جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: طرز تهيه انواع دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

  1. #1

    Cool طرز تهيه انواع دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    دسر چیست:
    اصولاً دسر به آن قسمتی از غذا گفته می‌شود که پس از جمع کردن بقیه غذاها در سفره وجود دارد.
    در اروپا هنوز دسر یعنی میوه‌ای که به‌عنوان دسر در آخر غذا مصرف می‌گردد معمول است گرچه اغلب از میوه یک پودینگ یا شیرینی خمیری یا سوفله و یا تارت نیز سرو می‌نمایند.
    بعضی ار آمریکائی‌ها در آخر غذا شیرینی می‌خورند و خارجی‌هائی که به آن کشور مسافرت می‌کنند از انواع و اقسام دسرهائی که در آن کشور رائج است تعجب می‌کنند چون علاوه بر مجموعه دسرهای متنوع در ممالک مختلف مثل پودینگ از انگلستان، تارتها از آلمان و اطریش، مرنگ از فرانسه، سوفله‌ها از ایتالیا، آمریکائی‌ها اقسام بستنی و کیک‌ها و کیک‌های میوه را به‌جای دسر نیز سرو می‌کنند.
    اقسام دسر امروزه به قدری متنوع است که تعداد آنها بسیار زیاد گردیده و ما در این قسمت سعی کرده ایم که نمونه‌هائی از تهیه اقسام آن را که در مواقع مختلفه مثل میهمانی رسمی، میهمانی دوستانه، میهمانی ناهار و یا شام و یا برای خانواده‌ها لازم است در دسترس شما بگذاریم، تا با به‌کار بستن آنها غذای شما مطبوع‌تر گردد. و در قسمت‌های دیگر برای هر کشور یا قاره انوع دسر مختص آنها را گردآوری نمائیم.
    نکات لازم برای تهیه کرم و ژله:
    ۱- ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف می‌شود زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم می‌شود.
    ۲- برای اینکه ژلاتین کاملاً حل شود بهتر است ژلاتین را خرد کنیم و در ظرف کوچکی بریزیم و کمی آب جوش روی ژلاتین بریزیم تا ژلاتین مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتین را روی بخار آب جوش می‌گذاریم تا ذرات ژلاتین کاملاً حل شود و به شکل مایع در آید.
    ۳ برای بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل یخچال بگذاریم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله می‌توان قالب را در جای یخ گذاشت ولی بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را باید از جای یخ خارج نمود و می‌توان ظرفی را پر از یخ نمود و ظرف را داخل یخ قرار داد تا کرم یا ژله بسته شود.
    ۴- تخم مرغی که در شیر جوشیده می‌ریزیم نباید با شیر بجوشد کافی است تخم مرغ و شیر را مخلوط و بلافاصله از روی آتش برداریم.
    ۵- برای اینکه کرم را در ظرف برگردانیم باید قالب را در ظرف آب گرم که زیاد داغ نباشد یک لحظه نگاهداریم، بعد قالب را در ظرف برگردانیم در صورتیکه قالب مدت زیادتری در آب داغ بماند آب می‌شود ، آب باید به قدری باشد که داخل ظرف کرم نریزد.
    ۶- برای حل کردن هر بسته ژله حاضری به‌طور کلی دو پیمانه آب لازم است که بهتر است یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل می‌کنیم بعد آب سرد را به آن اضافه می‌نمائیم.
    ۷- برای تهیه ژله میوه در منزل، برای هر پیمانه آب میوه دو ورق ژلاتین و مقداری شکر که مقدار شکر را در آب میوه می‌ریزیم و یک جوش می‌دهیم تا شکر حل شود آن را از روی آتش بر می‌داریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف می‌کنیم.
    ژلاتین حل شده نباید در شیر جوشان ریخت چون شیر می‌برد بلکه باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود آنوقت ژلاتین را با آن مخلوط کرد.
    ۹- ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد ظرف‌های چینی یا نشکن مناسب نمی‌باشند.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. #2

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.














    ۱) اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.
    ۲) اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.
    ۳) برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.
    ۴) در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
    ۵) پودینگ سریعاً بسته می شود.
    ۶) نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
    ۷) ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.
    ۸) فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.
    ۹) مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.
    ۱۰) در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.
    ۱۱) پودر ژلاتینها کهنه نباشد.
    ۱۲) دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
    ۱۳) طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم می زنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.
    ۱۴) اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.
    ۱۵) تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.
    ۱۶) از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
    ۱۷) دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا شکل بگیرد بطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  3. #3

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    ● مواد لازم :
    ▪ خامه ۱۰۰ گرم
    ▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
    ▪ وانیل ۸/۱ قاشق غذا خوری
    ● طرز تهیه:
    فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  4. #4

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    ● مواد لازم
    ▪ ۱۳۶ گرم شربت گیلاس
    ▪ یک لیتر آب آناناس (بدون شکر)
    ▪ یک لیتر دلستر لیمویی یا نوشابه لیمویی
    ▪ ۱۷۷ میلی لیتر شربت پرتقال (یا آب پرتقال) یخ زده
    ▪ ۱۷۷ میلی لیتر شربت آبلیمو یخ زده
    ● طرز تهیه
    شربت گیلاس، دلستر یا نوشابه و آب آناناس را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
    شربت پرتقال و شربت آبلیمو را به آن افزوده و تا هنگامی که آماده و سرد شود در یخچال نگهداری کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  5. #5

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    ● مواد لازم
    ▪ ریواس ۱ کیلو
    ▪ شکر ۱ کیلو
    ● طرز تهیه :
    ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید .
    سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید .
    شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند .
    این مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد ) نگه دارید و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدلیل شود .
    بعد از ۲۴ ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید .
    اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به شربت تبدلیل شود .
    شربت آماده مصرف است . این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  6. #6

    پیش فرض

    شربت سكنجبین

    ● مواد لازم:▪ شكر= ۵/۲ كیلو▪ سركه سفید= نیم لیتر▪ نعناع تازه= چند شاخه● طرز تهیه :۷لیوان آب را با شكر مخلوط كرده و روی حرارت می گذاریم تا شكر در آب حل شود و همانطور كه روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ می بندیم و در شكر و آب می گذاریم تا شربت قوام آید، بعد سركه را داحل شربت می ریزیم چند جوش كه زد شربت را از روی حرارت بر می داریم، بعد از اینكه شربت سرد شد، آن را صاف می كنیم؟ در شیشه ریحته و در جای خنك نگهداری می كنیم.
    ویرایش توسط shahpoor : 29-10-08 در ساعت 13:33

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  7. #7

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    ● مواد لازم:
    ▪ به=دو کیلو
    ▪ شکر=دو کیلو
    ▪ آبلیمو=نصف استکان
    ▪ آب=۴لیوان
    ● طرز تهیه:
    به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و شکر را با ۴ لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. #8

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    ● مواد لازم:
    ▪ آب آلبالو=۴ لیوان(در حدود یک لیتر)
    ▪ شکر=دو کیلو
    ▪ وانیل=یک قاشق چایخوری
    ● طرز تهیه:
    (بطور کلی هرگونه شربتی بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم)شکر را با آب آلبالو مخلوط می کنیم ومی گذاریم چند ساعت بماند تا شکر کمی حل شود،بعد آن را روی آتش تند و یکنواخت می گذاریم تا جوش بیاید و شربت غلیظ شود(یکربع تا ۲۰ دقیقه برای جوشیدن شربت کافی است).وانیل را در آن می ریزیم چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم و شربت را از صافی رد می کنیم(آب آلبالو باید کاملا ته نشین شود و آب زلال آن گرفته و از آن استفاده شود)

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  9. #9

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    ● مواد لازم‌:
    ▪ كمپوت‌ هلو: ۲ قوطی‌
    ▪ لیمو ترش‌ تازه‌: یك‌ نیمه‌
    ▪ ماست‌: ۱۵۰ گرم‌
    ▪ شیر: ۵۰۰ سی‌سی‌
    ▪ یخ‌: ۳ تكه‌
    ▪ برش‌ هلو: جهت‌ تزیین‌
    ● طرز تهیه‌:
    ابتدا آب‌ كمپوت‌ هلو را در ظرفی‌ جداگانه‌ ریخته‌ و هلو، آب‌ لیمو ترش‌ و ماست‌ و شیر را در مخلوطكن‌ ریخته‌ ومخلوط می‌كنیم‌ تا به‌ صورت‌ یك‌ مایه‌ غلیظ درآید، سپس‌ آن‌ را در لیوان‌ مخصوص‌ ریخته‌ و با برش‌هایی‌ از هلودر لبه‌ لیوان‌ تزیین‌ و میل‌ می‌كنیم‌.
    ● تذكر:
    آب‌ كمپوت‌ هلو را می‌توان‌ در ظرفی‌ حرارت‌ داده‌ و با یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌ پودر ژلاتین‌ مخلوط و پس‌ ازسردشدن‌ در قالب‌ ریخته‌ و در یخچال‌ سرد كرده‌ و با بستنی‌ میل‌ كرد.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. #10

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    گل سرخ اخلاق را خوش و مطبوع كرده و باعث گشادگی عروق می شود. همچنین گل سرخ پوست را شاداب كرده و آرامش خاطر ایجاد می كند. سرزمین پهناور ایران مهد رویش دو نوع گل سرخ است: گل سرخ تبریز و گل سرخ قمصر كاشان، كه هر كدام از این گلها دارای طبع متفاوتی است.
    گل تبریز برای تهیه قند گل مناسب است؛ گل سرخ تبریز را در فروردین و اردیبهشت در یك دیگ مسی با قند می سایند و در دیگ را با یك پارچه ضخیم پوشانده و در معرض آفتاب تابستان روی پشت بام می گذارند تا دیگ حاوی قند و گل به تدریج با اشعه نور خورشید در روزها گرم و شبها سرد شود و معجون طبیعی قند گل تا پایان فصل مهرماه آماده شود، اما برای درست كردن شربت گل: برگ گل سرخ را به مدت چند ساعت می جوشانیم تا آب و عصاره گل غلیظ شده، سپس به آن شكر را افزوده، آن را می پالاییم و با یخ و چند برگ گل سرخ تزئین می كنیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  11. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  12. #11

    پیش فرض

    مواد لازم:
    ـ آلبالو ۳۰۰ گرم
    ـ شکر ۳ قاشق غذا خوری
    ـ گلاب یک چهارم پیمانه
    ـ آب ۳ لیوان
    ـ وانیل ۱ قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    یکی از نوشیدنی های گرمی که در فصل تابستان میتوان جایگزین چای کرد چای آلبالو است . آلبالو را با آب و شکر جوشانده تا جایی که رنگ مناسب بگیرد و خوش رنگ شود . اگر خواستید رنگ آن تیره تر ویا روشن تر شود ویا میزان شیرینی آن تغییر کند به دلخواه خودتان به میزان آلبالو و شکر اضافه ویا کم کنید. در آخر وانیل و گلاب اضافه کنید و در فنجان ریخته و نوش جان کنید .


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    ویرایش توسط Gemini : 30-07-09 در ساعت 12:29

  13. یک کاربر برای این پست سودمند از ashpazierangin عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •