جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 46 تا 60 , از مجموع 68

موضوع: طرز تهيه انواع كيكها

  1. #1

    Cool طرز تهيه انواع كيكها

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    در مورد شیرینی‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    شیرینی‌پزی کاری است که هم علم است و هم هنر در آن به‌کار رفته است و اگر بخواهیم نتیجه مطلوبی به‌دست بیاوریم باید سه نکته ذیل را کاملاً رعایت نمائیم:
    ۱- موادی که انتخاب میکنیم و به‌کار می‌بریم باید بهترین و مرغوب‌ترین اجناس باشند.
    ۲- مواد و وسایل باید به‌طور صحیح انتخاب شود.
    ۳- نوع و مقدار موادی که به‌کار می‌رود باید طبق دستوری که داده شده انتخاب و به‌کار برده شود مهم‌ترین موادی که در شیرینی نیز به‌کار برده می‌شود عبارت است از کره یا روغن، آرد مواد شیرینی مایع، مواد تخمیر کننده.
    ۴- روغن یا کره به شیرینی یک مزه خوب می‌دهد و آن را مغذی می‌نماید هر نوع روغن یا کره که در دستور شیرینی داده می‌شود باید همان را با دقت زیادی انتخاب کنیم زیرا نتیجه کاملاً بستگی به انتخاب آن دارد روغن یا کره باید از بهترین نوع یعنی نباید عطر یا بوئی داشته باشد تا بوی مواد دیگر که لازم است در شیرینی بماند از بین نبرد.
    البته اگر شیرینی با کره درست شده باشد واضح است که زودتر از شیرینی با روغن درست می‌شود حالت ماندگی پیدا می‌کند زیرا کره که در شیرینی است دارای دوغ است و آن دوغ که مانده می‌شود مزه بدی به شیرینی خواهد داد پس اگر شیرینی با کره درست شود باید زودتر آن را مصرف نمود و یا در یخچال نگاهداری شود.
    شیرینی‌هائی که با روغن بسیار خوب تهیه می‌شود برای مدت زیادی می‌توان آن را نگاهداری کرد.
    آرد: اگر در دستور شیرینی گفته شود که از آرد نان استفاده کنید به‌راحتی می‌توان از آرد معمولی مصرف کنیم ولی اگر در دستور شیرینی مخصوصاً قید شود آرد سفید باید با همان آرد سفید شیرینی را درست کنیم می‌دانیم که آرد معمولی از گندم سفت تر درست می‌شود ، این است که شاید برای بعضی شیرینی‌ها خوب نیست.
    مواد شیرینی: اساساً مغذی و مقوی بودن شیرینی‌جات همان مواد شیرینی است که در آن مصرف می‌شود.
    مواد شیرینی از نی شکر یا چغندر به‌دست می‌آورند و می‌توان از آن استفاده کرد. ولی روی‌هم‌رفته مواد شیرینی که در شیرینی پزی به‌کار برده می‌شوند عبارتند از شکر سفید، شکر سرخ، پودر قند ، شیرینی عسل و یا شهد غلیظ می‌باشد.
    معمولاً شکر سرخ و شکر سفید را می‌توان به‌جای هم مصرف نمود ولی در مورد پودر قند و شهد غلیظ این‌طور نیست و هر کدام که در دستور ذکر شود باید همان را به‌کار برد.
    مایع: مایعی که غالباً در شیرینی به‌کار برده می‌شود عبارتند از شیر، آب و یا آب میوه می‌باشد.
    البته در مورد شیرینی می‌توان از شیر خشک نیز استفاده نمود در صورتی‌که طبق دستوری که برای شیر خشک نوشته شده است باید آن را به‌صورت شیر کامل در بیاوریم شیرهای غلیظ را که دارای شیرینی است نمی‌توان به‌جای شیر معمولی به‌کار برد.
    مواد تخمیر کننده: این مواد برای داخل کردن هوا در خمیر است و بنابراین برای پف کردن شیرینی یا نان به‌کار برده می‌شوند عبارتند از بکینگ پودر، خمیر ترش، کرم دو تارتر، ماست و جوش شیرین.
    در مورد کیک‌ها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
    ۱- در فر را نباید باز کنیم تا موقعی که کیک درست شود.
    ۲- سفیده تخم مرغ را اگر با کمی قند سائیده مخلوط کنیم اگر هم بماند پف آن نمی‌خوابد.
    ۳- اگر تخم مرغ زنی برقی داشتیم به‌راحتی می‌توانیم تخم مرغ‌ها را خوب بزنیم.
    ۴- کره و تخم مرغ را باید یک‌ساعت قبل از یخچال بیرون بیاوریم برای اینکه کره که در یخچال است سفت و نرم کردن آن مشکل است و تخم مرغ هم باید حرارت طبیعی را داشته باشد.
    ۵- کیک را نباید داغ از قالب بیرون آورد بلکه باید در محل معمولی یعنی در اطاقی دور از جریان گذارد تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید تا خنک بشود آنگاه کیک را در ظرف مناسبی بر گردانید مگر بعضی از کیک‌ها که در دستور گفته می‌شود که باید فوری پس از بیرون آوردن از فر آن را بر گردانیم.
    ۶- اگر خواستیم میوه‌های خشک و یا کشمش در مایه بریزیم باید میوه خشک را در سینی ریخته قدری در فر بگذاریم تا گرم شود سپس در آرد بغلطانیم آنگاه در مایه کیک بریزیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. 3 کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  3. #46
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    شکلات پسته ای


    مواد لازم برای 30 عدد:
    قیسی خرد شده 150 گرم
    زردآلوی خرد شده 150 گرم
    آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری
    شکلات سفید (شیری) رنده شده 150 گرم
    کره ی پاستوریزه 1 قاشق غذاخوری
    خامه ی سفت پاستوریزه یک چهارم پیمانه (50 گرم)
    پودر نارگیل سه چهارم پیمانه (150 گرم)
    مغز پسته ی خرد شده 25 گرم
    شکلات قهوه ای خرد شده 60 گرم

    روش تهیه:
    - قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.



    - شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
    - خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.



    - در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
    - حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
    - سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.



    - داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
    - سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
    - پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.

    * نکته:
    روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  4. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  5. #47
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    شیرینی گردویی پفکی


    مواد لازم:
    زرده ی تخم‌مرغ 4 عدد
    مغز گردوی خرد شده 5/1 پیمانه
    آرد 2 قاشق غذاخوری
    پودر قند یک سوم پیمانه
    وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
    خلال یا پودر پسته به میزان لازم

    روش تهیه:
    فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت( 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
    پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفید و کشدار شود.
    سپس آرد و گردوی خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنید. (مایه شیرینی بعد از اضافه نمودن گردو نباید شل باشد و در صورت شل بودن، کمی گردوی خرد شده به آن اضافه نمایید).
    سینی را چرب نموده و با قاشق مرباخوری مقداری از مایه را در سینی بریزید و روی آن را کمی خلال پسته یا پودر پسته بریزید.
    سپس سینی را در طبقه ی وسط فر به مدت 15- 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.
    سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از سینی جدا نموده و در ظرف دربسته‌ای نگهداری نمایید
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  6. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  7. #48
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    باقلوای گل رز قزوین


    مواد لازم:
    - شیر نصف پیمانه(80 گرم)
    - بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
    - نمک یک هشتم قاشق چای خوری
    - کره 3 قاشق غذاخوری
    - زرده تخم مرغ 2 عدد
    - آرد الک شده 225 گرم
    مواد لازم برای داخل باقلوا:
    - پودر پسته 2 پیمانه
    - گلاب 2 قاشق غذاخوری
    - پودر قند یک پیمانه
    - هل 1 قاشق چای خوری
    مواد لازم برای شربت باقلوا:
    - شکر یک پیمانه(150 گرم)
    - آب نصف پیمانه(70 گرم)
    - گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)
    - جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
    روش تهیه:
    - بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
    - آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.
    - خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.
    - سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.
    - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.
    - در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.
    - سپس روی آن پودر پسته بزیرید.
    طرز تهیه شربت باقلوا:
    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
    تهیه باقلوا در فر:
    باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.
    کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  8. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  9. #49
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کیک شاتوت


    مواد لازم
    یک و یک چهارم پیمانه شاتوت
    275 گرم شکر
    225 گرم کره نرم شده
    3 عدددرشت تخم مرغ
    نصف پیمانه شیر
    300 گرم آرد
    1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
    یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

    طرز تهیه
    ابتدا کره و شکررا با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت 1 دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود 4 قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم.
    دما
    180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا درجه4 گاز
    قالب : گرد با وسط برآمده
    مدت زمان:
    1 ساعت و 10 دقیقه
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  10. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  11. #50
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کیک فندقی


    مواد لازم برای یك قالب مستطیل به طول 30 سانتیمتر
    250 گرم كره نرم شده
    200 گرم شكر
    4 عدد تخم مرغ
    250 گرم فندق چرخ كرده
    250 گرم آرد
    1قاشق غذاخوری وانیل
    3 قاشق غذاخوری بیكینگ پودر
    2 قاشق غذاخوری آب انگور
    4 قاشق غذاخوری پودر قند
    كمی كره برای چرب كردن قالب
    طرز تهیه:
    قالب را چرب می كنیم. فر را قبلاً تا 175 درجه سانتیگراد گرم می كنیم. كره را با شكر و وانیل می زنیم تا كف كند. تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه نموده بعد از هر تخم مرغ یك دقیقه باهمزن برقی می زنیم. سپس فندق را مخلوط كرده آرد و بیكینگ پودر را با هم الك می كنیم وبه تدریج با مایه مخلوط می نمائیم. در پایان آب انگور را اضافه می كنیم. خمیر را در قالب ریخته ودر طبقه دوم فر از پائین به مدت یكساعت و ده دقیقه قرار می دهیم. وقتی كیك سرد شد پودر قند را روی آن الك می نمائیم.
    توصیه ما: برای كیك هائی كه ارتفاع بلند دارند در اواخر پخت( 10 دقیقه قبل) یك خلال دندان تمیز یا یك كارد تمیز را در وسط كیك فرو می بریم اگر مایه به آن نچسبید كیك پخته است ، در غیر ان صورت كیك هنوز نپخته است.
    نكات تغذیه ای:
    این كیك 15 قطعه می شود ، هر قطعه حدود 400 كالری انرژی دارد. مغز فندق خوش طعم، مقوی و مغذی بوده و برای رشد نوجوانان مناسب است. مغز فندق به علت داشتن ویتامین های گروهB برایدرمان ضعف اعصاب، سستی و خمودی،هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  12. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  13. #51
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کیک ماست


    مواد لازم:
    آرد 200 گرم
    تخم مرغ 4عدد
    ماست یك فنجان
    شكر یك فنجان
    كره یا روغن 50 گرم
    بیكینگ پودر یك قاشق چایخوری
    پوست رنده شده لیمو یك قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    كره و یا روغن را با شكر كمی نرم كنید. سپس زرده تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كنید و مرتب آن را به هم بزنید تا مایع نرم و لطیفی به دست آید. ماست و پوست لیموی رنده شده را نیز به آن اضافه كنید. كم كم آرد مخلوط شده با بیكینگ پودر را به وسیله الك به مایع اضافه كنید و آرام آن را مخلوط كنید. سفیده ها را هم آنقدر هم بزنید، تا كاملاً سفت شود. آن را هم به مایه كیك اضافه كرده و به حالت دورانی و آرام مخلوط كنید و آن را در قالب چرب و آردی بریزید و قالب را در وسط فر 350 درجه فارنهایت حرارت قرار دهید تا به مدت یك ساعت پخته و طلایی شود. سپس كیك را از فر خارج كرده و آن را روی توری سیمی برگردانید تا خنك شود و بعد روی كیك را با پودر قند تزئین كنید.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  14. 4 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  15. #52
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کیک پرتقالی


    مواد لازم:
    250 گرم آرد
    4عدد تخم مرغ
    120 گرم كره
    یك عدد پرتقال درشت
    200 گرم شكر
    یك قاشق مرباخوری بیكینگ پودر
    یك قاشق مرباخوری پوست رنده شده پرتقال
    طرز تهیه:
    100 گرم شكر را با كره مخلوط كرده و آن را خوب به هم می زنیم تا كرم سفید رنگی به دست آید. زرده تخم مرغ ها را با بقیه شكر مخلوط می كنیم و آن را هم خوب به هم می زنیم تا زرده كاملاً پف كند. یك قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده را به زرده اضافه می كنیم. نصف آب پرتقال را به كرم و زرده تخم مرغ پف كرده اضافه كرده و آرام مخلوط را به می زنیم. آرد و بیكینگ پودر را یك بار الك كرده و آن را به تدریج همراه با سفیده تخم مرغ پفت كرده ،در سه مرحله به مایع كیك اضافه می كنیم . سپس مایع كیك را به حالت دورانی آرام هم می زنیم . قالب كیك را چرب كرده و مقداری آرد در آن می پاشیم و مایع كیك را در آن می ریزیم. قالب را در وسط پنجره فر با درجه حرارت 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد، به مدت 60-50 دقیقه قرار می دهیم تا كیك پخته و طلایی رنگ شود.
    پس از خنك شدن كیك می توانیم سطح كیك را با ژله پرتقالی و پرتقال پوست گرفته و پر پر شده، تزئین كنیم و یا می توانیم برای تزئین ساده تر از 2 قاشق سوپخوری پودر شكر و ورقه شابلون استفاده نماییم.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  16. 4 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  17. #53
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کیک سیب با گردو


    مواد لازم:
    250 گرم آرد
    4عدد تخم مرغ
    200 گرم شكر
    یك پیمانه روغن میع
    نصف فنجان شیر
    یك فنجان گردوی چرخ كرده
    یك فنجان سیب رنده شده
    یك قاشق چیخوری دارچین
    نصف قاشق چیخوری پودر جوز هندی
    نصف قاشق چیخوری نمك
    یك قاشق مرباخوری بیكینگ پودر
    طرز تهیه:
    آرد، بیكینگ پودر، دارچین و جوز هندی را الك كرده و كنار می گذاریم. تخم مرغ ها و شكر را با همزن خوب به هم می زنیم تا میع پف كرده و سفید شود. سپس شیر و روغن را مخلوط كرده و در سه مرحله به میع تخم مرغی اضافه می كنیم. آرد و بقیه مواد الك شده را نیز در سه مرحله به مواد فوق اضافه می كنیم و گردو و سیب را هم در مخلوط می ریزیم. سپس میع كیك را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده، می ریزیم. قالب را در وسط پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهیت یا 176 درجه سانتیگراد به مدت یك ساعت قرار می دهیم تا كیك بپزد. سطح ین كیك را می توانیم با مقداری مارمالاد، سیب و گردو تزئین كنیم.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  18. 4 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  19. #54
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کیک خرما


    موادلازم :
    خرمای بدون هسته 30 عدد
    آب جوش یک و یک چهارم فنجان
    کره یا روغن آب شده یک و یک چهارم فنجان
    شکر یک و یک چهارم فنجان
    وانیل یک سوم قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    آرد سفید دو و نیم فنجان
    بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
    گردوی خرد شده 2 فنجان
    طرز تهیه:
    آب جوش را روی خرما می ریزیم و با چنگال خوب له کرده و کنار می گذاریم. پس از آن شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب می زنیم تا به طور کامل غلیظ شود. آنگاه کره یا روغن آب شده را اضافه کرده و کمی هم می زنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را که قبلاً الک کرده ایم با کمی از خرمای له شده در مایه می ریزیم و مایه را با دور ملایم هم می زنیم. این کار را هم چنان ادامه می دهیم تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود. پس از آن همزن را کمی تند می کنیم تا مایه، یکدست و صاف شود. سپس همزن را خاموش می کنیم و یک فنجان مغز گردو را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می نمائیم. مغز گردو باید به تکه های کوچک خرد شود و نباید آن را چرخ یا له کرد. حال این مایه را در قالبی که قبلاً در آن کاغذ چرب شده انداخته ایم می ریزیم و یک فنجان باقی مانده گردو را روی سطح آن می پاشیم و در طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می پزیم.
    این تنها کیکی است که آرد آن با همزن زده می شود. پس از خنک شدن کیک، آن را از قالب جدا کرده و به هر شکلی که دوست داشتیم برش می دهیم و سرو می کنیم.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  20. 4 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  21. #55
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    رولت شکلاتی با خامه


    مواد لازم:
    تخم مرغ 5 عدد
    شکر 5 قاشق غذاخوری
    آرد 5 قاشق غذاخوری
    وانیل یک سوم قاشق چایخوری
    آب گرم 3 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    پودر کاکائوی الک شده 2 قاشق غذاخوری
    خامه شیرین شده 250 تا 300 گرم
    گردوی پودر شده یک دوم پیمانه *
    پودر قند به مقدار لازم
    * منظور پیمانه شیرینی پزی است که در همه جا اندازه ثابت و مشخصی دارد.
    طرز تهیه :
    فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم. زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. نیمی از شکر را با وانیل و زرده تخم مرغ و نیمی دیگر را با سفیده تخم مرغ خوب هم می زنیم. زرده را با سفیده ای که کاملاً سفت شده و از ظرف نمی ریزد، مخلوط کرده و با قاشق به حالت دورانی ( به یک سمت ) هم می زنیم، طوری که پف آن نخوابد. سپس آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و همراه با پودر گردو در سه نوبت به آرامی با مواد فوق مخلوط کرده و در نهایت آب گرم را می افزاییم و کمی مخلوط می کنیم. درون سینی ای به ابعاد 40×30 سانتیمتر کاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی آماده را در آن می ریزیم . سپس سطح آن را صاف و یکدست می کنیم. سپس در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه می پزیم تا سطح کیک طلایی شود.
    اکنون روی میز، کاغذی روغنی به ابعاد 50×40 سانتی متر قرار داده و پودر قند را بر روی آن الک می کنیم. کیک را از فر در می آوریم واطراف آن را با کارد از سینی جدا کرده و بر روی کاغذی که دارای پودر قند است،برمی گردانیم، طوریکه که سینی هم روی کیک باقی بماند. کیک را برای مدت نیم ساعت در همین وضعیت قرار می دهیم و در این فاصله خامه را آماده می کنیم.
    آن گاه سینی را از روی کیک برداشته و کاغذ روی آن را جدا می سازیم و رولت ( کیک ) را با کاغذ زیر آن لوله می کنیم. بعد آن را باز کرده و خامه را روی سطح آن می مالیم و مجدداً آن را بدون کاغذ لوله می کنیم. می توانیم سطح روی آن را با پودر قند تزیین کنیم . در نهایت آن را در یخچال قرار می دهیم.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  22. 4 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  23. #56

    پیش فرض کیک شکلاتی رژیمی

    مواد لازم
    ▪ گردوی خرد شده پانزده گرم
    ▪ خرمای فیله شده (پوست و هسته گرفته) بیست و پنج گرم
    ▪ تخم مرغ کامل یک عدد به همراه یک عدد سفیده تخم مرغ
    ▪ وانیل نصف قاشق سوپخوری
    ▪ پودر قند دو قاشق سرخالی
    ▪ آرد سبوس دار (مانند آرد نان سنگک) بیست گرم
    ▪ پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
    ▪ شیر کم چرب دو قاشق سوپخوری
    طرز تهیه
    فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ گذاشت و روشن میکنید. داخل یک قالب کوچک را کمی چرب کرده و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب قرار دهید. خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت یکنواخت یک لایه بریزید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ درآید. بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار داده تا به صورت یکنواخت درآید
    آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. شیر را نیز بیافزایید و مخلوط نمایید. سفیده تخم مرغها را در ظرف گودی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا کاملا سفید و سفت شود و از ظرف نریزد سپس به مخلوط بالا اضافه نمایید. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید. این کیک گرم سرو میشود
    این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی ، ۹/۴ گرم چربی و ۳۴۸ میلی گرم کلسترول است
    ساده هستم
    ساده می پندارم زندگی را
    نمیدانستم جرم می دانند سادگی را
    سادگی جرم است و من مجرم ترین مجرم شهرم
    ساده می مانم…
    ساده میمیرم…
    اما…
    ترک نمی گویم پاکی این سادگی را …



  24. 3 کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


  25. #57

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.




    مواد لازم
    تخم مرغ چهار عدد
    آرد دو پيمانه
    بيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري
    وانيل و هل به ميزان لازم
    روغن مايع و شیرو شکر از هر کدام يك پيمانه
    خامه شيرين شده و فرمگرفته 200 گرم
    کیک فنجانی با خامه
    کیک فنجانی با خامه
    طرز تهيه
    ابتدا تخممرغها را با شكر و وانيل با همزن برقي زده تا كاملا سفت و غليظ شود. شير را اضافه كرده آرد را همراه با بيكينگپودر به آرامي با مايه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه كنيد. مايه را در قالبهاي كوچك مخصوص كيك كه قبلا كاغذ انداختهايد بريزيد و در سيني فر بچينيد. در فر با حرارت 175 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. سپس از فر بيرون آورده وقتي خنك شد با خامه فرمگرفته شكوفه بزنيد و روي آن را با ترافل تزئين كنيد.
    نكته:در صورت دلخواه ميتوانيد كيكها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بين آنها خامه بگذاريد.خامه شيرينشده را ميتوان از قنادي فروشي تهيه كرد.
    ساده هستم
    ساده می پندارم زندگی را
    نمیدانستم جرم می دانند سادگی را
    سادگی جرم است و من مجرم ترین مجرم شهرم
    ساده می مانم…
    ساده میمیرم…
    اما…
    ترک نمی گویم پاکی این سادگی را …



  26. 3 کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


  27. #58
    مدیر گل و گیاه و شخصیتهای هنری
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    وسط بهشت!
    نوشته ها
    8,001
    Thanked: 29005

    پیش فرض

    چيزكيك توت فرنگي

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    مواد لازم
    :
    بسكويت گندم ساقه طلايي=1 بسته(1 ليوان نرم شده)
    كره =2 قاشق غذاخوريخامه ميهن=1 قوطي(3/2 ليوان)پنير خامه اي=200 گرمژله آنا ناس=1 پاكتدريم ويپ=1 پاكتژله توت فرنگي=2 پاكتطرز تهيه:
    1-بيسكويت ها را در آسياب ريخته نرم كنيد سپس كره را به آن اضافه كرده با دست ورز دهيد تا وقتي كه كره آب شود و خوب جذب بسكويت شود.
    2-بيسكويت را در قالب دايره اي مخصوص چيز كيك كه اطراف آن قابل باز شدن مي باشد ريخته و با قاشق روي آن را صاف كنيد بطوريكه بسكويت در تمام سطح قالب بطور يكنواخت ريخته شود سپس قالب را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.
    3-براي تهيه كرم،ژله آناناس را با 2/1 ليوان آب گرم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را كنار بگذاريد تا خنك شود.
    4-پنير خامه اي را در مخلوط كن ريخته سپس خامه+دريم ويپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه كنيد. مواد را خوب با مخلوط كن بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سپس كرم بدست آمده را بطور يكنواخت روي سطح بسكويت داخل قالب بريزيد.
    5-ظرف را به مدت نيم ساعت در يخچال گذاشته تا كرم ببندد.
    6-پودر ژله توت فرنگي را در 1 و 2/1 ليوان آب گرم حل كرده و كنار بگذاريد تا خنك شود .
    7-ژله توت فرنگي را روي كرم ريخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد تا ژله ببندد.
    8-اطراف قالب را با كرده سپس روي آن را با بسكويت ريز شده و چند عدد گيلاس تزئين كنيد.
    ویرایش توسط Aida : 25-02-12 در ساعت 11:13



  28. 3 کاربر برای این پست سودمند از Aida عزیز تشکر کرده اند:


  29. #59
    مدیر انجمن عشق و دلدادگى Tamara آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    محل سکونت
    تو قلب عشقم
    نوشته ها
    6,951
    Thanked: 16819

    پیش فرض

    كيک پسته

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    بیسكويت ساده گندم نرم شده / 1 ليوان

    پسته نرم شده / 1 ليوان

    تخم مرغ / 5 عدد

    شكر / 1 ليوان

    هل نرم شده / سه چهارم قاشق مرباخوري

    بيكينگ پودر / 2 قاشق غذاخوري

    روغن / يک چهارم ليوان

    شكر نرم شده / براي تزئين
    تخم مرغ را با شكر به مدت 5 دقيقه با همزن برقي خوب بزنيد.

    سپس بيسكويت و پسته را که از قبل نرم کرده ايد، كم كم به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا خوب با همديگر مخلوط شوند.

    سپس بيكينگ پودر، هل و روغن را به مواد بالا اضافه كرده خوب هم بزنيد.

    مواد كيک را در ظرفي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيده ايد، بريزيد و آن را در فر با حرارت 165 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار دهيد تا كيک بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.

    مدتي صبر کنيد تا کيک خنک شود.

    سپس كيک را از فر خارج كنيد و روي آن را با پودر شكر تزئين كنيد.


    برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی...
    آغاز اصالت خوب همین است که...
    نخواهی چیزی باشی که نیستی...

  30. 2 کاربر برای این پست سودمند از Tamara عزیز تشکر کرده اند:


  31. #60
    مدیر انجمن عشق و دلدادگى Tamara آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    محل سکونت
    تو قلب عشقم
    نوشته ها
    6,951
    Thanked: 16819

    پیش فرض

    کیک قهوه

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    مواد لازم برای تهیه کیک:
    کره نرم شده 175 گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف
    شکر 175 گرم
    تخم مرغ 3 عدد متوسط
    آرد 175 گرم
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

    مواد لازم برای تهیه مرنگ روی کیک:
    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    شکر 100 گرم
    قهوه فوری 3 قاشق چای خوری
    گردوی خرد شده 25 گرم

    مواد لازم برای تهیه کرم داخل کیک:
    کره نرم شده 100 گرم
    خاک قند الک شده 50 گرم + 3 قاشق غذاخوری

    روش تهیه مرنگ روی کیک:
    ١- سفیده تخم مرغ را بزنید تا کاملاً خودش را بگیرد. نیمی از شکر را به آن اضافه کنید و آن قدر به هم بزنید تا سفت شود. سپس باقیمانده شکر را بیفزایید و مواد را دوباره، خیلی خوب به هم بزنید.
    2 – پودر قهوه را با 3 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید تا دانه‌های قهوه در آب حل شوند.
    3 - به آرامی گردوی خرد شده و یک قاشق چای خوری قهوه را به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه نمایید. آن‌ها را به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
    مرنگ را به همان صورت رها کنید و به سراغ کیک بروید:
    4 - دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. دو ظرف ته گود و هم اندازه، برای پخت کیک تهیه نمایید. سطح داخلی آن‌ها را با کره چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
    5 - شکر و کره را با هم بزنید تا پف کنند. سپس تخم مرغ‌ها را به آرامی اضافه نمایید و به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. آرد و بیکینگ پودر را بیفزایید و در پایان دو قاشق چای‌خوری از مایع قهوه را اضافه کنید و به هم بزنید.
    6 - وقتی خمیر یکدست و صاف شد، آن را درون ظرف‌ها بریزید طوری که یکی از آن‌ها بیشتر از دیگری باشد. یعنی میزان خمیرها نباید مساوی باشد. سپس سطح خمیر کمتر را، با مرنگ بپوشانید.
    7 - کیک بدون مرنگ را داخل فر قرار دهید. بعد از حدود 20 دقیقه چنگالی را داخل آن فرو ببرید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، بدین معنی است که زمان پخت آن کامل شده است. کیک همراه با مرنگ، می‌بایست 20 دقیقه بیشتر داخل فر بپزد. هر دو کیک را با دقت از قالب‌هایشان خارج نمایید تا سرد شوند.
    روش تهیه کرم داخل کیک:
    8 – 50 گرم خاک قند و کره را خوب با هم مخلوط نمایید و دو قاشق چای خوری مایه قهوه به آن‌ها اضافه کنید.
    9 - برای مهیا نمودن کیک، ابتدا کیک بدون کرم را قرار دهید. روی آن را با ترکیب کره و خاک قند و قهوه بپوشانید و تکه کیکی را که همراه با مرنگ پخته‌اید، روی آن‌ها بگذارید.
    10 - باقیمانده مایه قهوه را با خاک قند مخلوط کنید و چند قطره آب اضافه نمایید تا رقیق‌تر شود. سپس آن‌را روی سطح کیک بریزید.
    کیک آماده است


    برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی...
    آغاز اصالت خوب همین است که...
    نخواهی چیزی باشی که نیستی...

  32. یک کاربر برای این پست سودمند از Tamara عزیز تشکر کرده اند:


صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •