جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 68

موضوع: طرز تهيه انواع كيكها

  1. #1

    Cool طرز تهيه انواع كيكها

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    در مورد شیرینی‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    شیرینی‌پزی کاری است که هم علم است و هم هنر در آن به‌کار رفته است و اگر بخواهیم نتیجه مطلوبی به‌دست بیاوریم باید سه نکته ذیل را کاملاً رعایت نمائیم:
    ۱- موادی که انتخاب میکنیم و به‌کار می‌بریم باید بهترین و مرغوب‌ترین اجناس باشند.
    ۲- مواد و وسایل باید به‌طور صحیح انتخاب شود.
    ۳- نوع و مقدار موادی که به‌کار می‌رود باید طبق دستوری که داده شده انتخاب و به‌کار برده شود مهم‌ترین موادی که در شیرینی نیز به‌کار برده می‌شود عبارت است از کره یا روغن، آرد مواد شیرینی مایع، مواد تخمیر کننده.
    ۴- روغن یا کره به شیرینی یک مزه خوب می‌دهد و آن را مغذی می‌نماید هر نوع روغن یا کره که در دستور شیرینی داده می‌شود باید همان را با دقت زیادی انتخاب کنیم زیرا نتیجه کاملاً بستگی به انتخاب آن دارد روغن یا کره باید از بهترین نوع یعنی نباید عطر یا بوئی داشته باشد تا بوی مواد دیگر که لازم است در شیرینی بماند از بین نبرد.
    البته اگر شیرینی با کره درست شده باشد واضح است که زودتر از شیرینی با روغن درست می‌شود حالت ماندگی پیدا می‌کند زیرا کره که در شیرینی است دارای دوغ است و آن دوغ که مانده می‌شود مزه بدی به شیرینی خواهد داد پس اگر شیرینی با کره درست شود باید زودتر آن را مصرف نمود و یا در یخچال نگاهداری شود.
    شیرینی‌هائی که با روغن بسیار خوب تهیه می‌شود برای مدت زیادی می‌توان آن را نگاهداری کرد.
    آرد: اگر در دستور شیرینی گفته شود که از آرد نان استفاده کنید به‌راحتی می‌توان از آرد معمولی مصرف کنیم ولی اگر در دستور شیرینی مخصوصاً قید شود آرد سفید باید با همان آرد سفید شیرینی را درست کنیم می‌دانیم که آرد معمولی از گندم سفت تر درست می‌شود ، این است که شاید برای بعضی شیرینی‌ها خوب نیست.
    مواد شیرینی: اساساً مغذی و مقوی بودن شیرینی‌جات همان مواد شیرینی است که در آن مصرف می‌شود.
    مواد شیرینی از نی شکر یا چغندر به‌دست می‌آورند و می‌توان از آن استفاده کرد. ولی روی‌هم‌رفته مواد شیرینی که در شیرینی پزی به‌کار برده می‌شوند عبارتند از شکر سفید، شکر سرخ، پودر قند ، شیرینی عسل و یا شهد غلیظ می‌باشد.
    معمولاً شکر سرخ و شکر سفید را می‌توان به‌جای هم مصرف نمود ولی در مورد پودر قند و شهد غلیظ این‌طور نیست و هر کدام که در دستور ذکر شود باید همان را به‌کار برد.
    مایع: مایعی که غالباً در شیرینی به‌کار برده می‌شود عبارتند از شیر، آب و یا آب میوه می‌باشد.
    البته در مورد شیرینی می‌توان از شیر خشک نیز استفاده نمود در صورتی‌که طبق دستوری که برای شیر خشک نوشته شده است باید آن را به‌صورت شیر کامل در بیاوریم شیرهای غلیظ را که دارای شیرینی است نمی‌توان به‌جای شیر معمولی به‌کار برد.
    مواد تخمیر کننده: این مواد برای داخل کردن هوا در خمیر است و بنابراین برای پف کردن شیرینی یا نان به‌کار برده می‌شوند عبارتند از بکینگ پودر، خمیر ترش، کرم دو تارتر، ماست و جوش شیرین.
    در مورد کیک‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    ۱- در فر را نباید باز کنیم تا موقعی که کیک درست شود.
    ۲- سفیده تخم مرغ را اگر با کمی قند سائیده مخلوط کنیم اگر هم بماند پف آن نمی‌خوابد.
    ۳- اگر تخم مرغ زنی برقی داشتیم به‌راحتی می‌توانیم تخم مرغ‌ها را خوب بزنیم.
    ۴- کره و تخم مرغ را باید یک‌ساعت قبل از یخچال بیرون بیاوریم برای اینکه کره که در یخچال است سفت و نرم کردن آن مشکل است و تخم مرغ هم باید حرارت طبیعی را داشته باشد.
    ۵- کیک را نباید داغ از قالب بیرون آورد بلکه باید در محل معمولی یعنی در اطاقی دور از جریان گذارد تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید مگر بعضی از کیک‌ها که در دستور گفته می‌شود که باید فوری پس از بیرون آوردن از فر آن را بر گردانیم.
    ۶- اگر خواستیم میوه‌های خشک و یا کشمش در مایه بریزیم باید میوه خشک را در سینی ریخته قدری در فر بگذاریم تا گرم شود سپس در آرد بغلطانیم آنگاه در مایه کیک بریزیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. 3 کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.







    شرح حال این غذا:
    مواد لازم:
    دستور تهیه: برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا سفت شود به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم‌مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می‌نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می‌ریزیم خوب مخلوط می‌کنیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  4. #3

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    زمان تهیه: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
    زمان طبخ: ۴۵ دقیقه
    مواد لازم
    ۲۲۵ گرم آرد سفید
    نصف قاشق چایخوری نمك
    یك قاشق چایخوری جوش شیرین
    ۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
    ۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
    ۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
    ۵۰ گرم كره یا مارگارین
    ۱۰۰ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
    یك عدد تخم مرغ زده شده
    پنج قاشق سوپخوری شیر
    آرد را با نمك و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الك كنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را كنار بگذارید تا كمی سرد شود.
    كره را با شكر مخلوط كرده با همزن بزنید تا سبك و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط كنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمك و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن آنها با هم مایه را در یك قالب كیك صبحانه ۴۵۰ گرمی كه از قبل آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر كه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید قرار دهید. كیك را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. كیك را روی شبكه سیمی سرد كرده به صورت برش های نازك ببرید و سرو كنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  5. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  6. #4

    پیش فرض

    رولت گردویی





    زمان تهیه: ۲۰ الی ۲۵ دقیقه
    زمان طبخ: ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
    مواد لازم:
    ۳ عدد تخم مرغ كه زرده و سفیده آنها جدا شده باشد
    ۲ قاشق چایخوری آب
    ۷۵ گرم پودرقند
    ۲ قاشق بزرگ عسل شفاف
    ۱۰۰ گرم آرد سفید
    ۷۵ گرم گردوی چرخ شده
    مقداری پودر قند برای روی رولت
    ۲۵ گرم گردوی خرد شده برای داخل رولت
    ۲۰۰ میلی لیتر خامه
    یك قاشق بزرگ عسل
    تعدادی گردوی درسته برای تزئین
    سفیده تخم مرغ ها و آب را با همزن برقی می زنیم تا فرم گرفته و سفت شوند و اگر ظرف را برگردانیم از ظرف بیرون نریزد. به تدریج پودر قند را اضافه می كنیم. به این ترتیب كه هربار یك قاشق از آن را اضافه كرده و با همزن برقی می زنیم تا مخلوط غلیظ و براق شود. زرده تخم مرغ ها و عسل را افزوده با همزن می زنیم سپس آرد و گردوی چرخ شده را اضافه می كنیم و با یك قاشق فلزی خوب مخلوط می كنیم. كف یك قالب رولت به ابعاد ۲۸*۲۴ سانتی متر را كمی چرب كرده و با كاغذ روغنی می پوشانیم. كمی آرد روی كاغذ می پاشیم و مایه را در قالب ریخته با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می كنیم.رولت را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر كه از قبل گرم كرده ایم می پزیم، یك قطعه كاغذ روغنی به ابعاد ۳۰*۲۵ سانتی متر بریده آماده می كنیم. مقداری پودر قند روی سطح كاغذ می پاشیم. بلافاصله پس از بیرون آوردن رولت از فر آن را بر روی كاغذ روغنی برمی گردانیم. لایه كاغذ روغنی كه قبل از طبخ در قالب انداخته بودیم را از رولت جدا می كنیم. با یك كارد تیز لبه های خشك شده رولت را بریده و صاف می كنیم سپس با كاغذ آن را لوله كرده می گذاریم سرد شود.برای داخل رولت خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد مقداری از آن را برای تزئین روی رولت برمی داریم و باقیمانده را با گردوی خرد شده و عسل مخلوط می كنیم. این مخلوط را بر روی رولت كه باز كرده ایم می ریزیم تا سطح روی آن را بپوشاند. سپس رولت را لوله می كنیم. خامه زده شده را كه برای تزئین نگاه داشته بودیم در یك قیف خامه می ریزیم و با آن یك ردیف گل خامه بر روی رولت درست می كنیم. گل خامه ها را با نیمه های گردو تزئین می كنیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  7. #5

    پیش فرض

    کیک گردوئی






    شرح حال این غذا:
    مواد لازم:
    تخم‌مرغ ۶ عدد
    آرد سفید ۵ قاشق سوپخوری
    گردوی چرخ کرده ۸ قاشق سوپخوری
    کره ۱۵۰ گرم
    بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
    شکر یک پیمانه
    وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کافی
    دستور تهیه: طرز عمل مثل کیک کره‌ای است آرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می‌نمائیم و مانند کیک کره‌ای در قالب می‌ریزیم و به‌مدت یک ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه در فر طبخ می‌کنیم، بعد کیک را از فر بیرون می‌آوریم و بعد از سرد شدن از قالب خارج می‌سازیم و برای تزئین آن در تا سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جداگانه خوب می‌زنیم به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، بعد یکی دو قاشق سوپخوری خاکه قند با سفیده مخلوط می‌کنیم و این مایه را روی سطح کیک می‌مالیم کمی هم خلال بادام روی آن می‌پاشیم و کیک را می‌گذاریم در فر روی پنجره آخر به‌طرف بالا با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بماند خلال بادام و سفیده تخم‌مرغ باید کمی برشته و طلائی شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  9. #6

    پیش فرض

    كيك كرم كارامل




    مواد لازم:
    مواد زير:
    شكر=2/1 ليوان
    مواد كارامل:
    تخم مرغ=5 عدد
    شير تازه=2 و 2/1 ليوان
    وانيل=1 قاشق غذاخوري
    مواد كيك:
    تخم مرغ=2 عدد
    روغن=2/1 ليوان
    پودر شكر=1 ليوان
    شير خشك نيدو=2 قاشق غذاخوري
    بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
    وانيل=1 قاشق چايخوري
    آرد سفيد=1 ليوان
    طرز تهيه:
    1. ابتدا 2/1 ليوان شكر را در ماهيتابه اي ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا ذوب شود. در حين ذوب شدن شكر را با قاشق چوبي هم بزنيد تا سفت نشود. بگذاريد شكر روي حرارت بماند تا رنگ آن به قهوه اي تغيير كنيد. مواظب باشيد شكر نسوزد. سپس شكر را بلافاصله پس از قهوه اي شدن در ظرف مخصوص كيك بريزيد بطوريكه بطور يكنواخت در تمام سطح ظرف پخش شود.اين كار را بايد سريع انجام دهيد چون شكر پس از اينكه كمي سرد شد سفت خواهد شد. ظرف را كنار بگذاريد تا شكر سفت شود و كمي خنك شود.






    2. مواد كارامل را با همزن برقي بزنيد. سپس مواد بدست آمده را روي شكر سفت شده بريزيد.
    3. تمام مواد لازم براي كيك بجز آرد را با همزن دستي خوب بزنيد سپس در آخر آرد را به آن اضافه كرده با قاشق هم بزنيد. مواد كيك بدست آمده را روي مواد كارامل بريزيد. سعي كنيد مواد كيك در تمام سطح ظرف ريخته شود. مواد كيك در مواد كارامل حل نخواهد شد!
    4. ظرف كيك را در ظرف فر كه تا نيمه آب جوش ريخته ايد بگذاريد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا كيك به طريق بن ماري بپزد. در صورتي كه در حين پخت آب ظرف تمام شد دوباره ظرف را تا نيمه داغ بريزيد.





    5. پس از اطمينان از پخت كيك آن را در ظرف مخصوص كيك برگردانيد. زير آن كيك خواهد بود و روي آن كارامل.
    6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.
    نكته:
    1. براي اطمينان از پخت كيك چنگالي را در آن فرو كرده در صورتي كه چنگال تميز بيرون بيايد كيك پخته شده.
    2. مواد كارامل و كيك در حين پخت در فر از هم جدا خواهد شد.
    3.كيك را ابتدا به مدت 1 ساعت و نيم با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا و پايين بپزيد.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  11. #7

    پیش فرض

    کیک شکلاتی موکا






    مواد لازم:
    شکلات تلخ شیرین ( شکلات 70درصد )=300 گرم
    گردوی خرد شده=200 گرم
    آرد=150گرم
    شکلات چیپسی=100 گرم
    پودر کاکائو=20 گرم
    نمک =یک پنسه
    پودر قهوه اسپرسو=2 ق.چ
    تخم مرغ=5 عدد
    شکر=250 گرم
    روغن مایع ( روغن کانولا بهتره )=4/1 لیتر
    مواد لازم برای مایع شکلات رویه کیک:
    شکلات شیری= 200 گرم
    خامه =200 گرم
    پودر کاکائو=1ق.چ
    طرز تهیه:
    شکلات تخته ای تلخ را روی بخار آب کتری ذوب کنید.
    در یک کاسه آرد ، گردو، شکلات چیپسی ،کاکائو، نمک و پودر اسپرسو را مخلوط کنید.
    در یک کاسه دیگر تخم مرغ و شکر را با همزن به سرعت بزنید تا کرم رنگ شود.سپس روغن را کم کم اضافه کنید.مخلوط حاصل را با شکلات ذوب شده کم کم هم دما کرده و سپس تمام شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید.
    مخلوط آرد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. زیاد هم نزنید.
    کف یک سینی مستطیل را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را روی آن بریزید و دقت کنید که به صورت یکنواخت پخش شود. سپس سینی را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.سپس خارج کنید و اجازه دهید که سرد شود. پس از سرد شدن با چاقو به قطعات مربعی برش دهید.
    برای تهیه رویه شکلاتی در یک ماهیتابه کوچک خامه را با ملایمت حرارت دهید تا آب شود. سپس شکلات شیری رنده شده را به آن اضافه کنید. سریع هم بزنید که مخلوط ته نگیرد.وقتیکه به اندازه کافی غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.پس از کمی خنک شدن بر روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مایع شکلات رویه کاملا بندد.
    قبل از سرو روی آن پودر کاکائو الک کنید و با چای یا قهوه داغ سرو کنید.
    نوش جان
    اینم عکس کیک خودم. البته خیلی کیفیتش خوب نیست. کیفیت عکسو میگما!!!

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  12. #8

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    مواد لازم برای کیک:
    تخم مرغ=6 عدد
    پودر شکر=4/3 لیوان
    وانیل=کمی
    رنده پوست لیموترش=2/1 قاشق مرباخوری
    آرد=1 لیوان
    پودر کاکائو=4/1 لیوان
    مواد لازم برای کرم شکلات:
    کره=4/1 لیوان
    خامه=100 گرم
    شیر عسل(اللبن المكثف المحلي)=1 لیوان
    شکلات تخته ای رنده شده=2 لیوان
    طرز تهیه کیک:
    1. تخم مرغ+پودر شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را به مدت 6 الی 8 دقیقه با همزن برقی بزنید.
    2. پودر کاکائو+آرد را با هم مخلوط کرده و کم کم در 3 مرحله به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.
    3. قالب مستطیل شکل به اندازه 30*40 سانتی متری را چرب کرده و آرد بپاشید سپس مواد آماده شده را در قالب بریزید بطوریکه مواد به طور یکنواخت در تمام سطح ظرف ریخته شود.
    4. ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا کیک پخته شود.
    5. ظرف را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کیک خنک شود.
    6. کیک را از وسط با کارد به دو قسمت تقسم کنید. روی قسمت اول کیک را نصف کرم شکلات بکشید سپس قسمت دوم کیک را روی آن گذاشته و روی کیک و اطراف آن را نصف کرم باقی مانده بکشید. و کیک را به صورت دلخواه خود تزئین کنید.
    7. کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
    طرز تهیه کرم شکلات:
    1. شیرعسل+کره+شکلات تخته ای را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم بگذارید تا شکلات و کره ذوب شوند. خامه را به مواد اضافه کرده روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کرم نرمی بدست آید.
    2. کرم بدست آمده را کنار بگذارید تا در حرارت اتاق خنک شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  13. #9

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    مواد لازم:
    کره ذوب شده=200 گرم
    شکر=1 لیوان و نصف
    تخم مرغ=3 عدد
    آرد=1 و 3/1 لیوان
    پودر کاکائو=2/1 لیوان
    بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
    شکلات تخته ای=50 گرم
    طرز تهیه:
    1. کره +شکر را خوب با همزن برقی بزنید تا کرم نرمی بدست آید.
    2. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و با همزن بزنید.
    3. پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
    4. آرد را بیکینگ پودر مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق چوبی هم بزنید.
    5. ظرف کیک دایره شکلی را چرب کرده کمی آرد بپاشید سپس مواد آماده شده را داخل ظرف بریزید.
    6. شکلات تخته ای را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در قسمتهای مختلف از خمیر کیک فرو کنید.







    7. ظرف کیک را در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 165 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد.







    8. کیک را به صورت دلخواه خود تزئین کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  14. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  15. #10

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    مواد لازم:
    روغن مایع =2/1 لیوان(120 گرم)
    آرد= 5/2 لیوان(250 گرم)
    بکینگ پودر= 10 گرم
    نمک= 1 قاشق چای خوری
    شکر= 2/1 لیوان(120 گرم)
    شیر= 1 لیوان(250 سی سی)
    تخم مرغ= 2 عدد
    وانیل= 5 گرم
    طرز تهیه:
    طرز تهیه:ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم . روغن و شیر را اضافه می کنیم. ارد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و به مایه فوق اضافه می کنیم. به آرامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در قالب که از قبل چرب شده می ریزیم .و در فر که از قبل با درجه حرارت 200 سانتی گراد گرم شده می پزیم . می توان 4 قاشق از مواد فوق را با 5/1 الی 2 قاشق پودر کاکایو مخلوط کرد و کیک را به صورت دو رنگ تهیه کرد.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  16. #11

    Smile طرز تهیه کیک نیدو با بسکویت

    مواد لازم:
    شیر خشک نیدو=3 لیوان
    خامه میهن=3 پاکت
    کره=200 گرم
    شکر=1 لیوان
    تخم مرغ=4 عدد
    بیکینگ پودر=2 قاشق مرباخوری
    وانیل=کمی
    بسکویت ساده پتی پور=به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    1. شیر را در ماهیتابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.باید در حین تفت دادن آن را مرتب هم بزنید تا شیر نسوزد.
    2. کره را ذوب کرده با تخم مرغ و وانیل بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی بزنید. خامه را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
    3. در آخر شیر تفت داده شده را به مواد اضافه کرده خوب بزنید.
    4. نصف مواد را در ظرف پیرکس مستطیل شکلی ریخته و روی مواد را بسکویت ساده بچینید. سپس بقیه مواد را روی بسکویت ها ریخته با قاشق روی مواد را صاف کنید.
    5. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه در فر قرار داده تا کیک بپزد.
    6. ظرف را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود. روی آن را با پودر پسته و نارگیل تزئین کرده و برش دهید.
    7. برش های کیک را در کاغذهای کوچک کاپ کیک بگذارید

  17. یک کاربر برای این پست سودمند از - - - - عزیز تشکر کرده اند:


  18. #12

    Smile طرز تهیه کیک لیمو

    مواد لازم :
    کره= 125 گرم
    شکر= 250 گرم
    تخم مرغ= 3عدد
    شير= 125 ميلی گرم يا 2/1 فنجان
    آبليمو= 60 ميلی گرم يا 4/1 فنجان
    رنده پوست ليمو= 2 قاشق چايخوری
    آرد= 225 گرم
    بکينگ پودر= 2 قاشق مرباخوری
    طرزتهيه:
    قالب شيارداری به قطر 21 سانتی متر را چرب کرده آردپاشی می کنيم همه مواد را در يک کاسه ريخته با دور کند همزن می زنيم تا با هم مخلوط شوند سپس دور همزن را زياد کرده مواد را با هم می زنيم تا رنگ آن روشن شود در قالب ريخته روی آن را صاف می کنيم و در فر 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 50 دقيقه می پزيم و بعد از سرد شدن با پودرشکر و يا مربای پرتقال تزئين می کنيم.


    منبع: آشپز آنلاین

  19. یک کاربر برای این پست سودمند از - - - - عزیز تشکر کرده اند:


  20. #13

    پیش فرض

    نکاتی برای طبخ کیک

    در مورد شیرینی‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    شیرینی‌پزی کاری است که هم علم است و هم هنر در آن به‌کار رفته است و اگر بخواهیم نتیجه مطلوبی به‌دست بیاوریم باید سه نکته ذیل را کاملاً رعایت نمائیم:

    ۱- موادی که انتخاب میکنیم و به‌کار می‌بریم باید بهترین و مرغوب‌ترین اجناس باشند.

    ۲- مواد و وسایل باید به‌طور صحیح انتخاب شود.

    ۳- نوع و مقدار موادی که به‌کار می‌رود باید طبق دستوری که داده شده انتخاب و به‌کار برده شود مهم‌ترین موادی که در شیرینی نیز به‌کار برده می‌شود عبارت است از کره یا روغن، آرد مواد شیرینی مایع، مواد تخمیر کننده.

    ۴- روغن یا کره به شیرینی یک مزه خوب می‌دهد و آن را مغذی می‌نماید هر نوع روغن یا کره که در دستور شیرینی داده می‌شود باید همان را با دقت زیادی انتخاب کنیم زیرا نتیجه کاملاً بستگی به انتخاب آن دارد روغن یا کره باید از بهترین نوع یعنی نباید عطر یا بوئی داشته باشد تا بوی مواد دیگر که لازم است در شیرینی بماند از بین نبرد.

    البته اگر شیرینی با کره درست شده باشد واضح است که زودتر از شیرینی با روغن درست می‌شود حالت ماندگی پیدا می‌کند زیرا کره که در شیرینی است دارای دوغ است و آن دوغ که مانده می‌شود مزه بدی به شیرینی خواهد داد پس اگر شیرینی با کره درست شود باید زودتر آن را مصرف نمود و یا در یخچال نگاهداری شود.
    شیرینی‌هائی که با روغن بسیار خوب تهیه می‌شود برای مدت زیادی می‌توان آن را نگاهداری کرد.

    آرد: اگر در دستور شیرینی گفته شود که از آرد نان استفاده کنید به‌راحتی می‌توان از آرد معمولی مصرف کنیم ولی اگر در دستور شیرینی مخصوصاً قید شود آرد سفید باید با همان آرد سفید شیرینی را درست کنیم می‌دانیم که آرد معمولی از گندم سفت تر درست می‌شود ، این است که شاید برای بعضی شیرینی‌ها خوب نیست.

    مواد شیرینی: اساساً مغذی و مقوی بودن شیرینی‌جات همان مواد شیرینی است که در آن مصرف می‌شود.
    مواد شیرینی از نی شکر یا چغندر به‌دست می‌آورند و می‌توان از آن استفاده کرد. ولی روی‌هم‌رفته مواد شیرینی که در شیرینی پزی به‌کار برده می‌شوند عبارتند از شکر سفید، شکر سرخ، پودر قند ، شیرینی عسل و یا شهد غلیظ می‌باشد.
    معمولاً شکر سرخ و شکر سفید را می‌توان به‌جای هم مصرف نمود ولی در مورد پودر قند و شهد غلیظ این‌طور نیست و هر کدام که در دستور ذکر شود باید همان را به‌کار برد.

    مایع: مایعی که غالباً در شیرینی به‌کار برده می‌شود عبارتند از شیر، آب و یا آب میوه می‌باشد.
    البته در مورد شیرینی می‌توان از شیر خشک نیز استفاده نمود در صورتی‌که طبق دستوری که برای شیر خشک نوشته شده است باید آن را به‌صورت شیر کامل در بیاوریم شیرهای غلیظ را که دارای شیرینی است نمی‌توان به‌جای شیر معمولی به‌کار برد.

    مواد تخمیر کننده: این مواد برای داخل کردن هوا در خمیر است و بنابراین برای پف کردن شیرینی یا نان به‌کار برده می‌شوند عبارتند از بکینگ پودر، خمیر ترش، کرم دو تارتر، ماست و جوش شیرین.

    در مورد کیک‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    ۱- در فر را نباید باز کنیم تا موقعی که کیک درست شود.

    ۲- سفیده تخم مرغ را اگر با کمی قند سائیده مخلوط کنیم اگر هم بماند پف آن نمی‌خوابد.

    ۳- اگر تخم مرغ زنی برقی داشتیم به‌راحتی می‌توانیم تخم مرغ‌ها را خوب بزنیم.

    ۴- کره و تخم مرغ را باید یک‌ساعت قبل از یخچال بیرون بیاوریم برای اینکه کره که در یخچال است سفت و نرم کردن آن مشکل است و تخم مرغ هم باید حرارت طبیعی را داشته باشد.

    ۵- کیک را نباید داغ از قالب بیرون آورد بلکه باید در محل معمولی یعنی در اطاقی دور از جریان گذارد تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید مگر بعضی از کیک‌ها که در دستور گفته می‌شود که باید فوری پس از بیرون آوردن از فر آن را بر گردانیم.

    ۶- اگر خواستیم میوه‌های خشک و یا کشمش در مایه بریزیم باید میوه خشک را در سینی ریخته قدری در فر بگذاریم تا گرم شود سپس در آرد بغلطانیم آنگاه در مایه کیک بریزیم.


    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  21. #14

    پیش فرض

    كیك موز

    ▪ مواد لازم:
    تخم مرغ (دو عدد)
    شكر (یك لیوان)
    كره (یك چهارم لیوان
    لیموترش (یك عدد)
    پوست لیمو رنده شده (یك قاشق)
    آرد (دو لیوان)
    بیكینگ پودر (یك قاشق مرباخوری)
    نمك (مقدار كمی).


    ▪ مواد لازم برای داخل كیك:
    موز (سه عدد)
    خامه زده شده (دو و یك سوم لیوان)
    وانیل (یك چهارم قاشق چای خوری).

    ▪ مواد لازم برای رویه كیك:
    خامه زده شده (یك لیوان)
    وانیل (یك چهارم قاشق چای خوری)
    مغز پسته خرد شده (دو قاشق).

    ▪ طرز تهیه:
    ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن كنید. برای تهیه خمیر كیك، كره را حرارت دهید تا قدری آب شود، سپس كمی صبر كنید تا سرد گردد. آب لیمو را بگیرید، تخم مرغها را با شكر و نمك توسط همزن برقی بزنید تا به صورت كف در بیاید و حجمش دو برابر شود.

    پوست لیمو را رنده كنید و با آرد و بیكینگ پودر مخلوط نمایید. بعد بتدریج به تخم مرغها بیفزایید و به آرامی هم بزنید. اكنون كره ذوب شده را كم كم به مواد اضافه كنید و به آرامی زیر و رو كنید تا یك دست شود.
    در قالبی گرد به قطر ۲۵ سانتی متر كه قبلاً كف آن را چرب كرده اید، مایه را بریزید و در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت بپزید. سپس كیك را از قالب خارج كنید و روی پنجره فلزی بگذارید تا خنك شود.
    دو عدد از موزها را پوست گرفته، خرد كنید و به مدت ۱۵ دقیقه درون آب لیمو قرار دهید، بعد در آبكش بریزید، ولی آب آن را دور نریزید و كنار بگذارید.
    خامه را با وانیل توسط همزن برقی بزنید تا سفت شود. دو سوم لیوان خامه را با موزها مخلوط كنید.
    كیك را به دو لایه مساوی تقسیم كنید. هر لایه را با آب لیموهایی كه كنار گذاشته اید، آغشته كنید (با برس مخصوص كیك یا قاشق چوبی برای روی سطح اولیه كیك از مخلوط خامه و موز استفاده كنید و لایه دوم را روی آن قرار دهید و روی این لایه هم از بقیه مواد خامه و موز بریزید.

    سپس كناره های كیك را هم خامه بزنید. اكنون موز سوم را پوست گرفته، حلقه حلقه كنید. یك لیوان خامه را با مقداری وانیل توسط همزن برقی بزنید تا سفت شود. بعد آن را در قیف مخصوص خامه بریزید و روی كیك را با آن شكوفه بزنید و روی هر كدام یك حلقه از موز بگذارید وسط كیك را هم با مغز پسته خرد شده تزیین كنید.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  22. یک کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  23. #15
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کیک انجیر و ماست


    كيك انجير يكي ديگر از كيك‌هاي ميوه‌اي است كه در آن به جاي شير از ماست استفاده مي‌شود و طعم نسبتا ترش ماست در تركيب با شيريني حاصل از انجير و عسل، كيكي خوشمزه را ايجاد مي‌كند.
    مواد لازم براي 8 نفر:
    - 10 عدد انجير متوسط (هر كدام را به 8 قسمت تقسيم كنيد)
    - 3 قاشق سوپ‌خوري عسل
    - 200گرم يا يك پيمانه كره نرم‌شده
    - 175گرم يا سه‌چهارم پيمانه پودر قند
    - پوست رنده‌شده يك عدد ليموترش
    - پوست رنده‌شده نصف پرتقال
    - 4 عدد تخم‌مرغ (سفيده و زرده آن جدا شود)
    - 225 گرم يا 2 پيمانه آرد سفيد گندم
    - يك قاشق چاي‌خوري بيكينگ پودر
    - يك قاشق چاي‌خوري سودا
    - 250 ميلي‌ليتر يا يك پيمانه ماست
    - مقداري عسل براي براق كردن انجيرهاي پخته روي كيك
    طرز تهيه:
    1 – فر اجاق گاز را روي 180درجه سانتي‌گراد يا 350درجه فارنهايت يا شماره 4 از قبل گرم كنيد. قالب كيكي با قطر 23سانتي‌متر را آماده كنيد، سپس كف و ديواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مايع، با كاغذ روغني مخصوص شيريني‌پزي پوشش دهيد.
    حالا برش‌هاي انجير را در كنار و همچنين روي هم در كف قالب بچينيد و 3 قاشق عسل را روي انجيرها بريزيد.
    2 – كره، پودر قند، رنده پوست ليمو و پرتقال را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با همزن شروع به مخلوط كردن آنها بكنيد تا مخلوط حاصل، بي‌رنگ شده و پف كند. سپس كم‌كم زرده‌هاي تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنيد.
    3 – مواد لازم خشك شامل آرد، بيكينگ پودر و سودا را در ظرفي با هم مخلوط كرده و سپس كمي از آن را به مخلوط كرمي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد، سپس يك قاشق ماست به آن افزوده و هم‌زدن را ادامه دهيد. همين كار را به نوبت تا زماني تكرار كنيد كه مخلوط خشك و ماست تمام شده و خميري حاصل شود.
    4 – كاسه تميزي آماده كنيد و سفيده‌هاي تخم‌مرغ را در آن بريزيد و با مخلوط‌كن آن‌قدر بزنيد تا پف كرده و سفت شود. حالا ابتدا نيمي از آن را به مايه كيك اضافه كرده و آرام هم بزنيد، سپس باقيمانده سفيده زده‌شده را افزوده و هم‌زدن را يكي‌دو بار به آرامي انجام دهيد. مايه كيك را روي انجيرها بريزيد و به مدت يك ساعت در فر حرارت دهيد تا بپزد.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  24. 2 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •