جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: غذاهای متنوع

  1. #1
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض غذاهای متنوع

    اگه کسی غذای متنوع دستورش رو داره بذاره ممنون
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  2. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    خوراک کوفته ریزه با پاستا




    معمولا وقتي در غذايي از پاستا استفاده مي‌شود، به اين معناست كه آن غذا به كشور ايتاليا تعلق دارد
    البته اين روزها در كشورهاي ديگر نيز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهاي گوناگون استفاده مي‌كنند. ولي اين بار غذاي پيشنهادي ما واقعا ايتاليايي است و از تالياتلي يا همان پاستاي نواري به همراه كوفته‌ريزه خوراكي خوشمزه تهيه مي‌شود كه دستور پخت آن در زير آمده است.
    مواد لازم براي 4 نفر:
    1. 450 گرم گوشت چرخ‌كرده
    2. يك عدد پياز بزرگ
    3. يك حبه سير (له‌شده يا رنده‌شده)
    4. 50 گرم يا يك پيمانه جعفري تازه (خردشده)
    5. يك عدد تخم‌مرغ (سفيده و زرده آن با هم مخلوط شود)
    6. 2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
    7. 60 ميلي‌ليتر يا 4 قاشق سوپ‌خوري پنير پارمسان رنده شده
    8. 2 پيمانه تالياتلي يا هر نوع پاستاي ديگر آبكش‌شده
    9. يك پيمانه خمير تازه داخل نان فانتزي
    10. نمك و فلفل به مقدار لازم
    توضيح: پاستا به خمير سفتي گفته مي‌شود كه در فرم‌هاي مختلف در انواع و اقسام غذاها به‌خصوص از نوع ايتاليايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد؛ در ضمن اين خمير با توجه به شكل و فرم آن به زبان ايتاليايي نامگذاري شده است. به‌عنوان مثال خمير نواري را تالياتلي (tagliatelle) مي‌نامند.
    مواد لازم براي سس:
    * يك عدد پياز (ريز خرد شود)
    * 400 گرم گوجه‌فرنگي (ريز خرد شود)
    * 5 قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي
    * يك قاشق چاي‌خوري پودر آويشن يا پودر ارگانو
    * 2 عدد فلفل سبز (ترجيحا تند باشد)
    * نمك و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. گوشت چرخ‌كرده، سير، پياز، جعفري خرد شده، خمير نان و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و با دست خوب ورز دهيد. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه كرده و دوباره مخلوط كنيد.
    2. با اين ميزان مواد، 20 عدد كوفته‌ريزه آماده مي‌شود. پس از اينكه مخلوط گوشتي را به صورت كوفته درآورديد، روغن زيتون را داخل تابه‌اي ريخته و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا كمي داغ شود، سپس كوفته‌ريزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزيد. كوفته‌ها را حين سرخ شدن، مرتب هم‌بزنيد تا همه جاي آنها كاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل كنيد.
    3. براي آماده كردن سس كافي است همه مواد مورد نياز براي آن را با هم مخلوط كرده و روي كوفته‌ريزه‌ها بريزيد. در ظرف را بگذاريد و آن را داخل فر قرار دهيد. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت يا شماره6 قرار دهيد. مدت زمان لازم براي پخت اين خوراك يك ساعت است. پس از پايان پخت، پنير را روي خوراك بريزيد و همراه پاستاي آبكش‌شده سرو كنيد.
    نكته: پس از گذشت نيم‌ساعت از پخت خوراك، يك بار مواد را هم بزنيد.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  4. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    راتاتوی دو نفره





    راتاتویی نوعی خورش پاستاست که با توجه به مواد تشکیل دهنده‌اش می‌تواند رنگ و بوی متفاوتی به سفره دو نفره شما بدهد.
    البته این دلیل نمی‌شود که شما نتوانید راتاتویی رو بدون پاستا سرو کنید. مروری کوتاه بر مواد تشکیل دهنده این خورش لذیذ به شما می گوید که این خورش ارزش غذایی لازم را برای سرو به عنوان یک غذای مستقل و کامل دارد.
    مواد لازم:
    * کدو قلمی سبز دو عدد بزرگ
    * بادنجان يك عدد بزرگ
    * گوجه 3 – 4 عدد متوسط و سفت
    * فلفل دلمه قرمز یا سبز يك عدد بزرگ
    * پیاز سفید يك عدد متوسط
    * سیر نصف حبه
    * ریحان چند پر (به صورت سالم و خرد شده)
    * روغن،‌ نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن،‌ سرکه سفید به دلخواه
    * پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان رنده شده تقریباً 4 قاشق غذاخوری

    طرز پخت:
    پیاز را درشت خرد کرده و روی آتش تند تا 3 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن تکه‌های فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز را که به همان درشتی خرد کرده‌اید به آن بیافزایید و شعله را همچنان زیاد نگه‌دارید.
    برای جلوگیری از ته گرفتن مواد،‌ میزان روغن را به اندازه‌ای تنظیم کنید که کف ماهیتابه در تمام نقاط به اندازه کافی روغن داشته باشد.
    پس از 3 دقیقه دیگر، اول نصف حبه سیر را ریز خورد کرده و در ماهیتابه به اندازه 1 یا 2 دقیقه تفت دهید و سپس بادنجان و کدو را که که از عرض به شکل مورب و کاملاً قطور (حداقل 2 سانتمیتر) بریده‌اید اضافه کنید.
    بادنجان و کدو تقریباً 10 تا 15 دقیقه به زمان نیاز دارند تا نسبتاً پخته شوند، اگر دیدید در طی این مدت غذا در حال ته گرفتن است، شعله اجاق را فقط کمی پایین بکشید،‌ اما مراقب باشید خوراک آب نیاندازد، چون همه این سبزیجات باید بخوبی سرخ شوند و اگر در آب خودشان پخته شوند راتاتویی شما مزه اصلی خود را نخواهد داد.






    در این مرحله گوجه فرنگی‌ها را که نسبتاً قطور (همان 2 سانتیمتر) حلقه حلقه کرده‌اید، دانه دانه داخل ماهیتابه قرار دهید و شعله را به حداکثر برسانید.
    نمک، فلفل سیاه و سرکه سفید را اضافه کنید و به مدت 4 الی 5 دقیقه مواد را در ماکزیمم حرارت و بدون در، با احتیاط به هم بزنید که گوجه‌ها له نشوند یا آب نیاندازند.
    پس از اطمینان از سرخ شدن گوجه‌ها، پودر آویشن و ریحان خرد شده را روی مواد بریزید و در ظرف را برای چند دقیقه بگذارید.
    شعله را کم کنید (کمی کمتر از متوسط) و اجازه بدهید مواد در این مرحله پخته شوند و آبشان تبخیر شود، بنابراین در ظرف نباید کیپ باشد. پس از طی این مراحل، اجاق را خاموش کنید.
    حلقه‌های مختلف مواد تشکیل دهنده راتاتویی را که ضمن پخت سالم نگه‌ داشته‌اید،‌ در ظرف مناسبی بکشید و پیش از آنکه داغی غذا از بین برود رویش را با یک لایه از پنیر پیتزا یا پارمزان رنده شده بپوشانید. برای اینکه پنیرها آب شوند غذا حتماً باید داغ باشد. روی ظرف چند پر ریحان برای تزیین بگذارید.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  6. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  7. #4
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    شامی لپه یا شامی پوک




    شامي همان شبیه كتلت‌هاي حلقه‌اي شكل خوشمزه‌اي است كه با انواع و اقسام موادافزودني به گوشت و همچنين روش‌هاي گوناگون پخته مي‌شود.
    ولي نكته جالب اين است كه در همه آنها فرم دايره‌اي شكل سوراخ‌دار حفظ شده است. در واقع همين سوراخ باعث مغز پخت‌تر شدن شامي و بهتر سرخ شدن آن در روغن مي‌شود. اين غذاي مقوي اگرچه شامي نام دارد ولي شما مي‌توانيد آن را به‌عنوان ناهاري مفصل هم ميل كنيد.

    مواد لازم براي حدود 30 عدد شامي:
    - گوشت ران گوسفند (بدون چربي)، يك كيلوگرم
    - لپه، يك كيلوگرم
    - تخم‌مرغ، 7 عدد
    - زعفران ساييده شده، يك قاشق چاي‌خوري
    - پياز، 2 عدد متوسط
    - نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    1 - ابتدا گوشت را پاك كرده، بعد از تكه‌تكه كردن بشوييد و در يك قابلمه متوسط بريزيد. سپس پياز را پوست كنده، به‌صورت درشت خرد كنيد.
    حالا پياز را همراه مقداري آب و كمي نمك داخل گوشت بريزيد و بگذاريد گوشت پخته و آب آن تمام شود.
    2 - در اين فاصله، لپه‌ها را پاك كرده، بعد از شست‌شو در قابلمه ديگري بريزيد و مقداري آب و نمك و زرد‌چوبه به آن اضافه كنيد. سپس قابلمه را روي اجاق گاز قرار دهيد و صبر كنيد تا لپه بپزد.
    فقط توجه داشته باشيد آب لپه نبايد خيلي زياد باشد؛ ضمنا حرارت‌دادن را تا زماني ادامه دهيد كه علاوه‌بر پختن لپه، آب آن نيز جذب لپه شود.
    نكته: با توجه به اينكه قرار است لپه‌ها را پس از اين چرخ كنيد، خيلي نگران له شدن لپه‌ها نباشيد.
    3 - بعد از آنكه گوشت پخته شده و آب آن هم كشيده شد، آن را چرخ كنيد. در اين مرحله فقط يك‌بار چرخ كردن كافي است.
    حالا اين بار گوشت چرخ شده را به همراه لپه دوباره داخل چرخ گوشت بريزيد و باز هم آنها را چرخ كنيد. مخلوط گوشت و لپه را كنار بگذاريد و اجازه دهيد سرد شود.
    4 - يك كاسه گود آماده كرده، تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنيد، سپس زعفران را نيز در يك يا 2 قاشق سوپ‌خوري آب جوش حل كرده، ‌همراه مقداري نمك و فلفل به تخم‌مرغ اضافه كنيد و كمي با قاشق هم بزنيد.
    نكته: در صورتي كه مي‌خواهيد شامي شما پوك شود، مي‌توانيد مقدار يك قاشق چاي‌خوري جوش‌شيرين را در كمي آب سرد حل كنيد و در اين مرحله به مخلوط تخم‌مرغي بيفزاييد.
    5 - مخلوط تخم‌مرغي را به مايه گوشت و لپه چرخ شده افزوده، با دست مواد را خوب ورز دهيد.
    حالا در يك تابه گود مقدار زيادي روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. در اين فاصله، مقداري – به اندازه كمي بزرگ‌تر از يك تخم‌مرغ – از مخلوط گوشتي را برداريد و بعد از گلوله كردن، با فشار روي يك دست به‌صورت گرد پهن كنيد، سپس با انگشت دست مقابل، سوراخي درست در ميان اين دايره گوشتي ايجاد كنيد.
    شامي را با احتياط داخل روغن داغ شده قرار دهيد و بقيه مواد را هم به‌همين صورت آماده كنيد.
    وقتي يك طرف شامي‌ها سرخ شدند آنها را با كفگير برگردانده، طرف ديگر را نيز سرخ كنيد.
    6 - بعد از آنكه هر يك از شامي‌ها سرخ شدند، آنها را در سبدي فلزي بگذاريد تا روغن اضافي آنها خارج شود.
    نكته 1: در صورتي كه مشكل چربي خون داريد و مي‌خواهيد مقدار بيشتري از روغن شامي‌ها گرفته شود، از دستمال كاغذي حوله‌اي آشپزخانه استفاده كنيد، به اين ترتيب كه كف سبد را با دستمال بپوشانيد، سپس شامي‌ها را روي دستمال قرار دهيد.
    نكته 2: اگر شامي‌ها در روغن وا برود، به اين معناست كه مايه آن به تخم‌مرغ بيشتري نياز دارد و برعكس اگر احساس مي‌كنيد مايه شامي شل شده است با اضافه كردن يك قاشق آرد نخودچي، آن را سفت‌تر كنيد.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  8. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  9. #5
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    طرز تهیه زبان گوساله





    مواد لازم برای تهیه این غذا :
    1- زبان گوساله 2 عدد (هر زبان گوساله 1 کیلو گرمی برای 5 نفر مناسب است )
    2- سبزی معطر ( ترخان ، نعناع ، جعفری )
    3- سیر دو حبه
    4- سس گوجه فرنگی 2 پیمانه
    5- قارچ نیم کیلو
    6- پوره سیب زمینی و عدس (هر کدام ) 2 پیمانه
    7- نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :
    زبان گوساله تهیه شده را به دقت تمیز کنید
    در ابتدا بهتر است دقت کنید که زبان تهیه شده تازه بوده و هیچگونه بوی نامطبوعی نداشته باشد .
    زبان را به دقت تمیز کنید به این صورت که با کارد روی پوست زبر زبان بکشید و مواد زائد ، رگها و احیاناً غددی که به انتهای زبان چسبیده جدا کنید .
    زبان را در یک قابلمه بزرگ یا دیگ زودپز قرار دهید ( چون زبان دیر می پزد بهتر است در دیگ زودپز پخته شود ).
    دیگ را پر از آب کرده و پس از جوش آمدن آب ، 2 تا 3 مرتبه کف حاصل شده روی آب را می گیریم .
    دسته سبزی معطر ، حبه های سیر و یکی دو عدد پیاز خرد شده را به آب در حال جوشیدن اضافه می کنیم و در دیگ را می بندیم .
    در قابلمه معمولی ، 5 تا 6 ساعت زمان لازم است تا زبان بپزداما زبان در دیگ زودپز بعد از 5/1 ساعت پخته خواهد شد .
    پس از پخت کامل باید در ظرف نصف لیوان آب موجود باشد .
    در اواخر طبخ ، مقداری نمک و فلفل به زبان اضافه کرده و در صورت تمایل می توانیم ادویه هایی چون زردچوبه ، کاری و کمی دارچین را نیز اضافه می کنیم و به عنوان چاشنی یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، یک قاشق مربا خوری رب انار ترش و 2 قاشق مربا خوری شکر نیز می افزائیم.
    پس از پخت کامل ، زبان را از دیگ خارج کرده و در دیس می گذاریم همان طور که داغ است پوست آن را گرفته و گوشت زبان را برشهایی به قطر 2 سانتی متر می دهیم ولی گوشت زبان را تا انتها نمی بریم که تا قطعه های زبان از هم جدا شود و فرم زبان از بین نرود .
    در صورت تمایل سس قارچ را به روش زیر تهیه کرده و استفاده کنید می توانید آنرا بدون سس میل کنید که بازهم لذیذ است .

    طرز تهیه سس :
    قارچها را خرد کرده و باکمی روغن تفت می دهیم . پس از پختن قارچها ، سس گوجه فرنگی و آب زبان را به آن می افزائیم . پس از اینکه سس در اثر جوشیدن غلیظ شد ، آن را بر روی زبان برش داده که در دیس قرار دارد می ریزیم .
    اطراف زبان را با برگهای جعفری ، پوره سیب زمینی و پوره عدس که با استفاده از قیف به صورت شکوفه در آورده ایم تزئین می کنیم واین غذا را با برنج زعفرانی سرو می کنیم .

    نکات تغذیه ای :
    گوشت در صورتی که کاملاً پخته شده باشد یکی از غنی ترین منابع پروتئین است .
    هر 100 گرم گوشت گاو حاوی 30 گرم پروتئین ، 20 گرم چربی ، 8 میلی گرم کلسیم ، 2 میلی گرم آهن و 7 میلی گرم اسید فولیک است .
    پس اگر این غذا را هر چند وقت یک بار برای خانواده تهیه کنید بسیار پرفایده خواهد بود .
    هر زبان گوساله به وزن 1 کیلو گرم پس از پخت با این مخلفات محتوی 1800 تا 2000 کیلوکالری است و یک پنجم آن حاوی 400 کیلو کالری که با 15 تا 20 قاشق برنج جمعاً 600 کیلو کالری انرژی دارد .
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  10. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  11. #6
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    خوراک لازانیا





    مواد لازم:
    یك بسته خمیر لازانیای آماده
    نیم كیلو گوشت چرخ كرده
    3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
    یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
    2 فنجان سس سفید
    200 گرم پنیر پیتزا
    100گرم روغن

    طرز تهیه:
    گوشت چرخ كرده را با پیاز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یك لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را میزان می كنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماكارونی و لازانیا استفاده می كنیم.
    برای پخت خمیر لازانیا ( مثل ماكارونی ) ، در یك قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. نمك و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یك آبكش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یك پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه كنید كه موقع برداشتن از آبكش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.
    در ظرف تفلون یا پیركس مناسب، 2 قاشق سوپخوری روغن آبكرده و یك ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یك ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یك ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن كمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را می توانید از سوپرها نیز تهیه كنید.

    طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:
    مواد لازم:
    50 گرم كره
    2 قاشق سوپخوری آرد سفید
    2 فنجان شیر
    به مقدار دلخواه نمك و فلفل

    طرز تهیه:
    كره را آب كرده و آرد را با آن كمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج اضافه می كنیم تا سس صاف و یكنواخت و غلیظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه می كنیم. حالا سس آماده مصرف است.
    نوع دیگر تهیه لازانیا
    مواد لازم:
    2بسته خمیر لازانیای آماده
    نیم كیلو قارچ
    200 گرم پنیر پیتزا
    2 فنجان سس سفید
    2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
    2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
    از هر كدام یك عدد فلفل سبز و قرمز دلمه ای
    100 گرم روغن
    به قدر لازم نمك و فلفل

    طرز تهیه:
    فلفل دلمه ایها را شسته و به صورت خلالهای باریك خرد می كنیم و با 2 قاشق سوپخوری روغن كمی تفت می دهیم. پیاز سرخ شده و رب را اضافه كرده و می گذاریم با یك فنجان آب كمی بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد كرده به آن اضافه می كنیم و نمك و فلفل آن را میزان می كنیم. سپس خمیر لازانیا را مانند ماكارونی پخته و مطابق روش قبلی عمل می كنیم.
    نكات تغذیه ای :
    لازانیا ، علاوه بر اینكه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع كودكان نیز است. افرادی نیز كه از لاغری رنج می برند می توانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  12. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  13. #7
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    کشک بادمجان



    مواد لازم:
    بادنجان متوسط 8 عدد
    کشک غلیظ 2 فنجان
    گردوی چرخ کرده یک فنجان
    نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
    سیر داغ 3 قاشق سوپخوری
    گوشت چرخ کرده 150 گرم
    روغن به مقدار کافی
    زردچوبه یک قاشق چایخوری
    پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به قدر لازم

    طرز تهیه:
    بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم. کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود. کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم. یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم.

    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  14. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  15. #8
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    بوقلمون شکم پر





    مواد لازم :
    بوقلمون 5/3 كیلو
    سیب 5/1 کیلو
    کره 250 گرم
    ماکارونی 250 گرم
    آرد 2 قاشق سوپخوری
    شکر 1 استكان
    گوجه برقانی 5/0 كیلو
    هویج 2 عدد
    سبزی معطر یك دسته
    سیر 2-1 حبه
    آب لیمو به مقدار کافی
    نمك و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه :
    بوقلمون را به دقت تمیز می كنیم و می شوئیم . داخل شكم آن كمی نمك و فلفل می پاشیم. بعد ماكارونی را در آب و نمك می جوشانیم تا كاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را كنار می گذاریم و بقیه را پوست می كنیم. سپس یك سوم از كره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در كره كمی سرخ می كنیم و ماكارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شكر را درظرف كوچكی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استكان آب جوش داخل شكر كارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شكر كارامل شده و كاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شكم بوقلمون را با این مواد پر می كنیم و آن را می دوزیم .
    بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ كه شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می كنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می كنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی كه با این مقدار آب نپخت، یك لیوان آب دیگر اضافه می كنیم تا كاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را كنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می كنیم. بعد كمی نمك ، فلفل ، بقیه شربت كارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینكه سس بوقلمون كمی غلیظ تر شود، یك قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم كره كمی سرخ كرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد كاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می كنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شكم آن را خارج می كنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می كنیم وكمی از سس بوقلمون را كه صاف كرده ایم روی بوقلمون می دهیم.
    حال غذا آماده سرو است.

  16. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  17. #9
    همکار سابق jir jirak آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    مرغ شکم پر



    مواد لازم برای 8-6 نفر :
    مرغ 1 عدد ( دو کیلویی )
    سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )
    مغز گردوی چرخ شده یک فنجان
    آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
    پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
    زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
    زرشک 2 قاشق سوپخوری
    شکر یک قاشق سوپخوری
    آب لیمو یا آب نارنج 3-2 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به قدر کافی

    طرز تهیه:
    مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم. مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

  18. یک کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •