جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: نكاتی‌ در مورد انواع کرم و ژله - مربا و مارمالادها - کمپوت ها

  1. #1

    Cool نكاتی‌ در مورد انواع کرم و ژله - مربا و مارمالادها - کمپوت ها

    نکات مهم برای تهیه کرم




    1-زمانيكه براي بسته شدن كرم يا ژله از ورقه ژلاتين استفاده مي كنيد, روي ورقه ژلاتين مقداري آب سرد ريخته, به طوريكه روي آن راب پوشاند. پس از دو دقيقه آن را به مايعات داغ كه روي حرارت است , اضافه كنيد, هم بزنيد تا در مايع حل شود . اگر از پودر ژلاتين استفاده مي كنيد, مقداري آب روي آن ريخته و روي بخار آب قرار دهيد, تا پودر ژلاتين كاملاً در آب حل شود, سپس به كرم اضافه كنيد . توجه داشته باشيد مصرف زياد از حد ژلاتين باعث سفت شدن و كمتر از حد آن باعث بسته نشدن دسر مي شود . دسرهايي كه ژلاتين دارند, پس از آماده شدن در فريزر قرار ندهيد, تا يخ بزند. بلكه بايد در يخچال قرار دهيد تا بسته شود. زيرا يخ زدن باعث مي شود ژلاتين كيفيت خود را از دست بدهد و دسر شل شود.
    2-ژلاتين را با شير نجوشانيد .زيرا جوشاندن آن در شير باعث بريدن شير مي شود.
    3-تخم مرغ نبايد با شير بجوشانيد . زمانيكه تخم مرغرا به شير اضافه مي كنيد ابتدا كمي از شير داغ به تخم مرغ اضافه نموده تا تخم مرغ ولرم شود سپس به شير داغ اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد دقت كنيد حرارت آنقدر ملايم باشد كه شير نجوشد.
    4-براي اينكه دسر را در ظرف مورد نظر برگردانيد، پس از اينكه دسر كاملاَ بسته شد، ظرف دسر را يك لحظه در آب گرم قرار داده و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگدانيد ، اگر زياد در آب گرم بماند، ته دسر آب مي شود.
    5-سه ورقه ژلاتين معادل يك قاشق سوپخوري پودر ژلاتين مي باشد.
    6-براي شفاف شدن دسر و ژله بهتر است از ورقه ژلاتين استفاده شود.
    ویرایش توسط Gemini : 26-09-09 در ساعت 23:20

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها




    ۱) اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.
    ۲) اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.
    ۳) برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.
    ۴) در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
    ۵) پودینگ سریعاً بسته می شود.
    ۶) نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
    ۷) ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.
    ۸) فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.
    ۹) مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.
    ۱۰) در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.
    ۱۱) پودر ژلاتینها کهنه نباشد.
    ۱۲) دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
    ۱۳) طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم می زنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.
    ۱۴) اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.
    ۱۵) تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.
    ۱۶) از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
    ۱۷) دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا شکل بگیرد بطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.
    ویرایش توسط Gemini : 26-09-09 در ساعت 23:20

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  4. 2 کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3

    پیش فرض

    چند نکته در مورد پخت مارمالاد



    ۱) میوه هایی که می توان با آنها مارمالاد تهیه کرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگی ، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ، کیوی، آلو زرد یا قطره طلایی .
    ۲) در مورد میوه هایی که هسته دار هستندُ ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ کنید. برای یک کیلو میوه ی شیرین، نیم کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی ترش، ۷۵۰گرم شکر اضافه کنید و بگذارید تا با شعله ملایم پخته شود. در صورتی که بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد ، می توانید برای یک کیلو میوه، یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از ۴-۳ بار جوش، آن را از روی حرارت بردارید .
    ۳) برای تهیه مارمالاد سیب و به ، پوست آنها را کنده، چرخ کنید و آن را با ۲ لیوان آب بپزید. سپس شکر را اضافه کنید. بهتر است برای ژلاتینه کردن مارمالاد ِبه ، تخم های به را در یک فنجان آب جوش حل کنید و آن را با نصف قاشق مرباخوری پودر ژلاتین به مارمالاد اضافه کنید .
    ۴) میوه های کاملاً رسیده برای تهیه مارمالاد مناسب تر هستند.
    ● نکاتی که در هنگام پخت مرباها، باید مورد توجه قرار گیرد
    ۱) میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .
    ۲) در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .
    ۳) برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .
    ۴) شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .
    ۵) همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید .
    ۶) هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید . صبر کنید تا خنک شود .
    ۸) برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید . علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴-۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .
    ۹) ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد . فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .
    ۱۰) همیشه، آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .
    ۱۱) ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.
    ۱۲) موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  6. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  7. #4

    پیش فرض

    نكاتی‌ در مورد كمپوت‌ها






    كمپوت‌ از دسرهای‌ میوه‌ای‌ محسوب‌ می‌شودو در فصل‌هایی‌ كه‌ میوه‌ كم‌ است‌ می‌توان‌ از انواع‌و اقسام‌ كمپوت‌ استفاده‌ كرد.
    به‌ طور كلی‌ این‌ میوه‌ پخته‌ را (كمپوت‌) اكثرمردم‌ مصرف‌ می‌كنند. مخصوصا اشخاصی‌ كه‌دستگاه‌ گوارش‌ آنها به‌ خوبی‌ قادر به‌ هضم‌ كردن‌میوه‌های‌ خام‌ نیست‌. بنابراین‌ در تهیه‌ آن‌ بایددقت‌ خاصی‌ شود و اندازه‌ و شكر و نوع‌ تازه‌بودن‌ میوه‌ را حتما باید در نظر گرفت‌ و هنگام‌درست‌ كردن‌ آن‌ باید سعی‌ كنید كه‌ شربت‌ آن‌زیاد جوشیده‌ نشود، زیرا مواد اصلی‌ آن‌ یعنی‌میوه‌ زود له‌ می‌گردد و فرم‌ تكه‌های‌ میوه‌ از بین‌می‌رود و حالت‌ وارفتگی‌ به‌ خود می‌گیرد.
    اصولا كمپوت‌ را نمی‌توان‌ بدون‌ سرپوشی‌محكم‌، زیاد نگهداری‌ كرد، چون‌ شربت‌ آن‌ زیادجوشیده‌ نیست‌ و زود فاسد می‌شود. بنابراین‌ پس‌از طبخ‌ آن‌ در قوطی‌ یا شیشه‌ مخصوص‌ ریخته‌ ودهانه‌ شیشه‌ را كاملا ببندید تا هوا به‌ داخل‌ آن‌نفوذ نكند و هنگام‌ پختن‌ حتما نباید درب‌ ظرف‌ كه‌روی‌ اجاق‌ است‌ گذاشته‌ شود چون‌ بخار بیش‌ ازحد و حرات‌ زیاد داخل‌ ظرف‌، میوه‌ را له‌ می‌كند وشربت‌ غلیظ می‌شود. در واقع‌ شربت‌ كمپوت‌ بایدرقیق‌ و كم‌ شیرین‌ تهیه‌ شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  9. #5

    پیش فرض

    تهیه مربا





    ) میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .
    ۲ ) در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .
    ۳ ) برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .
    ۴ ) شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .
    ۵ ) همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید .
    ۶) هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید . صبر کنید تا خنک شود .
    ۷) برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید . علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴-۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .
    ۸) ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد . فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .
    ۹) همیشه، آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .
    ۱۰) ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.
    ۱۱) موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  11. #6

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.




    گل‌ها هم‌چنان که زیبا هستند قابل خوردن نیز می‌باشند در این بخش ما طرز تهیه مواد خوراکی با گل و یا به شکل گل را برای علاقمندان توضیح می‌دهیم.
    ● مربای گل سرخ
    ▪ مواد لازم:
    ـ گل سرخ نیم کیلو
    ـ گلاب یک استکان
    ـ شکر یک کیلو
    ▪ طرز تهیه: ابتدا گل‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب قرار داده و ۷ مرتبه آب آن را عوض نمائید سپس گل‌ها را در داخل آب ریخته به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید. در این مرحله شکر را به آن افزوده و بگذارید قوام بیابد. در انتها گلاب را نیز اضافه کرده و از روی اجاق بردارید.
    ● مربای بهار نارنج
    ▪ مواد لازم:
    ـ شکوفه نارنج دو کیلو
    ـ وانیل یا هل کوبیده نصف قاشق چایخوری
    ـ شکر دو کیلو
    ـ آب یک لیتر
    ▪ طرز تهیه: ابتدا بهار نارنج را با آب مخلوط کرده کمی روی حرارت جوشانده، آبکش کنید سپس آنها را ۲۴ ساعت در آب خوابانیده و آب آن را چند بار عوض کنید تا تلخی آن از بین برود.
    سپس شکر را نیز در ظرفی جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده و آن را از صافی رد کنید.
    در مرحلهٔ بعد شربت را روی اجاق گذاشته و بهار نارنج‌ها را داخل آن بریزید پس از جوشیدن وانیل یا هل کوبیده را به آن اضافه کرده و پس از مدت کوتاهی از روی اجاق بردارید.
    ساده هستم
    ساده می پندارم زندگی را
    نمیدانستم جرم می دانند سادگی را
    سادگی جرم است و من مجرم ترین مجرم شهرم
    ساده می مانم…
    ساده میمیرم…
    اما…
    ترک نمی گویم پاکی این سادگی را …



  12. یک کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. روستاي لي لي پوت هاي ايراني ( تصويري )
    توسط mr.milad در انجمن دیدنی ها و شنیدنی ها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 01-12-09, 14:52
  2. کمپوت گوجه‌سبز
    توسط shahpoor در انجمن پیش غذاها, دسر ها, چاشنی ها و نوشیدنیها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29-10-08, 13:43

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •