کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:

   

جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 45 , از مجموع 53

موضوع: طرز تهیه انواع شیرینی

  1. #1
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض طرز تهیه انواع شیرینی

    لطفا دوستان عزیز اگر طرز تهیه هر نوع شیرینی دارید در این قسمت بگذارید
    مرسی:icon_pf (68):
    :icon_pf (68):


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  2. 2 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  3. Left Ad Image/Code 1 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
    Right Ad Image/Code 2 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
  4. #31

  5. 2 کاربر برای این پست سودمند از sadaf_j عزیز تشکر کرده اند:


  6. #32
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض

    بستنی زعفرانی
    مواد لازم :
    شیر
    4 لیوان
    تخم مرغ
    3 عدد
    زعفران
    يك سوم قاشق چايخوری
    گلاب
    1 لیوان
    شکر
    1 و نیم لیوان
    وانیل
    يك سوم قاشق چايخوری
    ثعلب
    یک دوم قاشق مربا خوری
    طرز تهيه :
    ثعلب,وانیل, شکر را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا سفت شود و سپس شیر و گلاب را
    اضافه کره و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش اید بعد می گذاریم خنک شود زعفران حل شده را
    افزوده می کنیم و هم می زنیم و در فریزر قرار می دهیم مرتب مایع بستنی را هم می زنیم تا کش بیاید و سفت بشود.


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  7. 4 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  8. #33
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض

    بستنی وانیل با خامه
    مواد لازم:
    شیر=1 لیتر(4 لیوان معمولی)
    زرده تخم مرغ=8 عدد
    وانیل=1 قاشق چایخوری
    خامه=200 گرم(1 لیوان معمولی)
    شکر=200 گرم
    شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین
    طرز تهیه:
    زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت 4 تا 5 ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  9. 4 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  10. #34
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض



    چند نكته ضروري در مورد تهيه بستني ها:
    1- وقتي خامه به راحتي شكل نمي گيرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در اين صورت كمي شير خنك به آن اضافه مي كنيم و خوب به هم مي زنيم، بعد مورد استفاده قرار مي دهيم. علت ديگر ، شل بودن خامه است كه در اين صورت مقداري پودر خامه خشك اضافه مي كنيم.
    2- شير را براي تهيه بستني حتماً بجوشانيد.
    3- اگر كيفيت ثعلب( ماده پودري شكلي است كه معمولاً براي غليظ كردن بستني ها و بعضي از مرباها مورد استفاده قرار مي گيرد) پائين بوده ويا مقدار آن براي تهيه بستني كم باشد، در اين شرايط بستني كشدارنشده و حالت يخي به خود مي گيرد، پس بهتر است به مقدار تعيين شده توجه شود.
    مواد لازم
    1 كيلو
    شير
    250 گرم
    شكر
    30 گرم
    ثعلب
    نصف استكان
    گلاب
    يك سوم قاشق چايخوري
    زعفران سائيده
    100 گرم
    خامه
    طرز تهيه:
    شير را مي جوشانيم و بعد حرارت آن را ملايم كرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه مي كنيم و شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم مي زنيم تا شكر و ثعلب در شير حل شود. پس از خنك شدن مايع بستني، آن را در ظرف فلزي ( استيل) مي ريزيم و در ظرف پر از يخ نرم شده قرار مي دهيم و با همزن مرتب به هم مي زنيم تا بستني خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فريزر قرار مي دهيم و بعد از نيم ساعت آن را در مي آوريم و مجدداً با همزن خوب مي زنيم تا بستني آماده شود. موقع سرو مي توانيم آن را در ظرف بستني خوري بريزيم و با يك قاشق سوپخوري شربت آلبالو آن را تزئين كنيم و يا به طريق زير به آن خامه تكه تكه شده اضافه كنيم.
    خامه را با كاردك فلزي يا پلاستيكي به كف سيني به قطر 2 ميلي متر بكشيد و آن را در فريزر و يا يخدان قرار دهيد.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سيني جدا كرده و به بستني اضافه كنيد . موقع سرو از پودر پسته هم مي توانيم استفاده كنيم.
    نكات تغذيه اي:
    به علت وجود شير و خامه در بستني، براي افرادي كه به مقدار كم لبنيات مي خورند، مي تواند مفيد باشد ولي خواص شير را نخواهد داشت.
    كل انرژي اين مقدار بستني، 1735 كالري است. اين مقدار اگر توسط 10 نفر ميل شود، سهم هر فرد 5/173 كالري خواهد بود.


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  11. 4 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  12. #35
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    محل سکونت
    در یاد و خاطره دوستان
    نوشته ها
    3,607
    Thanked: 4618

    پیش فرض

    سوگل جان من همه این موارد رو درست کردم ولی بستنی که بوجود اومد مثل بیرون در نیومد
    البته بگم من در درست کردن شیرینی خیلی ماهرم

  13. 3 کاربر برای این پست سودمند از I.M عزیز تشکر کرده اند:


  14. #36
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض

    آفرین ایمان جان
    بابا خیلی هنرمندی :icon_pf (24):

    البته من فکر کنم همه چیز یک لم یا فنی داره که باید دست آشپز یا درست کننده بستنی بیاد
    مثل کباب کوبیده که تو خونه درست میشه عمرا مثل مال رستوران نمیشه


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  15. 4 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  16. #37
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Dec 2007
    محل سکونت
    در یاد و خاطره دوستان
    نوشته ها
    3,607
    Thanked: 4618

    پیش فرض

    خواهش میکنم
    البته به قسمتی از حرف شما حق میدم
    ولی یک مواد دیگه ای هم اضافه میکنند که فکر کنم جالب باشه بدونید
    من جایی دیدم نشاسته رو حل میکنند و با زرده تخم مرغ هم میزنند تا کامل کش بیاد و بعد
    میگذارند داخل یخچال تا اینجوری که بیرونه بشه
    البته هنوز خودم وقت نکردم امتحان کنم
    در ضمن الان سوگل خانوم اونجا ساعت چنده؟

  17. 4 کاربر برای این پست سودمند از I.M عزیز تشکر کرده اند:


  18. #38
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض

    مرسی ایمان جان جالب بود
    اینجا الان دقیقا 12:48 هست(شب)


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  19. 3 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  20. #39

    پیش فرض

    Hi there,

    Can anybody tell me how to make Wallnut cookies (noon gerdooei), the ones which you find or used to find in the confectionery shops that are rather chewy in the middle and are 8-9 cm in diameter and not the ones which are small and easily get dried.

    Thanks

  21. یک کاربر برای این پست سودمند از noname عزیز تشکر کرده اند:


  22. #40

    Arrow ali_1985 و شيريني كره بادام زميني

    اگر از علاقمندان طعم بي نظير كره بادام زميني يا آزمودن طعمي تازه در شيريني هستيد، اين شيرينيهاي زيبا و ساده را تهيه كنيد و از آن لذت ببريد.
    اين شيرينيها را ميتوانيد در ظرف دربسته مخصوص ، به مدت يك ماه در فريزر نگه داريد.

    مواد لازم براي 54 شيريني:
    • ½ پيمانه روغن مايع
    • ½ پيمانه كره بادام زميني
    • ½ پيمانه شكر
    • ½ پيمانه شكر قهوه اي (فراوري نشده)
    • 1 ق.چ. بيكينگ پودر
    • 8/1 ق.چ. جوش شيرين
    • 1 تخم مرغ
    • 2 ق.س. شير
    • 1 ق.چ. وانيل
    • 1 و 4/3 پيمانه آرد
    • ¼ پيمانه شكر
    • 54 عدد شكلات شيري

    روش تهيه:
    1. با همزن برقي كه روي درجه متوسط تنظيم شده باشد، روغن و كره بادام زميني را در يك كاسه بزرگ بهم بزنيد. ½ پيمانه شكر، شكر قهوه اي، بيكينگ پودر و جوش شيرين را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه كرده و به خوبي بهم بزنيد. سپس تا جايي كه ميتوانيد با همزن و پس از آن با دست، آرد را به مخلوط اضافه كنيد و خمير را ورز دهيد.

    2. خمير را به شكل گلوله هايي 2.5 سانتي درآورده و در شكري كه براي اين كار آماده كرده ايم، ميغلطانيم. گلوله ها را روي كاغذ شيريني پزي چرب نشده و به فاصله 5 سانتيمتر از يكديگر ميچينيم و به مدت 10 تا 12 دقيقه در فر 350 درجه فارنهايت يا 176 درجه سانتيگراد ميپزيم تا اطراف آن سفت شده و زير آنها كمي قهوه اي شود.

    شيرينيها را از فر خارج كرده و شكلاتها را به سرعت در وسط هر گلوله فشار ميدهيم (نتيجه بايد چيزي مطابق تصوير شود)، سپس شيرينيها را از روي سيني به روي شبكه توري قرار ميدهيم تا خنك شوند. 3. اين شيرينيها را ميتوانيد در ظرف دربسته مخصوص و با گذاشتن يك برگ كاغذ مومي در ميان طبقات شيريني، به مدت يك ماه در فريزر نگه داريد.


  23. #41

    Arrow ali_1985 و نـــــــان بادامي شكلاتي

    مــــــــواد لازم :
    مغز بادام چرخ شده و نرم :: 250 گرم
    پودر قند :: 200 گرم
    كاكائو :: 100 گرم
    سفيده تخم مرغ :: 8 عدد


    طـــــــــرز تهيه :
    سفيده تخم مرغ را آنقدر ميزنيم تا سفت شود پودر قند و كاكائو را خوب با هم مخلوط كرده و به سفيده اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم پودر بادام را ريخته مايه را خوب مخلوط مي كنيم تا يكرنگ شود . سيني فر را چرب كرده كاغذ مومي پهن نموده و روي كاغذ را هم چرب مي كنيم مايه را در سيني مي ريزيم و در فر 300 درجه بمدت 15 دقيقه مي پزيم . سپس آنرا از فر خارج كرده بلافاصله آنرا به قطعات مساوي بريده در ظرف قرار ميدهيم .


  24. #42

    Arrow ali_1985 و شيريني فندق

    مــــــواد لازم :
    مغز فندق بو داده بدون نمك :: 250 گرم
    مغز بادام بو داده بدون نمك :: 150 گرم
    آرد سفيد :: 500 گرم
    خاكه قند :: 500 گرم
    هل كوبيده نرم :: يك قاشق سوپخوري
    روغن :: 350 گرم


    طـــــــرز تهيه :
    بادام و فندق را چرخ مي كنيم آرد را با روغن سرخ كرده بحدي كه كمي طلائي شود . بعد بادام و فندق و هل را اضافه مي نمائيم . باز هم كمي سرخ مي كنيم و از روي آتش برمي داريم كمي كه سرخ شد خاكه قند را ريخته و هم مي زنيم رويش را با پشت قاشق صاف مي كنيم كمي پسته چرخ كرده روي آن مي پاشيم ومي گذاريم كاملا سرد شود بعد لوزي يا چهار گوش ميبريم وكمي هم خاكه قند روي آن مي پاشيم و در ظرف مي چينيم .


  25. #43

    Arrow ali_1985 و شيريني گردويي

    مــــواد لازم :
    زرده تخم مرغ :: 3 عدد
    گردو خرد شده :: 200 گرم
    شكر :: 4 قاشق سوپخوري
    وانيل :: نصف قاشق چايخوري


    طــرز تهيه :
    زرده تخم مرغ را با شكر و وانيل با همزن برقي آن قدر مي زنيم تا مايه سفت و سفيدي حاصل شود. گردوي خرد شده را به مايه اضافه مي كنيم،سيني فر را با يك ورق كاغذ روغني مي پوشانيم و بعد با استفاده از قاشق مربا خوري توده هاي كوچكي از اين مايه را با فاصله كم در سيني فر مي ريزيم سيني فر را به مدت پانزده دقيقه با درجه صد و هشتاد درجه سانتيگراد در فر كه قبلا گرم شده است قرار مي دهيم. پس از بيرون آوردن شيريني از فر مي گذاريم كمي سرد شود سپس شيريني ها را از كاغذ روغني جدا مي كنيم .


  26. #44

    Arrow ali_1985 و شيــريني نارگيلي

    مواد لازم :
    سفيده تخم مرغ :: 5 عدد
    پودر قند :: 200 گرم
    پودر نارگيل :: 200 گرم
    وانيل :: نصف کمتر قاشق چاي خوري


    طرز تهيه : سفيده ها را از زرده جدا مي کنيم و در يک ظرف تميز سفيده ها را آنقدر مي زنيم تا سفت شود بعد پودر قند و نارگيل و وانيل را به سفيده تخم مرغ اضافه کرده و بهم مي زنيم . يک ورقه کاغذ مخصوص شيريني داخل سيني فر مي اندازيم و از مايعي که آماده شده گلوله هاي کوچکي به فاصله پهلوي هم قرار مي دهيم و سيني را در فري که قبلا گرم شده قرار مي دهيم و با حرارت ملايم سي دقيقه مي پزيم بعد از آنکه پخته و سرد شد در يک ظرف مي چينيم .


  27. #45

    Talking ali_1985 و شيريني زبان با خمير هزارلا

    مواد لازم :
    آرد کاملا سفيد :: 300 گرم
    كره :: 150 گرم
    تخم مرغ :: يك عدد
    روغن مايع :: يك قاشق سوپخوري
    جوهرليمو :: يك دوم قاشق چايخوري
    وانيل :: يك دوم قاشق چايخوري
    نمك :: يك قاشق چايخوري
    آب خنك :: يك فنجان

    طرز تهيه خمير كره اي يا هزارلا :
    در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان، قيفي، خامه اي و ولوان.
    يادآوري: ما مي توانيم به جاي كره از روغن مخصوص قنادي ( روغن صاف) نيز استفاده نماييم. در ضمن تهيه اين خمير نياز به تجربه دارد. لذا از خواهران و دختران عزيز خواهش مي كنيم در تهيه اين خمير دقت كافي و كامل را رعايت كنند تا خمير مورد علاقه خود را به دست آورند.


    طرز تهيه شيريني زبان :
    خميرهزارلا را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم ) تزئين مي كنيم و در سيني فرمي چينيم و آن را در وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.
    يادآوري: 1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.


صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: