جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 16

موضوع: دستور تهیه انواع سوپها

  1. #1

    Cool دستور تهیه انواع سوپها

    در مورد سوپها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :
    سوپ يکي از غذاهاي اوليه است که انسان تهيه آنرا آموخته است. زيرا از همانروزهائي که بشر يادگرفت که ظرفي را روي آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد . يکي از اولين غذاها سوپ بود. او پس از اينکه گوشت را با آب پخت براي اينکه بو و طعمي بآن بدهد از سبزي هاي مختلفي که خوش مزه بودند استفاده کرد.
    هنوز زنان فرانسوي از اين رسم پيروي ميکنند و در خيلي از خانه ها هميشه ظرفي را در روي آتش بنام ظرف روي آتش دارند که در آن تکه هاي اضافي گوشت و استخوان و سبزيجات و غيره ريخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه آنها پخته ميشوند و طعم مطبوعي از خود باقي ميگذارند در اغلب خانه هاي دهاتي فرانسه يک چنين غذائي هميشه آماده وجود دارد تهيه انواع سوپ بيتگي به سليقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضي ها در سوپ جو ، برنج ، و يا ماکاروني اضافه ميکنند.
    در قرن شانزدهم هم سوپي بنام رستوران ناميده ميشد که براي تجديد قوا و تقويت تجويز ميشد.
    شخصي محلي باز کرد که در آنجا فقط اينگونه سوپ سرو ميشد و نام آنرا (رستوران) ناميد . از آن زمان بمحلهائي که غذا براي عموم تهيه ميشود نام رستوران متداول شده است.
    امروزه سوپ داراي دو هدف دو گانه است .
    اشتها را تحريک ميکند.
    داراي مواد مقوي و خيلي مغذي مي باشد.
    براي تهيه سوپ بايستي به بقيه صورت غذا توجه داشته باشيم اگر غذا عادي و خيلي سنگين نيست بايستي سوپهاي خامه يا مواد مغذي مشابه آن سرو نمود .

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. #2

    پیش فرض

    سوپ فلفل
    مواد لازم :
    آب گوشت 5 فنجان
    فلفل سبز دلمه اي 500 گرم
    هندوانه 3 عدد
    پياز 2 عدد
    سيب زميني استامبولي 500 گرم
    مرزه 2 قاشق سوپخوري
    جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
    خامه 100 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري
    طرز تهيه :
    فلفل و هويج و پياز را بشكل خلال نازك خرد ميكنيم و با آبگوشت ميگذاريم بپزد , سيب زميني ها را پوست ميكنيم و خلال مينمائيم و داخل سوپ ميريزيم تا بپزد ولي زياد له نشود و در آخر كار مرزه و جعفري را اضافه ميكنيم و بعد از يكي دو جوش سوپ را در سوپ خوري ريخته و خامه را روي آن ميدهيم , در صورتيكه بخواهيم اين سوپ كمي غليظ بشود يك قاشق سوپ خوري لارد را در 50 گرم كره كمي سرخ ميكنيم وقتي سبزي سوپ پخته شد داخل سوپ ميريزيم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف ميكشيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  3. #3

    پیش فرض

    سوپ گندم
    مواد لازم :گندم100 گرم آ ب گوشت
    5 فنجان هندوانه
    3 قاشق سوپخوري خامه
    100 گرم سس سفيد
    2 فنجان رب گوجه فرنگي
    قدري فلفل
    قدري نمك
    طرز تهيه :

    بهتر است گندم را بعد از شستن يكي دو ساعت خيس كنيم تا زودتر بپزد بعد گندم را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و كاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميكنيم بعد از چند جوش كه هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ ميريزيم و ميگذاريم سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم و كمي رب گوجه فرنگب به آن ميزنيم , ممكن است كمي جعفري خرد كرده نيز روي سوپ بپاشيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    ویرایش توسط shahpoor : 07-10-08 در ساعت 12:58

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  4. #4

    پیش فرض

    سوپ فرمي ير ( روستايي )
    مواد لازم :آب گوشت5 فنجان
    شلغم2 عدد
    هويج2 عدد
    پياز2 عدد
    كلم2 فنجان
    كره100 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري
    طرز تهيه :

    پياز و شلغم و هويج را خرد و در كره كمي سرخ ميكنيم , بعد 4 تا 5 ليوان آب گوشت را بآن اضافه ميكنيم و كلم را ميريزيم و ميگذاريم تمام مواد با حرارت ملايم بپزد.
    ممكن است باين سوپ كمي هم لوبياي سبز خرد شده اضافه كنيم و كمي نان تست شده كوچك را در سوپخوري قرار دهيم و سوپ را روي آن بريزيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    ویرایش توسط shahpoor : 07-10-08 در ساعت 13:00

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  5. #5

    پیش فرض

    سوپ سفيد
    مواد لازم :آب گوشت5 فنجان
    سس سفيد2 فنجان
    هویج3 عدد
    كرفس خرد شده2 قاشق سوپخوري
    جعفري ساطوري شده2 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    نمك قدري
    طرز تهيه :

    سس سفيد و آب گوشت را مخلوط ميكنيم و بعد كرفس خرد شده و هويج رنده شده را در آن ميريزيم و ميگذاريم چند جوش بزند و سبزيها كه پخته شد كمي نمك و فلفل ميزنيم , سوپ را در سوپخوري ميريزيم و كمي جعفري خرد شده روي آن ميپاشيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    ویرایش توسط shahpoor : 07-10-08 در ساعت 13:01

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  6. #6

    پیش فرض

    سوپ بر کشایر


    پیاز : ۱ عدد
    آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
    کره : ۱ قاشق سوپخوری
    فلفل : ۱ عدد
    برگ دهمست : ۱ عدد
    رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
    نمک : ۱ قاشق مربا خوری
    فلفل سفید : ۰.۴ قاشق مربا خوری
    آب : ۲ فنجان
    شکر : ۲ قاشق سوپخوری
    خامه : ۰.۵ فنجان
    ذرت زرد آب پز : ۱ فنجان
    کلم پیچ قرمز : ۴ عدد


    پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید.
    سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید.
    ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید.
    قبل از کشیدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.
    ویرایش توسط shahpoor : 09-10-08 در ساعت 12:18

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  7. #7

    پیش فرض

    نکاتی برای تهیه سوپ‌ها




    در مورد سوپ‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    سوپ یکی از غذاهای اولیه است که انسان تهیه آن را آموخته است. زیرا از همان روزهائی که بشر یادگرفت که ظرفی را روی آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد. یکی از اولین غذاها سوپ بود. او پس از اینکه گوشت را با آب پخت برای اینکه بو و طعمی بآن بدهد از سبزی‌های مختلفی که خوش مزه بودند استفاده کرد.
    هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی می‌کنند و در خیلی از خانه‌ها همیشه ظرفی را در روی آتش به‌نام ظرف روی آتش دارند که در آن تکه‌های اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم به حالت دم نه جوش همه آنها پخته می‌شوند و طعم مطبوعی از خود باقی می‌گذارند در اغلب خانه‌های دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه آماده وجود دارد تهیه انواع سوپ بیتگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضی‌ها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه می‌کنند.
    در قرن شانزدهم هم سوپی به‌نام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز می‌شد.
    شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط این‌گونه سوپ سرو می‌شد و نام آن را (رستوران) نامید. از آن زمان به محل‌هائی که غذا برای عموم تهیه می‌شود نام رستوران متداول شده است.
    امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است.
    اشتها را تحریک می‌کند.
    دارای مواد مقوی و خیلی مغذی می‌باشد.
    برای تهیه سوپ بایستی به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست بایستی سوپ‌های خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود.
    ویرایش توسط shahpoor : 09-10-08 در ساعت 12:19

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. #8

    پیش فرض

    برشت


    آب گوشت : ۱ گالن
    آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
    شکر : ۱ قاشق سوپخوری
    سرکه : ۱ قاشق سوپخوری
    آب چغندر : ۳ فنجان
    سیر : ۱ لپه
    پیاز : ۵ کیلو
    فلفل سبز : ۲ دانه
    خامه ترش : قدری
    نمک : قدری
    کلم : ۵ کیلو
    لبو : ۰.۵ کیلو

    پیازهای خرد شده را مدت ۱۵ دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت ۱۵ دقیقه الی ۲۰ دقیقه بپزد.
    آب چغندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه آن را هم بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید.
    ویرایش توسط shahpoor : 09-10-08 در ساعت 12:20

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  9. #9

    پیش فرض

    سوپ سرد هندی


    پیاز : ۲ عدد
    کری پاودر : ۱ قاشق مربا خوری
    نارگیل : قدری
    آب مرغ : ۵ فنجان
    گوجه فرنگی : ۲ عدد
    کره : ۱ قاشق سوپخوری
    آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
    سیب : ۱ عدد
    سیر : ۱ عدد
    خامه : ۱ فنجان
    لیمو ترش : ۱ عدد


    پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید.
    آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سیب و گوجه فرنگی و نارگیل و لیمو ترش در آن بریزید و سرش را بپوشانید روی آتش ملایم بپزید. سپس آن را صاف کرده بگذارید سرد بشود. قدری خامه شیرین هم رویش بریزید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. #10

    پیش فرض

    سوپ کلم


    كلم : ۱ عدد
    هویج : ۲ عدد
    گوشت گاو : ۲۵۰ گرم
    کرفس خرد شده : ۱ فنجان
    آب : ۳ لیتر


    برگ‌های نرم و سفید کلم را در آورده ده دقیقه بجوشانید. سپس آن را به همراه سایر سبزی‌های فوق‌الذکر زرده با گوشت و فلفل و نمک در قابلمه بریزید و بگذارید سه ساعت بجوشد.برای افزودن طعم سوپ فوق، در هنگام کشیدن آن، کمی نان سفید که قبلاً در کره سرخ شده، به قطعات خیلی ریز خرد نموده روی سوپ بریزید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  11. #11

    پیش فرض

    «آش گزنك»
    مواد لازم:
    گوشت ماهيچه يا سر دست گوسفند: 500 گرم
    پياز: دو عدد
    كره: 150 گرم
    جو پرك: 500 گرم
    گزنه تازه: 500 گرم
    برگ چغندر يا اسفناج: 100 گرم
    ماست : 500 گرم
    كشك: 250 گرم
    نمك، فلفل، زعفران: به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    گوشت را به قطعات كوچك خرد كرده همراه با پياز داغ، كره كمي تفت دهيد تا گوشت نيم پز شود، سپس دو پيمانه آب به ان اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد.
    جو را كه از شب قبل خيس كرده اييد بعد از نيم پز شدن گوشت به ان اضافه كنيد و اجازه بدهيد تا جو كاملا بپزد، در اينجا گوشت را از آش بيرون آورده و با دست آن را ريشه ريشه كنيد و يا با گوشت كوب نرم بكوبيد تا ريشه ريشه شود سپس ان را دوباره به اش اضافه كنيد، سپس سبزي را اضافه كنيد، اگر به گزنه تازه دسترسي نداشتيد مي توانيد از 50 گرم گزنه خشك و 250 گرم اسفناج يا برگ چغندر استفاده كنيد.
    وقتي سبزي آش هم پخت، ماست و كشك، زعفران و نمك، فلفل را با هم مخلوط كرده به آش اضافه كنيد، وقتي آش كاملا غليظ شد و جاافتاد آن را در ظرف بكشيد و رويش را با كشك و نعنا داغ و پياز داغ تزئين كنيد.



    «گَزَنه (نام علمی: Urtica dioica) »
    گیاهی از تیره گزنه ،علفی و پایا با ساقه‌ای منشعب است. ساقه آن راست و چهارگوش بوده و برگهای آن پوشیده از کرک‌های گزنده‌ای است .
    خواص دارویی: مداوای مجاری ادرار (پروستات)، درمان دستگاه تنفسی، کاتاره معده، ضد قند خون، افزایش دهنده گلبولهای قرمز خون. صرف نظر از جنبه های خوراکی که به صورت پخته همانند اسفناج خورده می شود و سرشار از مواد معدنی و مغزی است این گیاه حاوی ماده ای به نام سکرتین است که بهترین عامل جهت تحریک و به کار انداختن غدد ترشحی هاضمه در معده ,روده ,کبد,لوزالمعده وکیسه صفرا است .
    خاصیت مهم دیگر آن کمک ساختن به ساخته شدن گلبولهای سرخ و در نتیجه تنفس مناسب سلولهای بدن است .
    از نظر طبی این گیاه خواص عجیبی دارد,مدر است و بخصوص کسانی که از رماتیسم ,نقرس,سنگ کلیه ناراحتند باید به آن توجه کنند . ضد اسهال است به ویژه در اسهالهای خطرناک که در هنگام شیوع وبا پیدا می شود بکار می رود ,خونروشها(خون روش بینی,سینه وانواع دیگر)وخلط های ناراحت کننده(در سرماخوردگی وگرفتگی مجاری تنفسی)را آرام می کند .
    مقوی است وبه مادران شیرده جهت زیاد شدن شیر کمک می کند وعادت ماهانه زنان را تنظیم می نمایدویاچنان تأثیری دارد که اگر قاعده گی بطور غیر طبیعی قطع شود مجددأ آن را برقرارمی کند .خون را تصفیه کرده وضدکرم است .
    استعمال خارجی آن درمواردرماتیسم موفقیت آمیزبوده است .غرغره دهان با فراورده دارویی این گیاه یک ماده ضروری جهت ضدعفونی کردن دهان,رفع ورم و جراحات لثه ومداوای آنژین به شمار می رود,لوسیون و کمپرس های گزنه در مراقبت های زیبایی مانندتمیزکردن پوست ,از بین بردن آکنه ,اگزماوجلوگیری از ریزش موی سر به کارمی رود .
    قسمت های مورد استفاده: برگها,سرشاخه های گلداروریشه گزنه مورد استفاده قرار می گیرد . پراکنش جغرافیایی: در ایران درییلاقات اطراف تهران,شمیرانات ودرکرج دردامنه های البرز,کندوان,پل زنگوله,در مناطق شمالی در گیلان درهرزویل وجنگل نودی,عمارلو,راه کبوترچاک به زردچیان,رودبار,آستارا,بندر ز ودرآذربایجان در دامنه های سهند,زنقاب,دیلمان وارسباران بطورخودرودیده می شود .

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  12. #12

    پیش فرض

    سوپ پیاز









    مواد لازم

    • کره :2 قطعه
    • پیاز: 3 عدد
    • آرد :100 گرم
    • آب :3 پیمانه
    • نمک و فلفل زرد چوبه: 1 قاشق
    • آب دو عدد لیمو
    • شکر 2 قاشق
    • نعناع خشک 1 قاشق
    • دارچین نصف قاشق
    • تخم مرغ :2 عدد
    • سبزیجات تازه برای تزیین (پیازچه – جعفری- نعناع- ریحان- گشنیز)

    چگونگی پخت

    کره را درون ظرفی می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا آب شود بعد پیاز را خرد کرده و درون کره ها می ریزیم و سرخ می کنیم تا طلا یی شوند. آرد را به پیازها اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و می گذاریم برای چند ثانیه بجوشد. درون مواد مقداری آب می ریزیم و می گذاریم با حرارت متوسط برای نیم ساعت بجوشد. آب لیمو و شکر را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه با حرارت آرام بپزد. سپس دارچین و نعناع را درون سوپ می ریزیم و سوپ را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغها را به سوپ اضافه می کنیم . این سوپ به همراه نان و سبزیجات تازه سرو می شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  13. #13

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    ● مواد لازم:
    ▪ یک پیمانه جو
    ▪ یک پیمانه خرد شده پیاز
    ▪ ۲ پیمانه ریز خرد شده کلم
    ▪ یک عدد قلم گوساله
    ▪ یک پیمانه خرد شده ( به پیمانه کاملاً فشرده) گشنیز
    ▪ به اندازه کافی فلفل و نمک
    ▪ ۴ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی (به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.)
    ● "طرز تهیه" قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد. گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد. نکته : بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  14. #14

    پیش فرض

    سوپ سبزی(ایتالیایی)





    ● مواد لازم برای ۶ نفر:
    ▪ ماکارونی ریز که به اشکال مختلف موجود است=۱۰۰ گرم
    ▪ لوبیای سبز نازک=۲۰۰ گرم
    ▪ نخود سبز از پوست درآمده=یک لیوان
    ▪ کدوی سبز کوچک=۲ عدد
    ▪ هویج کوچک=۳ عدد
    ▪ پیاز متوسط=۱ عدد
    ▪ نعناع،ترخان و گشنیز خرد کرده=۲ قاشق سوپخوری
    ▪ میخک در صورت تمایل=۲ عدد
    ▪ لوبیای قرمز خشک=۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
    ▪ کره=۵۰ گرم
    ▪ آبگوشت=۴ لیوان(یا ۲ عدد قرص سوپ که در ۴ لیوان آب حل شده)
    ▪ نمک و فلفل=بقدر کافی
    ● طرز تهیه:
    لوبیا را با مقداری آب می پزیم(یا از کنسرو لوبیا استفاده می کنیم)،آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم،قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد،میخک را داخل آن می ریزیم،لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم،می شوئیم و در آب گوشت جوشان می ریزیم،پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم،وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم؛بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم. باید تمام مواد پخته شده ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ می ریزیم. در صورتیکه آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل سوپ ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ،سوپ را داغ در سوپخوری می ریزیم و سر میز می بریم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  15. #15

    پیش فرض

    سوپ کدو حلوایی






    ● مواد لازم برای ۴ نفر:
    - ۹۰۰ گرم کدو حلوایی (پوست بکنید و تخم‌های داخل آن را خارج کنید)
    - ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    - ۲ عدد تره‌فرنگی (خرد شود)
    - یک حبه سیر (رنده شود)
    - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده
    - ۳ پیمانه آب مرغ
    - نمک و فلفل به میزان لازم
    - ۴ قاشق سوپ‌خوری ماست
    - روغن به مقدار لازم
    - چند برگ گشنیز برای تزئین
    ● طرز تهیه:
    ۱) با استفاده از یک چاقوی تیز، کدو حلوایی پوست‌گرفته شده را به قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب ریخته و روی شعله اجاق‌گاز بپزید.
    ۲) کمی روغن در تابه بریزید و سیر و تره‌فرنگی خردشده را در آن تفت دهید، سپس شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
    ۳) زنجبیل و زیره سبز را به سیر و تره‌فرنگی سرخ‌شده اضافه کنید و چند دقیقه همراه آنها تفت دهید. سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی کدوحلوایی نیم‌پز شده منتقل کنید. پس از آن، آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
    ۴) در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق‌گاز را کم کنید. پخت این سوپ معمولا ۴ تا ۵ ساعت طول می‌کشد.
    ۵) وقتی سوپ پخته شد، آن را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به مایه‌ای صاف و یکنواخت تبدیل شود، سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانید و برای یک ساعت دیگر روی اجاق‌گاز حرارت دهید.
    در پایان ماست را روی سوپ ریخته و با چند برگ گشنیز آن را تزئین کنید.
    نکته یک) اگر می‌خواهید این سوپ با سرعت بیشتری آماده شود، از دیگ زودپز استفاده کنید.
    نکته ۲) درصورتی که غلظت سوپ در اثر حرارت در مدت زمان طولانی، زیاد شد، آن را با اضافه‌کردن کمی آب جوشیده رقیق‌تر کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •