کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:

   

جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: جمع دو عدد بسیار بزرگ بوسيله رشته در ويژوال بيسيك

  1. #1

    Question جمع دو عدد بسیار بزرگ بوسيله رشته در ويژوال بيسيك

    من خودم برنامه را نوشتم ولی در متغیر ها ایرد میگیره دیگه عقلم جایی قد نمیده
    لطفا کمک کنید
    اینم کد:
    Dim result As String, result1() As String, int1 As String, int2 As String

    intnum1 = Len(Text1.Text)
    intnum2 = Len(Text1.Text)
    txt1 = Text1.Text
    txt2 = Text2.Text
    carry = 0
    result = ""
    For i = 1 To intnum1
    int1 = Val(txt1) Mod 10
    txt1 = Val(txt1) \ 10
    int2 = Val(txt2) Mod 10
    txt2 = Val(txt2) \ 10
    If Val(int1) + Val(int2) + Val(carry) < 10 Then
    result = result + Str(Val(int1) + Val(int2) + Val(carry))
    carry = ""
    Else
    result = result + Str((Val(int1) + Val(int2) + Val(carry)) Mod 10)
    carry = (Val(int1) + Val(int2) + Val(carry)) \ 10
    End If
    Next i

    intnum3 = Len(Text1.Text)
    While intnum3 > 0
    ReDim result1(intnum3) As String
    result1(intnum3) = (Str(Val(result)) Mod 10)
    Label1.Caption = Label1.Caption + result1(intnum3)
    result = (Str(Val(result)) \ 10)



    intnum3 = intnum3 - 1
    Wend


    End Sub

  2. 3 کاربر برای این پست سودمند از morteza_256 عزیز تشکر کرده اند:


  3. Left Ad Image/Code 1 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
    Right Ad Image/Code 2 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
  4. #2
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Mar 2007
    محل سکونت
    خوزستان - دزفول
    نوشته ها
    2,096
    Thanked: 7443

    Red face

    با ابراز شرمندگي خدمت شما دوست گرامي من امشب خيلي خسته بودم و تنبليم هم گل كرده بود حوصلم نگرفت برنامه تون رو چك كنم ولي براي رفع مشكلتون بصورت موقتي براي اولين بار در اين زمينه برنامه‌اي نوشتم اميدوارم كه منظورتون رو خوب فهميده باشم اگر خطايي در برنامه بنظرتون اومد با كمال ميل ميشنوم برنامه تون رو هم حتما چك ميكنم
    با تشكّر مهران مهدي پور





    آقا راستي همينجوري كه نگاه برنامتون كردم تابع يا زيربرنامه‌اي كه برنامتون قرار توي اون اجرا بشه كجاست.........در چه سطحي با وي.بي كار كرده‌ايد يا من اشتباه ميكنم.....
    فایل های پیوست شده
    لانه جغد نگر کاسه آن بر بط سعدی ز خموشی
    نغمه سر کن که جهان تشنه آواز تو بینم
    چشمم آن روز مبیناد که خاموش در این ساز تو بینم
    نغمه تست بزن آنچه که ما زنده بدانیم
    اگر این پرده بر افتد من و تو نیز نمانیم
    اگر چند بمانیم و بگوئیم همانیم

  5. 2 کاربر برای این پست سودمند از mehs1988 عزیز تشکر کرده اند:


  6. #3

    Wink

    من یک ترم اولی رشته فنی هستم ولی در حد متوسط
    در ضمن من هنوز وقت نکردم کد برنامه شما را چک کنم مشکلم اینه که گفته باید اگه عدد اول از دوم کوچکتر شدجمع انجام گیرد و از آرایه هم استفاده نکنید بهتر است منم دیدم راحترین راه تقسیم است که متاسفانه متغیر رشته ای که باید تا 2 میلیارد کاراکتر را در خود ذخیره کند ارور میده
    با تشکر

  7. یک کاربر برای این پست سودمند از morteza_256 عزیز تشکر کرده اند:


  8. #4
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Mar 2007
    محل سکونت
    خوزستان - دزفول
    نوشته ها
    2,096
    Thanked: 7443

    پیش فرض

    ميخواستم بدونم چطور يك متغير رشته‌اي تا 2 ميليارد كاراكتر ميگره آخه من فهميده بودم كه فقط 256 يا 255 كاراكتر بيشتر نميگيره لطفاً توضيح بديد !!!!!!!!!:icon_pf (30):
    با تشكّر مهران مهدي پور
    لانه جغد نگر کاسه آن بر بط سعدی ز خموشی
    نغمه سر کن که جهان تشنه آواز تو بینم
    چشمم آن روز مبیناد که خاموش در این ساز تو بینم
    نغمه تست بزن آنچه که ما زنده بدانیم
    اگر این پرده بر افتد من و تو نیز نمانیم
    اگر چند بمانیم و بگوئیم همانیم

  9. یک کاربر برای این پست سودمند از mehs1988 عزیز تشکر کرده اند:


  10. #5

    پیش فرض

    من برنامه انجام چهار عمل اصلي توسط ++c براي اعداد سيصد رقمي دارم.

  11. یک کاربر برای این پست سودمند از nzam عزیز تشکر کرده اند:


  12. #6
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Mar 2007
    محل سکونت
    خوزستان - دزفول
    نوشته ها
    2,096
    Thanked: 7443

    پیش فرض

    اگه دوست داريد توي يه تاپيك جديد آپلود كنيد تا همه استفاده كنند خيلي هم لطف ميكنيد......
    با تشكّر مهران مهدي پور
    لانه جغد نگر کاسه آن بر بط سعدی ز خموشی
    نغمه سر کن که جهان تشنه آواز تو بینم
    چشمم آن روز مبیناد که خاموش در این ساز تو بینم
    نغمه تست بزن آنچه که ما زنده بدانیم
    اگر این پرده بر افتد من و تو نیز نمانیم
    اگر چند بمانیم و بگوئیم همانیم

  13. #7

    پیش فرض

    سلام
    لطفا برنامه ای بنویسید که دو عدد بزرگ را بر هم تقسیم کند ؟

  14. یک کاربر برای این پست سودمند از ramin_yari عزیز تشکر کرده اند:


  15. #8

    پیش فرض

    نقل قول:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    خب اگه شما این کد رو بذارید عدد اصلا میلیون رقمی باشه بازهم تقسیم میکنه :
    Text3.Text = Val(Text1.Text) / Val(Text2.Text)

  16. #9

    پیش فرض

    نقل قول:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    البته نه دومیلیارد بلکه هرچه RAM کامپیوتر اجازه دهد. با تعریف ساختمان داده مناسب و اخذ حافظه از heap یعنی مثلا با دستور زیر در زبان ++C:
    کد:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.

    اگر تا کنون در سایت ثبت نام نکرده اید با کلیک بر روی
    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    کنید
    Only
    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    Users Can See Links[/COLOR][/CODE][

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نحوه ي گذاشتن كد در ويژوال بيسيك
    توسط atanaghedifar در انجمن برنامه نویسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 05-09-11, 15:57
  2. سوال ساده ويژوال بيسيك
    توسط atanaghedifar در انجمن برنامه نویسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 04-09-11, 22:27
  3. كتاب فارسي ويژوال بيسيك
    توسط shahrzaad در انجمن کامپیوتر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 27-10-10, 20:11
  4. آشنايي كامل با زبان ويژوال بيسيك
    توسط faramarz2006 در انجمن برنامه نویسی
    پاسخ ها: 25
    آخرين نوشته: 10-05-10, 18:54
  5. ايجاد پايگاه داده اكسس از طريق ويژوال بيسيك 6
    توسط Admin در انجمن مقالات آموزشی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 09-06-06, 11:15

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: