جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: طرز تهيه انواع سالادها

  1. #1

    Cool طرز تهيه انواع سالادها

    سالاد سبز





    ● مواد لازم:
    ▪ سیب‌زمینی: یک کیلو
    ▪ ماست چکیده: دو فنجان
    ▪ نخود فرنگی: یک کیلو
    ▪ شوید ساطوری شده: یک فنجان
    ● طرز تهیه:
    سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم و با پوست می‌پزیم.
    نخودفرنگی را می‌پزیم.
    سیب‌زمینی‌ها را بعد از پختن تقریبا هم اندازه با نخودفرنگی‌ها، خرد می‌کنیم.
    نخود و سیب‌زمینی‌ها را نیم گرم مخلوط می‌کنیم و سپس ماست و شوید را به آن اضافه می‌کنیم.
    حالا سالاد آماده شده را در ظرف قشنگی می‌ریزیم و آن را با چند برگ شوید مخلوط می‌کنیم.
    سالاد سبز آماده شده است. نوش جان!

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  2. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    سالاد ذرت با لبو





    ● مواد لازم:
    ▪ ذرت پخته یا کنسرو ذرت: یک و نیم پیمانه؛
    ▪ جعفری خرد شده: ۳ پیمانه؛
    ▪ پیازچه خرد شده (ساقه سفید): یک دوم پیمانه؛
    ▪ لبو پخته یا ترشی لبو: ۱ پیمانه؛
    ▪ فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری؛
    ▪ نمک: یک و نیم قاشق چایخوری؛
    ▪ آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری؛
    ▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری.
    ● طرز تهیه:
    جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
    ● نکته:
    در صورت نداشتن ترشی لبو، ۲۴ ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  4. 2 کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3

    پیش فرض

    یک بشقاب سالاد اسپانیایی




    آشپزی- این روزها بسیاری از خانم‌هایی که به فکر سلامتی و به‌خصوص کنترل وزنشان هستند، شب‌ها به جای خوردن شام مفصل، تنها یک بشقاب سالاد می‌خورند.
    با این رژیم، هم مواد و ویتامین‌های لازم بدنشان تامین می‌شود و هم با خوردن سبزیجات تازه، به سرعت احساس سیری می‌کنند. اگر خانم شما هم از این دسته افراد است از غذاها و سالادهای متنوع مربوط به کشورهای دیگر نیز استقبال می‌کند، سالادی به سبک اسپانیایی برای او آماده کنید.
    ● مواد لازم برای ۴نفر:
    - لوبیا سبز؛ ۳۵۰ گرم
    - گوجه‌فرنگی؛ یک عدد
    - فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز؛ یک عدد
    - پیازچه؛ ۳عدد
    - کاهوی پیچ؛ یک عدد کوچک
    - زیتون سبز و سیاه؛ ۱۵ عدد
    مواد لازم برای سس سالاد:
    - سرکه؛ ۴ قاشق سوپ‌خوری
    - روغن زیتون بودار؛ ۹ قاشق سوپ‌خوری
    - نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم
    ● روش تهیه:
    ۱) لوبیا سبزها را پاک کرده، پس از شستن، در مقداری آب بپزید؛ سپس در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، هر کدام از لوبیاها را با چاقو نصف کنید.
    ۲) از طرفی دیگر، فلفل و گوجه‌فرنگی را به‌صورت نگینی خرد کرده، پیازچه‌ها را هم حلقه حلقه کنید. حالا کاسه‌ای بلوری آماده کنید و فلفل، گوجه‌فرنگی، لوبیا سبز و پیازچه خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس سس سالاد را با مخلوط کردن مواد لازم آن درست کنید و روی مخلوط داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
    ۳) کاسه محتوای سبزیجات را نیم ساعت در گوشه‌ای قرار دهید تا در دمای اتاق کمی جا بیفتد.
    در این فاصله کاهو را خوب شسته، در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس به صورت خلالی خرد کنید حالا کاهوی خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با مخلوط سبزیجات آغشته به سس سالاد، سطح آن را بپوشانید. در پایان، روی سالاد را با زیتون‌های سبز و سیاه تزیین کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  6. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  7. #4

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    مواد لازم
    ▪ نصف بسته ماکارونی صدفی
    ▪ یک قاشق غذاخوری شوید خشک
    ▪ نصف قاشق چای خوری نمک
    ▪ ۲۵۰ گرم کالباس خرد شده
    ▪ چهار زرده تخم مرغ سفت شده
    ▪ یک قاشق چای خوری سس خردل
    ▪ یک فنجان خامه
    ▪ یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
    ▪ مقداری خیارشور خرد شده
    ● دستورالعمل تهیه
    ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت ۱۲ دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.
    زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.
    مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  9. #5

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    ● مواد لازم :
    ▪ ۱ پیمانه گوشت مرغ پخته شده
    ▪ یک چهارم پیمانه سس مایونز
    ▪ یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
    ▪ یک چهارم یمانه کرفس خرد شده
    ▪ ۴ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده
    ▪ ۱ قاشق چایخوری نمک
    ▪ ۶ عدد زیتون
    ▪ ۸ برش کالباس
    ▪ کاهو
    ● طرز تهیه :
    تمام مواد جز کالباس و کاهو را با هم مخلوط کنید.
    داخل هر برش کالباس مقداری سالاد بریزید و کالباس را با دقت لوله کنید و با خلال دندانمحکم نمایید.سالاد را روی بستری از کاهو قرار دهید و میل کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  11. #6

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    ● مواد لازم :
    ▪ ۱ پیمانه گوشت مرغ پخته شده
    ▪ یک چهارم پیمانه سس مایونز
    ▪ یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
    ▪ یک چهارم یمانه کرفس خرد شده
    ▪ ۴ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده
    ▪ ۱ قاشق چایخوری نمک
    ▪ ۶ عدد زیتون
    ▪ ۸ برش کالباس
    ▪ کاهو
    ● طرز تهیه :
    تمام مواد جز کالباس و کاهو را با هم مخلوط کنید.
    داخل هر برش کالباس مقداری سالاد بریزید و کالباس را با دقت لوله کنید و با خلال دندانمحکم نمایید.سالاد را روی بستری از کاهو قرار دهید و میل کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  12. #7

    پیش فرض

    سالاد‌ الویه رژیمی





    ● ‎مواد‌ لازم‎:
    ▪ ‎تخم مرغ آب پز، ۱عد‌د‌
    ▪ سینه مرغ پخته شد‌ه، ۱ عد‌د‌
    ▪ نخود‌ فرنگی،هویج خرد‌ شد‌ه و ذرت پخته شد‌ه، ۱ پیمانه
    ▪ خیارشور خرد‌ شد‌ه، نصف لیوان
    ▪ ماست کم چرب، ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
    ▪ روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری
    ▪ نمک و فلفل و آبلیمو، به مقد‌ار لازم
    ● طرز تهیه‎:
    ‎تخم مرغ آب پز را خرد‌ کرد‌ه، سپس سینه مرغ را به صورت نگینی خرد‌ می‌کنیم و با خیارشور و سبزیجات پخته و خرد‌ شد‌ه مخلوط می‌کنیم.
    سپس روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کرد‌ه، خوب مخلوط کرد‌ه و به مد‌ت ۳۰ د‌قیقه رها می‌کنیم تا جا بیفتد‌. سپس روی آن را با گوجه فرنگی تازه، جعفری و نخود‌ فرنگی تزیین می‌کنیم.‏میزان کالری: ۵۰۰ کالری

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  13. 2 کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  14. #8

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    ● مواد لازم :
    ▪ میگو با سر ۵۰۰ گرم
    ▪ هویج ۲۰۰ گرم
    ▪ نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
    ▪ گل کلم ۲۰۰ گرم
    ▪ کاهو پیچ ۲۰۰ گرم
    ▪ لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم
    ▪ سس سالاد یک لیوان
    ● طرز تهیه :
    ابتدا لوبیا را آبپز کزده و جدا میگذاریم .در مرحله بعد هویج و گل کلم را میگذاریم آبپز شود.میگو را همراه ۲ لیتر آب و ۷۰ گرم نمک و ۴ قاشق سوپخوری آبلیمو حرارت میدهیم تا آبپز شود.در یک ظرف بزرگ هویج و گل کلم و کاهو را خرد کرده و نخود فرنگی و لوبیا و میگو را که به قطعات کوچک خرد کرده ایم را اضافه میکنیم.بعد سس را روی آن میریزیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  15. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  16. #9

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    ● مواد لازم :
    ▪ پیاز کوچولو (مثل پیاز ترشی) ۲۰ عدد
    ▪ کره ۲ قالب ۵۰ گرمی
    ▪ سیر یک حبه
    ▪ بیکن ۱۰ تکه
    ▪ آویشن ۲ قاشق چایخوری
    ▪ کاهو پیچ چند برگ
    ● سس مخصوص :
    ▪ سرکه قرمز یک قاشق غذا خوری
    ▪ سس سویا نصف قاشق چای خوری
    ▪ عصاره مرغ ۱ عدد یا آب مرغ نصف فنجان
    ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
    ● طرز تهیه :
    ابتدا فر رو روشن کنید و بگذاریدش رو دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت .بعد کره ها رو بگذارید تو یه سینی نسوز آب کنبد و پیاز ها رو بگذارید روش و حدود ۳ دقیقه بگذارید تو فر.
    خب حالا سیر رو رنده کنین و ته همون ظرفتون (سینی نسوز) که کره بورد بریزین و بیکن ها رو به دور پیازها بپیچید و بگذارید دوباره تو همون ظرف و و بعدش هم تو فر ....
    اونقدری بگذارین کمتر از نیم ساعت فکر کنم کافیش باشه..روی حرارت ملایم مواد مخصوص سس رو با هم مخلوط و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه و بعدش تو یه ظرف اول بیکن بعدش روش سس و بعدش دورش کاهو پیچ بگذارید و روی همه اونا آویشن بپاشید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  17. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  18. #10

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.






    اگر شما هم از آن جمله کسانی هستید که به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهید
    و برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شب‌ها شامی سبک و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یکنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان کنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یکی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است که به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.
    ● مواد لازم برای ۴تا ۶نفر
    - باقالای ریز؛ ۹۰۰گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
    - روغن زیتون؛ ۴قاشق سوپ‌خوری
    - گوجه‌فرنگی؛ ۱۷۵ گرم (هرکدام به ۴قسمت تقسیم شود)
    - سیر؛ ۴حبه (رنده شود)
    - پنیر فتا؛ ۱۱۵ گرم (خرد شود)
    -شوید تازه خردشده؛ ۳قاشق سوپ‌خوری
    -زیتون ساده؛ ۱۲عدد
    -نمک و فلفل به مقدار کافی
    -شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیین
    ● روش پخت:
    ۱) باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.
    ▪ نکته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.
    ۲) تابه‌ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن‌قدر حرارت دهید که گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا کنند.
    ۳) پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید. در پایان کاسه‌ای بلوری آماده کرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.
    ـ نکته یک : برای آنکه این سالاد کمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
    ـ نکته۲ با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  19. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •