جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 33

موضوع: طرز تهيه انواع انواع بستنی

  1. #1

    Cool طرز تهيه انواع انواع بستنی

    چطور بستنی درست می شود؟


    شما هم حتما با فرا رسیدن فصل گرما بیش از پیش هوس بستنی می کنید. دلیل آن کاملا روشن است.
    این خوردنی دلپذیر دقیقا وقتی که شما هیچ راهی برای فرار از عطش یا گرما ندارید به کمکتان می آید و برای لحظاتی همه چیز را برایتان تغییر می دهد. پس این مایع یخ زده دوست داشتنی حتما آنقدر برایتان دلچسب است که دلتان بخواهد بدانید چطور درست می شود و یا حتی چطور می توانید آن را در منزلتان درست کنید. متن زیر به تمامی سوالاتتان پاسخ می دهد.
    ● بستنی یا دسر یخ زده؟
    به هر مایع یخ زده ای نمی توان بستنی گفت. در حقیقت بستنی آن است که حداقل ۱۰% چربی شیر در آن وجود داشته باشد . مقدار این چربی می تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولا بستنی ها حاوی ۱۴% چربی شیر هستند. بیشتر بودن مقدار چربی به شکل بستنی و مزه و حالت کرم دار بودن آن کمک می کند.
    اکثر سازندگان بستنی معمولا بیش ار ۱۶% را در بستنی ها لحاظ نمی کنند زیرا باعث بالا رفتن قیمت و همچنین زیاد شدن کالری می شود. دیگر دسرها همچون ماست یخ زده و یا بستنی های کم چربی اصلا بستنی به حساب نمی آیند. بطور مثال " کاستارد" یخ زده که نوعی دسر یخ زده است که در آن مقدار ۱.۴ درصد تخم مرغ دارد.
    اجزای سازنده بستنی بطور کلی مواد آسانی هستند اما در واقع درست شدن بستنی سیستم پیچیده ای دارد. بستنی ماده ای است که حالت ژلاتینی و معلق دارد. این حالت از دو ماده که غالبا با یکدیگر مخلوط نمی شوند بوجود می آید. این مواد به جای حل شدن در یکدیگر منتشر می شوند. در بستنی ها چربی در محلول آب و شکر و ذرات هوا پراکنده می شود .این که به هوا اشاره می شود در واقع به این علت است که بستنی نوعی حالت کفی دارد و علت آن همان ذرات هواست.
    در کنار چربی شیر مواد دیگری همچون بسته های شیر بدون چربی و آب و شکر و همچنین مواد تثبیت کننده بکار می رود که این مواد تثبیت کننده باعث می شوند ، بستنی شکل بهتری بخود بگیرد .
    گرچه تا کنون معمولا ژلاتین بعنوان مواد تثبیت کننده بکار می رفت اما امروزه از مواد دیگری همچون گیاهان نیز برای این منظور استفاده می شود. برای مدتی نیز از زرده تخم مرغ برای این منظور استفاده می شد که با گذشت زمان سازندگان این خوراکی مواد شیمیایی را جایگزین این روش کردند. گرچه تثبیت کننده ها نقشی کمتر از ۱% در بستنی ها را ایفا می کنند.
    ● درست کردن بستنی:
    هیچ فرقی نمی کند که بستنی در منزل شما یا یک مغازه کوچک و یا حتی در یک کارخانه صنعتی بزرگ تولید شود. به هر حال روش درست کردن آن با هم هیچ فرقی نمی کند و تنها اندازه مواد متفاوت است.
    ابتدا شما باید مخلوط بستنی به اندازه مناسب خریداری کنید که ممکن است آن را بتوان در فروشگاه های بزرگ پیدا کرد. این مواد معمولا توسط کارخانه های بستنی سازی به روش مخصوص تولید می شوند و سپس برای جلوگیری از رشد باکتری ها به شکل پاستوریزه به فروش می رسند. اگر شما می خواهید این ماده را نیز در منزل تهیه کنید کار سختی در پیش دارید.
    زیرا باید مخلوط شیر و شکر و کرم را دو بار بجوشانید تا پاستوریزه شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا ممکن است کسانی که این بستنی خانگی را خورده اند به خاطر وجود باکتری آلوده بشدت بیمار شوند. این بیماری بیشتر در افراد خردسال و پیر دیده می شود.
    مرحله بعدی اضافه کردن طعم به بستنی است. هزاران طعم مختلف برای بستنی وجود دارد که با ترکیب هر کدام از آنها می توان مزه دلخواه را بدست آورد. این مرحله در کارخانه ها توسط خمره های بزرگ صورت می گیرد که این خمره ها همان کار همزن های خانگی را انجام می دهند و شما می توانید بطور مثال طعم شکلات را که دلخواهتان است با کمی حوصله با همزدن مداوم به مایعتان اضافه کنید. دیگر اضافات دلخواه همچون پسته و بادام بعدا اضافه می گردند.
    مرحله بعدی جایی است که ماشین ساخت بستنی وارد عمل می شود. بستنی باید همزمان یخ زده و هم زده شود. در کارخانه ها این مرحله با لوله های بزرگ یخ زده ای صورت می گیرد که مایع بستنی از میان آنها می گذرد و در همان لحظه لوله های همزن کوچکتری نیز از میان بستنی ها رد شده و سریعا آنها را بهم می زند تا از چسبیدن تکه های کوچک یخ به کناره های لوله جلوگیری کرده تا وارد بستنی نشوند. این حرکت دقیقا توسط کامپوترها چک می شود که در مغازه های کوچکتر نیز همین راه با تفاوت کوچکتر شدن وسایل طی می شود.
    این مرحله در منزل می تواند با استفاده از همزن ها و قالبهای یخ زده و تلاش شما طی شود. زمانیکه بستنی این مرحله را طی کرده و از دستگاه خارج گردید کار هنوز تمام نشده است. در این مرحله مخلوط یخ زده است اما نرم نیست.
    اکنون وقت اضافه کردن خرده شکلاتها و یا بادام است. پس از آن بستنی به ظرف های مخصوصی برای شکل های متنوع ریخته می شوند.
    اکنون زمان آن است که آنها در دمای کمتری نگهداری شوند. دمای صفر درجه مناسب است. معمولا کارخانه ها که باید آنها را به نقاط مختلف بفرستند این دما را پایین تر می آورند. این مرحله باید به سرعت صورت بگیرد تا از بوجود آمدن دانه های کوچک یخ روی بستنی ها جلوگیری گردد.
    ● درست کردن بستنی در ۵ دقیقه:
    ▪ مواد لازم:
    ـ ۱ قاشق شکر ،
    ـ نصف لیوان شیر و خامه،
    ـ کمتر از نصف قاشق مربا خوری عصاره وانیل،
    ـ ۶ قاشق نمک، یخ به مقداری که نصف یک کیسه سر بسته را پر کند.
    ـ دو کیسه زیپ دار
    ابتدا مقدار لازم یخ را در یک کیسه سر بسته با نمک مخلوط کنید.
    در بسته دیگر شکر و شیر و خامه و وانیل را خوب مخلوط کنید و آن را در یک کیسه در دار بریزید و در آن را محکم ببندید.
    کیسه را داخل کیسه بزرگتری که مخلوط نمک و یخ را ریخته اید قرار دهید بطوری که یخ تمام سطح مایع شما در کیسه را بپوشاند.
    سپس آنها را خوب تکان دهید. پس از ۵ دقیقه کیسه بزرگتر را باز کنید و کیسه کوچکتر را که حاوی بستنی شماست از درون آن بردارید. اکنون تنها یک قاشق مربا خوری برای خوردن بستنی تان احتیاج دارید.
    ▪ به یاد داشته باشید:
    هرچه مقدار شیر را بیشتر کنید بستنی شما کالری کمتری خواهد داشت و بالعکس اگر خامه بیشتری بزنید بستنی شما چرب تر و البته لذیذ تر خواهد بود.
    این مقدار بستنی در اندازه های کم درست می شود و برای درست کردن آن در مقدارهای بیشتر می توانید از دو قوطی بزرگ و کوچک به جای کیسه های در دار استفاده نمایید.
    ● تاریخچه بستنی:
    اکثر جستجو ها حاکی از آن است که بستنی برای اولین بار در چین و روم دیده شده است. مارکوپولو پس از بازگشت از سفرش تکه های یخ که مزه میوه داشتند را معرفی کرد و عنوان نمود که آسیایی ها هزاران سال است که از این مواد درست می کنند.
    این هدیه حدود سال ۱۵۰۰ در میان پادشاهان فرانسه رایج گردید و حدود سال ۱۷۰۰ چیزی شبیه بستنی در میان مردم رایج شد. پس از استفاده از شکر در جنگ جهانی اول و رایج شدن وسیله ای شبیه به یخچال و فریزر، بستنی نیز کم کم بیشتر در میان مردم رایج شد. پس از جنگ جهانی دوم و بهبود وضعیت روحی مردم این خوردنی خوشمزه طرفداران بیشتری پیدا کرد و در نهایت کارخانه های ساخت این ماده براه افتادند.
    ویرایش توسط jir jirak : 19-08-09 در ساعت 15:32

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    بستنی گردویی






    مواد لازم:
    شکلات خرد شده=115 گرم
    شیر=150 میلی لیتر
    خامه=300 میلی لیتر
    کشمش=50 گرم
    بسکویت خرد شده=30 گرم
    گردوی خرد شده=30 گرم
    طرز تهيه:
    شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.
    خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
    مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد. سپس بيسكوييت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستني پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال بستني آماده ي سرو است.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  4. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3

    پیش فرض

    بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی





    مواد لازم:
    هلو یا زرد آلو یا گلابی=5/1 کیلو
    شکر=150 گرم
    آب=نیم لیتر(2 لیوان)
    آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
    خامه=150 گرم
    پودر قند=3 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.
    بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.
    برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  6. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  7. #4

    پیش فرض

    بستنی قهوه






    مواد لازم:
    قهوه=2 قاشق سوپخوری
    شکر=200 گرم(1 لیوان)
    زرده تخم مرغ=8 عدد
    خامه=500 گرم
    شیر=2/1 لیوان
    بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده=50 گرم
    طرز تهیه:
    قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.
    ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
    در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
    بادام بوداده در در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  9. #5

    پیش فرض

    بستنی با طعم توت فرنگی






    مواد لازم:
    توت فرنگی له شده=1 لیوان پر
    خاکه قند=50 گرم
    شیر=یک ونیم لیوان معمولی
    وانیل=نصف قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ =3 عدد
    طرز تهیه:
    شیر را کمی بجوشانید بعد شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم می زنیم بعد از صافی رد کرده روی آتش ملایم بگذارید سفت که شد به طوریکه به قاشق بچسبد مایه حاضر است بعد در ظرف مناسب بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید کمی سفت شد با هم زن دستی هم بزنید و توت فرنگی را به آن اضافه کنید بستنی آماده است برای نگهداری بستنی در فریزر باید بستنی را در ظرف آلو منییومی با لیوانهای بستنی بریزید سر ظرف را باید یک سانتی متر خالی گذاشت و در ظرف را محکم باید بست و موقع مصرف10 دقیقه قبل از مصرف ازفریزر خارج کرده تا آماده سرو شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  11. #6

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.







    مواد لازم:
    شکلات خرد شده=115 گرم
    شیر=150 میلی لیتر
    خامه=300 میلی لیتر
    کشمش=50 گرم
    بسکویت خرد شده=30 گرم
    گردوی خرد شده=30 گرم
    طرز تهیه:
    شكلات را با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شكلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را كنار بگذارید تا سرد شود.
    خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به كره تبدیل نشود. سپس مخلوط شكلات و شیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید.
    مایه بستنی را در یك ظرف یا قالب مناسب كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی كه كریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج كنید و خوب هم بزنید سپس بیسكویت، كشمش و گردو را در آن ریخته مخلوط كنید تا در تمام بستنی پراكنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته شود. آن را با سس شكلات و بیسكویت سرو كنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  12. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  13. #7

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.







    مواد لازم:
    شیر=1 لیتر(4 لیوان معمولی)
    زرده تخم مرغ=8 عدد
    وانیل=1 قاشق چایخوری
    خامه=200 گرم(1 لیوان معمولی)
    شکر=200 گرم
    شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین
    طرز تهیه:
    زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت 4 تا 5 ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  14. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  15. #8

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    ● مواد لازم :
    ▪ ۲ فنجان آب
    ▪ ۱ فنجان شکر
    ▪ ۵/۱ فنجان آب لیمو ترش
    ▪ ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ
    ● طرز تهیه :
    ۱) آب و شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
    ۲) آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. سپس حدود یک ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.
    ۳) بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم . دوباره به هم می زنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. در پایان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می کنیم.
    ▪ نکات تغذیه ای :
    بستنی یکی از اشتها برانگیزترین دسرهای محبوب همه ما است . با توجه به گرمای فصل تابستان تهیه بستنی یخی با طعم لیمو که منبع خوبی از ویتامین C است، در منزل خالی از لطف نخواهد بود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  16. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  17. #9

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.







    تابستان فصل انواع توت‌ها ازجمله شاه‌توت است. این میوه علاوه بر آنکه به صورت خام مورداستفاده قرار می‌گیرد، به‌خاطر طعم و رنگ بی‌نظیرش از آن در تهیه و تزیین انواع دسرهای فصلی نیز استفاده می‌کنند.
    بستنی شاه‌توتی یکی از اینهاست.
    ● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
    - شاه‌توت؛ ۵ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
    - پودرقند؛ ۶ قاشق سوپ‌خوری یا ۷۵ گرم
    - خامه؛ یک و یک‌چهارم پیمانه
    - بیسکویت؛‌ چند عدد برای تزیین
    - شاه‌توت؛ مقداری برای تزیین
    ● روش تهیه:
    ۱ ) شاه‌توت‌ها را داخل سبدی بریزید و بشویید تا خاک و گرد و غبار آن از بین برود، سپس قابلمه‌ای آماده کنید و شاه‌توت را همراه ۲ قاشق سوپ‌خوری آب و پودرقند داخل قابلمه بریزید. در ظرف را بگذارید و مدت ۵ دقیقه روی شعله اجاق‌گاز قراردهید تا نرم شود.
    ۲ ) سبد فلزی یا پلاستیکی را روی کاسه‌ای قرار دهید و شاه‌توت‌های پخته را داخل سبد بریزید؛ سپس با قاشق چوبی شروع به له کردن آنها کنید تا بالاخره بافتی نرم و یکدست شبیه پوره پیدا کند. بعد آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا در هوای معمولی اتاق حرارتش کم شود و سپس به داخل یخچال منتقل کنید.
    ۳ ) با همزن دستی یا برقی شروع به زدن خامه کنید تا غلیظ شود؛ سپس پوره شاه‌توت را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که به اصطلاح خودش را بگیرد، در فریزر قرار دهید.
    ۴ ) بعد از این مدت، مخلوط شاه‌توتی را از فریزر بیرون آورید و با چنگال شروع به له کردن آن کنید تا دانه‌های پودرقند خرد شود؛ این کار را در دستگاه غذاساز نیز می‌توانید انجام‌دهید. سپس دوباره مخلوط را به فریزر برگردانید و این‌بار بعد از ۴ ساعت یا بیشتر سرو کنید. البته در این فاصله نیز پس از گذشت ۲ ساعت، یک‌بار دیگر مواد را بیرون آوریدو مانند بار قبل با چنگال یا دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید.
    ۵ ) در پایان مقداری از بستنی شاه‌توتی را با قاشق مخصوص به صورت گلوله درآورید و پس از ریختن در ظرف موردنظر، همراه با بیسکویت و شاه‌توت تازه سرو کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  18. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  19. #10

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    اگر در این گرمای هوا، از خوردن بستنی – آن هم فقط به خاطر داشتن رژیم چاقی – صرف‌نظر می‌کنید، به شما مژده می‌دهیم که برای درست‌کردن بستنی راه‌های دیگری هم وجود دارد که نه تنها چاق‌کننده نیستند بلکه بسیار پرخاصیت هم هستند.
    بستنی ماستی ریواس و زنجبیل یکی از همین نمونه‌هاست که هم چربی کمی دارد و هم سرشار از کلسیم و پتاسیم است؛ درضمن به‌خاطر وجود زنجبیل در ترکیب آن، برای هضم غذا و ناراحتی‌های معده و روده نیز مفید است.
    ● مواد لازم برای ۶ نفر:
    - ماست کم‌چرب معمولی؛ ۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه
    - پنیر ماسکارپونه؛ ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
    - ریواس خردشده؛ ۳۵۰ گرم یا ۳ پیمانه
    - عسل؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری
    - زنجبیل تازه؛ ۳ تکه کوچک (خلالی خرد شود)
    ● روش تهیه:
    ۱) ماست و پنیر ماسکارپونه را در کاسه‌ای بلوری بریزید و با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید. سپس کاسه را به مدت یک‌ساعت داخل فریزر قرار دهید.
    ۲ ) در این فاصله، ریواس و زنجبیل را به همراه عسل در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و ۵ قاشق سوپ‌خوری آب به آن اضافه کنید. حالا در ظرف را بگذارید و قابلمه را روی شعله کم اجاق‌گاز قرار دهید تا ریواس و زنجبیل در اثر حرارت، نرم شده و بپزند. برای این منظور معمولا نیم‌ساعت زمان لازم است. پس از آن، قابلمه را از روی اجاق‌گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
    ۳ ) مخلوط ریواس و زنجبیل پخته و سردشده را داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا پوره‌ای یکدست حاصل شود.
    ۴ ) حالا دیگر زمان آن رسیده تا مخلوط ماستی را که نیمه‌یخ‌زده شده است، از فریزر بیرون آورید و به پوره ریواس و زنجبیل موجود در دستگاه خردکن اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا همزمان با مخلوط‌شدن ماست با پوره ریواس و زنجبیل، یخ‌های ماست نیز خرد شود.
    ۵ ) مخلوط حاصل را دوباره داخل ظرف مخصوص فریزر بریزید و ۲ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید. پس از این مدت، مواد را با قاشق با هم مخلوط کنید، سپس دوباره ظرف را در فریزر قرار دهید و صبر کنید تا بستنی کاملا سفت شود و بعد سرو کنید.
    نکته یک) رنگ صورتی بستنی به‌خاطر استفاده از ریواس قرمز است. اگر ریواس مورداستفاده شما قرمز نبود، در مراحل درست‌کردن بستنی، کمی رنگ قرمز خوراکی به آن اضافه کنید.
    نکته ۲) برای اینکه قالب‌زدن بستنی راحت‌تر شود، یک‌ربع پیش از سرو آن را از فریزر به یخچال منتقل کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  20. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  21. #11

    پیش فرض انواع بستنی

    بستنی انبه برای رژیمی ها


    مواد لازم: ۲ عدد انبه،یك كیلو ماست كم چربی،نصف پیمانه آب پرتقال

    ▪برای سس انبه:۲ عدد انبه،۲ قاشق سوپخوری آبلیموی تازه

    انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا كرده خرد كنید. آن را در یك دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه كرده، دستگاه را روشن كنید تا خوب مخلوط شوند.

    این مخلوط را در یك قالب بریزید و در فریزر قرار دهید. پس از آنكه دور ظرف كریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج كنید و بستنی را خوب هم بزنید. این كار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد. دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته و سفت شود. حدود نیم ساعت یا یك ربع ساعت قبل از سرو كردن بستنی را در یخچال بگذارید تا كمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو كنید.

    برای تهیه سس:انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا كرده خرد كنید. انبه را در یك دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه كرده دستگاه را روشن كنید تا انبه را كاملا خرد و به صورت سسی یك دست درآورد. سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.
    بستنی را در ظروف گود كوچك ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین كنید.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  22. یک کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:

    CNL

  23. #12

    پیش فرض

    بستنی‌ ایتالیایی‌

    ● مواد لازم‌:
    ▪ پودر ژلاتین‌: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
    ▪ شیر: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
    ▪ كره‌ بدون‌ نمك‌: ۶۰ گرم‌
    ▪ وانیل‌ شكری‌: ۲ قاشق‌ چایخوری‌
    ▪ آب‌: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ سفیده‌ تخم‌مرغ‌: ۳ عدد
    ▪ پودر شكر: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
    ▪ آب‌ لیمو: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
    ▪ شربت‌ قند: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ بیسكویت‌: ۱۲۰ گرم‌


    ● طرز تهیه‌:
    ابتدا آب‌ را داخل‌ یك‌ كاسه‌ كوچك‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، كره‌ و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط كرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و كره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روی‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید تا كاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنك‌ شود و چندبارهم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.
    پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده‌ها را در كاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ دستی‌ یا برقی‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنید تا كاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شكر را به‌ تدریج‌ به‌ سفیده‌ها اضافه‌ كنید و به‌ هم‌ بزنید تا زمانی‌ كه‌ رنگ‌ مایع‌تان‌ كاملا غلیظشود، در این‌ حین‌ آب‌لیمو را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ ۳۰ ثانیه‌ دیگر به‌ هم‌ بزنید.
    پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را كه‌ خنك‌ شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ كنید و آرام‌ مخلوط كنید.
    در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی‌ساز بریزید و در صورتی‌ كه‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیارنداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ پلاستیكی‌ گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.
    بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می‌شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ نمائید و با همزن‌ آن‌ قدربزنید تا نرم‌ و یكدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بیسكویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ كنید.
    سپس‌ در ظرف‌ را محكم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ كم‌ بگذارید.
    قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را در مایكروویو قرار دهید تا كمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می‌توانید از گیلاس‌ وویفر استفاده‌ نمایید.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  24. 2 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  25. #13

    پیش فرض

    بستنی با طعم توت فرنگی


    مواد لازم:
    توت فرنگی له شده=1 لیوان پر
    خاکه قند=50 گرم
    شیر=یک ونیم لیوان معمولی
    وانیل=نصف قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ =3 عدد


    طرز تهیه:

    شیر را کمی بجوشانید بعد شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم می زنیم بعد از صافی رد کرده روی آتش ملایم بگذارید سفت که شد به طوریکه به قاشق بچسبد مایه حاضر است بعد در ظرف مناسب بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید کمی سفت شد با هم زن دستی هم بزنید و توت فرنگی را به آن اضافه کنید بستنی آماده است برای نگهداری بستنی در فریزر باید بستنی را در ظرف آلو منییومی با لیوانهای بستنی بریزید سر ظرف را باید یک سانتی متر خالی گذاشت و در ظرف را محکم باید بست و موقع مصرف10 دقیقه قبل از مصرف ازفریزر خارج کرده تا آماده سرو شود

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    ویرایش توسط Gemini : 09-06-09 در ساعت 16:20
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  26. یک کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:

    CNL

  27. #14

    پیش فرض

    بستنی بادام

    مواد لازم:

    تخم مرغ : ۲ عدد
    آرد سفید : ۲ قاشق سوپخوری
    نمک : ۲ قاشق سوپخوری
    بادام : ۱ فنجان
    شکر : ۲ فنجان
    شیر هموژنیزه : ۳ فنجان
    خامه : ۳ فنجان
    پوست پرتقال : ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    شکر و آرد و نمک و تخم مرغ را خوب هم زده شیر را در آن ریخته باز هم آن را هم بزنید.مخلوط فوق را در ظرفی ریخته روی آب داغ مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و در طی این مدت مرتب آن را هم بزنید.وقتی‌که سرد شد، سه فنجان خامه و بادام کوبیده و اسانس پرتقال را بآن مخلوط کرده، مایه را در ظرف بستنی سازی ریخته و بچرخانید تا بسته شود.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  28. 3 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  29. #15

    پیش فرض

    بستنی جیلی ویلی

    ● مواد لازم :

    ▪ بستنی شکلاتی .
    ▪ بستنی وانیل .
    ▪ بستنی نسکافه .
    ▪ خامه تازه .
    ▪ ژله .
    ▪ سس توت فرنگی .
    ▪ سس شکلات .
    ▪ سس پرتقال .
    ▪ موز .
    ▪ آناناس .
    ▪ گیلاس .
    ▪ شوکو نی
    ▪ شکلات برای تزیین


    ● طرز تهیه :

    اول مقداری ژله با سس توت فرنگی ته گیلاس بریزید بعد بستنی ها را باسلیقه داخل لیوان قراردهید . بعد موادی را که گفتم به اندازه روی بستنی قرار داده و تزیین نمایید فقط سعی کنید به علت شیرین بودن بستنی مقدار سس ها را کم بریزید

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    ویرایش توسط Gemini : 09-06-09 در ساعت 16:26
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  30. 4 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •