ویزای شینگن مجارستان : ایرانیان چگونه می توانند ویزای شینگن مجارستان را اخذ کنند ؟
روادید مجارستان چگونه دریافت می شود؟ ویزای شینگن مجارستان چگونه گرفته می شود؟ ویزای شینگن مجارستان

ویزای شینگن مجارستان

یکی از کشورهای دیدنی که در جهان تا حدودی شناخته شده است مجارستان است ؛ مجارستان کشوری در قلب اروپاست که از طبیعت بکری برخوردار است و همچنین حاصل خیزی و طبیعت دیدنی آن میزبان عده ی زیادی از افراد بوده است . مردم مجارستان به مهرمانی و مهمان نوازی مشهور می باشند. این کشور دارای سرزمینی 1100 ساله می باشد که در 150 سال گذشته از کشور اتریش جدا شده است . مجارستان به عنوان یکی از کشورهای معروفی است که در فرهنگ اروپائی بسیار شناخته شده است و از سطح فرهنگ بالایی برخوردار است . موسیقی و سوارکاری به عنوان دو قسمت جدا نشدنی از فرهنگ این کشور می باشد همچنین این کشور زیبا یکی از نقاطی است که هنرمندان و مخترعین زیادی در آن زندگی می کنند . از لحاظ زبانی ، این کشور زبان زیبای و مستقلی برای خود دارد که هم منحصر به فرد است و هم از زیبایی خاصی ریشه گرفته است.
اگر به این کشور سفر کنید می توانیم دوستان خوبی را برای خود پیدا کرده و با هنرمندان زیادی آشنا شوید جهت مهاجرت به مجارستان نیز میتوانید با مشارورین مهاجرتی تماس حاص فرمایید .

چه مدارکی در سفارت جهت ویزای مجارستان نیاز می باشد:

* ترجمه بدون نیاز به تأییدیه دادگستری و وزارت امورخارجه. 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی. الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود است . ب- برای هر نفر ارائه گذرنامه جداگانه الزامی می باشد . 2) شش قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید 3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از همه صفحه های شناسنامه . 4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. * در صورتی که گردش حساب وجود نداشته باشد ، گواهی موجودی حساب هم قابل ارائه است . ب- سپرده های بانکی. * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل پذیرفته است . 5) اصل و ترجمه سند مالکیت. 6) اصل و ترجمه مدارک شغلی: الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی. ب- وکلا: پروانه وکالت. ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه. د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی. ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت. و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس. ز-دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ). * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد. 7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است. 8) مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار. *در سفارت باید همه ی مسافرین جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند . * تا زمانی که از سفر باز گردند باید مدارک نزد آژانس باشد. * چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام میگردد. * باید همه ی مدارک در 2 سری کپی در برگه 4A کپی داشته باشند.
جهت اطلاعات بیشتر از نحوه ی دریافت ویزای شینگن و ویزای اروپا با ما در ارتباط باشید