جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بیسکویت های رنگی فانتزی

  1. #1

    پیش فرض بیسکویت های رنگی فانتزی

    مواد لازم :

    کره یا مارگارین 100 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    پودر قند 105 گرم
    نشاسته ذرت 70 گرم
    آرد سفید 165 گرم
    وانیل یک قاشق چایخوری
    بیکین پودر 1 ق.چ پر
    رنگ عذا به دلخواه یا کاکائو و زعفران آبکرده چند قطره
    نمک نوک ق. چ


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    طرز تهیه :

    ابتدا کره یا مارگارین را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود .
    سپس کره را با کمک چاقو ریز کرده و به همراه پودر قند در یک ظرف گود ریخته و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا پف پفی شود . سپس تخم مرغ را اضافه کنید . و باز با همزن خوب بزنید تا یکدست شود در حال همزدن نشاسته ذرت را نیز همراه با وانیل اضافه کنید .
    یکبار خوب همبزنید تا کاملا یکدست شود و سپس همزن را کنار گذاشته و آرد الک شده و نمک و بیکین پودر را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید و آنقدر ورز دهید تا خمیر بدست نچسبد ...

    فقط حواستون باشه که این خمیر روغن داره زیاد ورز ندین .

    اگه خمیر کمی چسبنده بود چند قاشق بیشتر ارد اضافه کنید . (البته اگه میخوایین از کاکائو استفاده کنید بهتره ابتدا کمی از خمیر چسبنده رو بردارید و سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و خمیر را در دست ورز بدین تا کل خمیر یک رنگ بشه . اگه باز خمیر چسبنده بود انگاه به خمیر آرد اضافه کنید .
    خمیر آماده شده را به رنگهای دلخواه دربیایرن . سپس از خمیر گلوله ای کوچک برداشته و در دست بصورت اشک دربیارین حدود 6 تا 7 تا بصورت گلبرگها کنار هم درسینی فر چرب نشده و بدون کاغذ گذاشته و بعد یک رنگ مخالف برداشته و در دست بصورت گلوله دربیاورید و در وسط گلبرگها گذاشته و کمی فشار دهید .
    تا بصورت شکوفه دربیاورید . برای برگها هم یک گلوله کوچک را بصورت اشک درآورده و رویش کمی فشار دهید و بعد با کمک چاقو شکل برگ انداخته و کنار گلها بگذارید .

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    سینی بیسکویتها که آماده شد می توانید در فر 180 درجه نیمه گرم حدود 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا طلایی شدن زیر بیسکویتها بپزید . دقت کنید این بیسکویتها زود می سوزد ... این شیرینی ها را وقتی نیمه گرم هست از سینی جدا کرده در ظرف دربسته بگذارید تا زود خشک نشود .



    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    بفرمایید شام‏
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  2. 4 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بیسکویت دانه آفتابگردان و کشمش
    توسط Gemini در انجمن شیرینی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 26-01-12, 13:31
  2. بیسکویت نمکی
    توسط Gemini در انجمن شیرینی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28-10-09, 13:34
  3. بیسکویت مربائی
    توسط Gemini در انجمن شیرینی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28-10-09, 13:33
  4. بیسکویت کشمشی
    توسط Gemini در انجمن شیرینی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28-10-09, 13:30

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •