جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: طرز تهيه انواع پيتزا

  1. #1

    Cool طرز تهيه انواع پيتزا

    پیتزای گوشت و اسفناج



    ● مواد لازم:
    ۲۴۰ گرم گوشت فیله یا راسته گوسفندی، ۵/۱ قاشق چایخوری ادویه، كمی نمك، نصف پیمانه ماست كم چربی، یك عدد پیاز متوسط، خلال شده، یك حبه سیر، ۲۵۰ گرم اسفناج كمی خرد شده، یك قاشق سوپخوری آبلیمو، خمیر پیتزا، نصف پیمانه پنیر پیتزای رنده شده، نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده، دو قاشق چایخوری آب، دو قاشق سوپخوری برگ گشنیز تازه، یك عدد خیار كوچك، ریز خرد شده، دو قاشق سوپخوری روغن مایع یك عدد گوجه فرنگی كوچك، ریز خرد شده، یك قاشق سوپخوری بادام زمینی خرد شده.
    گوشت را به صورت نوارهای باریك خرد كنید. ادویه را با نیمی از ماست در ظرفی مخلوط كنید و كمی نمك اضافه كرد و گوشت را در آن بریزید. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت را در آن سرخ كنید تا برشته شود. گوشت را از تابه خارج كنید و پیاز و سیر را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. اسفناج را اضافه كنید و نیمی از آبلیمو را افزوده تفت دهید تا اسفناج هم نرم شود.
    خمیر پیتزا را باز كنید و به صورت لایه نازكی درآورید. خمیر را در سینی فر قرار دهید و سس كچاپ را روی آن بمالید. پنیر را روی آن بپاشید و گوشت و مخلوط اسفناج را روی پنیر بریزید. پیتزا را در فر با حرارت متوسط بپزید. پس از پخت خمیر آن را خارج كنید.
    آب، زیره، باقی مانده آبلیمو و ماست را در ظرفی مخلوط كنید و نیمی از برگ گشنیز را در آن بریزد.
    بقیه مواد را مخلوط كرده روی پیتزا بریزید و آن را با سس ماست و زیره سرو كنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. 3 کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    پیتزای تند سبزیجات




    مواد لازم برای ۴ نفر:
    ۳۰ میلی لیتر یا دو فنجان روغن آفتابگردان
    ۲۵ میلی لیتر یا یك و نیم فنجان روغن زیتون
    یك بادمجان كه از طول به لایه های نازكی تقسیم شده است یك فلفل دلمه ای قرمز كه از طول به لایه های نازك تقسیم شده است
    پنج عدد گوجه فرنگی
    دوعدد سیر كه به خوبی خرد شده است
    دو حبه سیر كه به خوبی خرد شده است
    ۱۵۰میلی لیتر آب مرغ یا گوشت
    ۲۲۵ گرم یا دو فنجان برنج كه پخته شده است
    ۴۰ گرم زیتون كه به خوبی خرد شده است
    ۳۵۰ گرم خمیر


    دستور تهیه:
    ابتدا فر را ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم می كنید.
    ۱۵ میلی لیتر از روغن آفتابگردان را در ظرفی قرار می دهید و برش های بادمجان را در ظرف می گذاریم و برای ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت می دهیم و بعد از آن بادمجان ها را روی توری یا دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود قطعات بریده و باریك شده فلفل دلمه ای قرمز را به ظرف اضافه می كنیم.در ظرف را می گذاریم و برای ۵ تا ۶ دقیقه آن را به خوبی حرارت می دهیم تا فلفل ها كاملاً نرم شده و كمی طلایی رنگ شوند. پوست گوجه فرنگی ها را جدا كرده و آنها را حلقه حلقه می كنیم برای این كار گوجه فرنگی ها را در آب جوش قرار می دهیم سپس پوست آنها را جدا می كنیم.روغن زیتون را در ظرف (تابه) می ریزیم و موسیر و پیاز را به آن اضافه می كنیم و برای ۴ دقیقه آن را با شعله كم حرارت می دهیم تا كاملاً نرم شوند.سپس برشهای حلقه ای گوجه را به آن اضافه می كنیم و برای چند دقیقه دیگر آنها را با هم حرارت می دهیم تا كاملاً نرم شوند در این مرحله ادویه را مثل نمك و فلفل اضافه كرده و اگر از طعم و بوی ریحان لذت می برید می توانید برگ های تمیز و شسته شده ریحان را نیز كه به صورت متوسط خرد كرده اید به ماهیتابه اضافه كنید. هسته های زیتون را گرفته و خرد می كنیم و به تابه اضافه می كنیم. در این مرحله حرارت زیر تابه را زیاد كرده و بلافاصله آبگوشت یا مرغ را می افزایید تا مواد كاملاً به جوش آیند.بعد از آن بادمجان و مخلوط مواد تابه را با هم مخلوط كرده در ظرف مناسبی ریخته و برنج پخته شده را روی آن می ریزید. حالا مخلوط شما آماده است. كافی است خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید و اطراف خمیر را كاملاً صاف كنید و تا اطراف ظرف بكشید (خمیر باید كمی از ظرف مورد نظر شما بزرگتر باشد)
    مواد را به همین صورت برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا كاملاً روی آن طلایی شود. بعد از آماده شدن پیتزا آن را به درون ظرف مناسب دیگری منتقل كنید و آن را سر میز یا سفره ببرید. می توانید این غذا را با سالاد میل كنید و از طعم دلنشین این غذای ساكنان مناطق مدیترانه لذت ببرید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  4. #3

    پیش فرض

    پیتزای مكزیكی



    تهیه پیتزا در خانه علاوه بر مزایای هر غذای خانگی دیگر نسبت به همتای آن در رستوران ها این امكان را به شما می دهد كه مواد روی پیتزا را با سلیقه اعضای خانواده انتخاب كنید. خمیر پیتزا را كه در همه پیتزاها مشترك است می توانید خودتان درست كنید و یا از خمیرهای آماده مخصوص پیتزا استفاده كنید كه در سوپرماركت ها به فروش می رسد. ممكن است به جای این خمیرها از خمیر نان باگت یا بربری هم استفاده كنید. در اینجا ابتدا روش تهیه خمیر پیتزا و سپس روش طبخ چند نوع پیتزا را ملاحظه می كنید.
    • خمیر پیتزا
    مواد لازم:یك قاشق سوپخوری مایه خمیر خشك (۱۴ گرم)، نصف قاشق چایخوری شكر، دو سوم پیمانه یا ۱۶۰ میلی لیتر آب گرم، ۵/۱ پیمانه آرد سفید ساده (۲۲۵ گرم)، دو قاشق چایخوری روغن زیتون.مایه خمیر را با شكر در ظرف كوچكی مخلوط كنید و سپس آب گرم را به آن اضافه كنید، بگذارید این مخلوط ۱۰ دقیقه بماند. آرد را در ظرف بزرگتری الك كنید. مخلوط مایه خمیر را همراه با روغن زیتون اضافه كنید و مخلوط نمایید تا خمیر نسبتاً سفتی حاصل شود. خمیر را بر روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و كشدار شود. آن را در ظرف گودی كه كمی چرب كرده اید بگذارید و روی آن را پوشانده در محل گرمی قرار دهید. بگذارید خمیر نیم ساعت بماند تا ور آمده و دو برابر شود. مجدداً خمیر را روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و كمی دیگر ورز دهید. خمیر آماده استفاده است.
    ▪ پیتزای مکزیکی
    مواد لازم:یك قاشق سوپخوری روغن مایع، یك عدد پیاز متوسط خرد شده، نیم كیلو گوشت چرخ كرده، یك دوم پیمانه سس گوجه فرنگی، یك قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یك قاشق چایخوری پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم كنسرو ذرت، نصف پیمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته، ۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر، یك عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا، یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)، كمی جعفری، چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و كمی ماست چكیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل). روغن را در تابه ای داغ كنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت را اضافه كنید و خوب سرخ كنید. سس گوجه فرنگی و پودر ارگانو یا برگ آویشن و آب را اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تبخیر شود. ذرت و لوبیا را اضافه كرده مخلوط كنید. این مخلوط را روی خمیرهای پیتزا كه در سینی فر چرب شده قرار داده اید بریزید. پنیر را همراه با خلال پیاز قرمز روی پیتزاها بریزید. این پیتزا با مقدار كمی پنیر تهیه شده است اما شما می توانید در صورت تمایل از مقدار بیشتری پنیر استفاده كنید. پیتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید و پس از پخت خمیر از فر خارج كرده در صورت تمایل با ماست چكیده، جعفری و گوجه فرنگی سرو نمایید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  5. #4

    پیش فرض

    خمیر پیتزا


    مواد لازم:
    آب ولرم : یك و یك دوم پیمانه
    پودر خمیر ترش : یك و یك دوم قاشق چایخوری
    روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
    نمك : یك دوم قاشق چایخوری
    آرد: سه و یك سوم پیمانه
    پنیر گودا: ۱۰۰گرم


    دستور تهیه:
    آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمك مخلوط كرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا كاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه كرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه كرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم (اگر خمیر به دست چسبید، كمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می كنیم تا چسبندگی از بین برود). خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در كاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كرده ، ورز می دهیم تا كاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  6. #5

    پیش فرض

    پیتزای تنوری با گوشت



    مواد لازم:۲۴۰ گرم فیله گوسفند خرد شده به صورت نوارهای باریك،،یك قاشق سوپخوری پودر كاری،نصف پیمانه ماست،دو قاشق سوپخوری روغن مایع،یك عدد پیاز متوسط خلال شده،یك حبه سیر كوبیده۲۵۰، گرم اسفناج خرد شده،یك قاشق سوپخوری آبلیمو۳۳۵، گرم خمیر پیتزا،یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده،نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده،دو قاشق چایخوری آب،دو قاشق سوپخوری گشنیز تازه خرد شده،یك عدد خیار ریز خرد شده،یك عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده.نیمی از ماست را با پودر كاری مخلوط كنید و گوشت را در آن بریزید و مخلوط كنید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت را در آن خوب سرخ كنید. بهتر است گوشت را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم كنید و هر بار یك بخش از آن سرخ شد از تابه خارج كرده قسمت بعدی را سرخ كنید تا گوشت در تابه آب نیندازد. گوشت را از تابه خارج كنید. پیاز را با سیر در همان تابه سرخ كنید تا پیاز نرم شود سپس اسفناج را اضافه كنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شده كمی بپزد.خمیر پیتزا را پس از باز كردن خمیر به صورت لایه ای نازك در سینی فر كه قبلاً كمی چرب كرده اید قرار دهید. نیمی از پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. مخلوط اسفناج و سپس گوشت را روی پیتزا بریزید و باقی مانده پنیر را روی همه مواد پاشیده، پیتزا را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید. پس از پختن خمیر و طلایی شدن پنیر، پیتزا را از فر خارج كنید.نیمی از گشنیز را با باقی مانده ماست، آبلیمو و زیره مخلوط كنید. خیار و گوجه فرنگی و باقی مانده گشنیز را مخلوط كنید و روی پیتزا بریزید. پیتزا را با مخلوط ماست و زیره سرو نمایید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  7. #6

    پیش فرض

    پیتزا کاسه ای




    مواد لازم برای خمیر:
    آرد=2 لیوان
    شیر خشک نیدو=4 قاشق غذاخوری
    روغن=2/1 لیوان
    خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
    شکر=1 قاشق غذاخوری
    نمک=1 قاشق غذاخوری
    آب=به مقدار لازم
    مواد لازم برای پیتزا:
    پیاز=2 عدد
    فلفل دلمه=2 عدد
    کنسرو ذرت=2/1 لیوان
    قارچ=2/1 لیوان
    زیتون خرد شده=کمی
    سس پیتزا=4 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل= به مقدار لازم
    پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم
    روغن زیتون=به مقدار لازم
    طرز تهیه خمیر:
    1. شیر خشک+نمک+شکر+خمیر مایه+روغن را با هم مخلوط کرده هم بزنید.
    2. آب را به مواد اضافه کرده سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر وربیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
    3. کمی از خمیر برداشته آن را با وردنه صاف کنید و به صورت دایره های کوچک قالب بزنید.


    4. دایره های خمیر را در ظرف مافین گذشته داخل آن را از مواد پیتزا پر کنید و روی آن را پنیر پیتزا رنده شده بریزید.



    5. ظرف مافین را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا نان پیتزا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
    طرز تهیه مواد داخل پیتزا:
    1. پیاز+فلفل دلمه +قارچ+زیتون را به صورت ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید. سس پیتزا را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده،مواد را روی حرارت کمی هم بزنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. #7

    پیش فرض

    پیتزا رول




    مواد لازم برای خمیر:
    آرد=2 لیوان
    آب=3 لیوان
    شیرخشک=4 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ=2 عدد
    نمک=کمی
    طرز تهیه خمیر:
    1. شیرخشک+تخم مرغ+نمک را خوب با هم مخلوط کرده آب را به آن اضافه کنید.
    2. در آخر آرد را به مواد اضافه کرده مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مواد را کنار بگذارید.(غلظت خمیر تقریبا مثل ماست است)
    3. ماهیتابه کوچکی را روی حرارت گذاشته و کمی آنرا با کره چرب کنید.(می توانید از یک قاشق غذخوری روغن زیتون نیز استفاده کنید)
    4. به اندازه 3 قاشق غذاخوری از مواد برداشته آن را در کف ماهیتابه پهن کنید(مثل خمیر پنکیک) تا یک طرف آن طلایی رنگ شود سپس طرف دیگر آن را برگردانده تا طلایی شود.
    5. بقیه نانها را به همین ترتیب آماده کنید و کنار بگذارید.
    مواد میانی پیتزا:
    سوسیس رنده شده و سرخ شده،سس پیتزا،پیاز خلال شده،فلفل دلمه سبز،قارچ خرد شده و سرخ شده،زیتون خرد شده،پنیر پیتزا رنده شده.
    طرز رول کردن پیتزا:
    1. یکی از نانها را برداشته و قسمت بالای آن را به سس آغشته کنید.
    2. بقیه مواد را بجز پنیر با هم مخلوط کرده، کمی از مواد برداشته روی سس بریزید سپس روی مواد را کمی پنیر رنده شده بپاشید

    3. اطراف نانها را بر روی آن برگردانده و آن را به صورت استوانه ای بپیچید.

    بقیه نانها را نیز به همین طریق آماده کنید.
    4. رول های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بزنید و آنها را در روغن سرخ کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  9. #8

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.







    مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
    آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
    پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
    روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
    نمک : یک دوم قاشق چایخوری
    آرد : سه و یک سوم پیمانه
    پنیر گودا : 100 گرم
    طرز تهیه :
    آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
    بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .
    مواد لازم برای تهیه پیتزا :
    سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
    پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
    روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
    زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
    قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
    فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
    جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
    پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
    پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
    طرز تهیه :
    روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.نوش جان

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. #9

    پیش فرض

    پیتزای لوبیا با گوشت چرخ کرده






    مواد لازم:
    روغن گیاهی= 1 قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط خردشده= 1 عدد
    گوشت چرخ کرده= 500 گرم
    سس تند یا عادی گوجه فرنگی= 1 فنجان
    پودر آویشن= 1 قاشق چایخوری
    چیپس= 35 گرم
    کنسرو ذرت (بدون آب)= 300 گرم
    کنسرو لوبیا قرمز= 300 گرم
    خمیر پیتزا= 2 عدد
    پنیر رنده شده= 1 فنجان
    خامه سفت= نصف فنجان
    برای روی پیتزا:
    پیاز= نصف پیاز
    کدو سبز بزرگ= 2 عدد
    آب لیمو= 1 قاشق غذاخوری
    خامه سفت= 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید.
    سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود. فلفل سبز و پیاز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزیدو با بقیه خامه تزیین کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  11. #10

    پیش فرض

    پیتزا قلب





    مواد لازم برای خمیر:
    آرد سفید=5 لیوان
    روغن مایع=2/1 لیوان
    آب=2 لیوان
    خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری
    شیرخشک=4 قاشق غذاخوری
    شکر=4 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری
    نمک=1 قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای روی پیتزا:
    سس کچاپ
    پودر سیر
    پودر آویشن
    سوسیس و کالباس خرد شده
    فلفل دلمه سبز
    زیتون سیاه خرد شده
    پنیرپیتزای رنده شده
    قارچ خرد شده
    طرز تهیه خمیر:
    1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بی کینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
    2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.
    3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
    4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
    5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
    6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
    7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
    8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  12. #11

    پیش فرض سلام خیلی ممنون از این همه پیتزای خوشمزه میخواستم بگم نان پیتزا رو چی کار باید بکنم که تو فر خشک نشه اگه جوابمو بدی ممنون میشم

    :icon_pf (67):
    نقل قول:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.

  13. 2 کاربر برای این پست سودمند از کش عزیز تشکر کرده اند:


  14. #12
    مدیر فیلم،سینما،موسیقی و صندلی داغ matinblue آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    7,278
    Thanked: 31361

    پیش فرض

    بنده خدا شاهپور که خدا بیامرزتش:146fs96171:
    الان صاحبش میاد جوابتو میده:d
    بابا برو پیتزا فروشی هم خوشمزه تره هم آسون تر:icon_pf (27):
    آن گاه که در چشمان تو خیره می نگرم
    در می یابم
    کلمات
    در وصف آن دو قطره خورشید
    کمر می شکنند


    تابستان 92

    -----------------------------

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.

  15. 2 کاربر برای این پست سودمند از matinblue عزیز تشکر کرده اند:


  16. #13

    پیش فرض

    نقل قول:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    اگر شما روی خمیر رو سٔس قرمز یا کچاپ بریزید و بعد موادش رو روی پیتزا قرار بدید دیگه خشک نمی‌شه.
    ویرایش توسط shahrzaad : 18-10-11 در ساعت 14:09

  17. 5 کاربر برای این پست سودمند از shahrzaad عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •