کامل بلکه در وسط آن یک دسته ی زیگزاگی یا دالبری نگه داریدتا به شکل سبد شود وسپس هندوانه های داخل آن را گرد گرد با قاشق معمولی ویا با قاشقهای بستنی در آورده وبرای اینکه همه ی هندوانه ها را گرد گرد در بیا ورید از ابتدا که همه ی توپها را در می آورید در ظرفی دیگر ریخته وسپس همه را به سبد هندوانه ای خود وارد کنید.می توانید برای پذیرایی از چوبهای کبابی کوچک که چند عدد را در توپهای هندوانه ای فرو کرده اید و به آن شکل زیبایی هم می بخشد به جای چنگال استفاده نمایید.


    تزیین هندوانه به شکل ظرف دالبری
    2- هندوانه را از عرض وبدون دسته باز هم زیگزاگی یا دالبر برش داده واین بار در ظرفی مربع شکل برش دهید وبا چنگالهای سفید کوچکی که از فروشگاههای لوازم شیرینی می توانید تهیه کنید در این هندوانه های مربعی شکل زده و از مهمانان شب یلدایی خود پذیرایی کنید.می توانید برای زیباتر شدن هندوانه تان از ترافل که بر روی آن می پاشید استفاده نمایید.


    تزیین هندوانه به شکل گل رز
    3- پوست هندوانه را تا نیمه با یک چاقوی تیز طوری بردارید که سفیدی های زیر پوست باقی بماند وتنها پوست سبز آن جدا شود ،سپس یک گل رز را در نظر گرفته وبا برشهایی بر روی پوسته ی سفید هندوانه آن را بوسیله ی چاقوی لیزری به شکل گل در بیاورید.





    تزیین هندوانه به شکل ترمه
    4- هندوانه را ازطول نصف کرده و 5 تا 10 سانت روی آن را به شکل ترمه برش دهید که برای این کار می توانید شکل ترمه را ابتدا بر روی آن با نوک چاقو کشیده وسپس اطراف آن 5 تا 10 سا نت رویی را به آرامی خالی کنید به طوری که یک ترمه ی قرمز از هندوانه در رو وبقیه ی آن به شکل قبل با پوسته ی سبزدر زیر قرار داشته باشد.







    5- هندوانه را از وسط نصف کرده و همراه با پوست آن ،برشهای نیم دایره ای هم اندازه ای درست کنید همانطور که همیشه برش می دهید با این تفاوت که همه هم اندازه ونسبتا نازک باشند ،سپس آنها را درون سینی گرد سیلور یا کریستال وبلور مانند پره های پنکه مشترک در نقطه ای در مرکز قرار دهید .








    سینی هندوانه
    6- هندوانه را از وسط نصف وسپس باز نیمه ها را از وسط دقیق نصف کنید تا چهار قسمت بزرگ مساوی داشته باشید ،سپس آنها را با پوست از طول به شکل برش برش های هم اندازه ی مثلثی شکل در آورید وهمه را در ظرف استیل ماهی شکل مانند پولکهای ماهی پشت سر هم قرار دهید ویا در ظرفی بیضی شکل پشت هم برای پذیرایی بچینید .می توانید در کنار تزیینات دیگر هندوانه ها مقداری را برای بچه ها به این شکل آماده نمایید که بسیار راحت ودر عین حال زیباست .

    7- روشهای ساده دیگر را تنها با تصویر برای شما نمایش می‌دهیم. امیدواریم که مورد توجه شما کاربران عزیز قرار گیرد


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. قلعه‌نويي: براي يك ماه فعاليت در تيم ملي، دستمزد يك ساله نگرفتم
    توسط sajadshiraz در انجمن اخبار فوتبال ملی ایران
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 21-08-10, 17:26
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 10-04-10, 12:52
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 13-10-09, 08:41
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 13-02-08, 15:15

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •