جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: استامبولی پلو

  1. #1

    پیش فرض استامبولی پلو

    مواد لازم

    - روغن 100 گرم
    - پیاز 1 عدد(150 گرم )
    - گوشت گوسفند 400 گرم
    - زردچوبه یک قاشق چایخوری
    - رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
    - عصاره مرغ مگی یک بسته
    - آب گوجه فرنگی یک لیتر
    - زعفران یک قاشق چایخوری
    - نمک 2 قاشق چایخوری
    - برنج 650 گرم
    - آب 750 گرم
    - سیب زمینی 2 عدد (250 گرم)
    - کره 50 گرم
    طرز تهیه
    روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلا ئی شود. گوشت را به قطعات کوچک برش داده، به پیاز اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید. زرد چوبه ، رب گوجه فرنگی و عصاره مرغ مگی را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.آب گوجه فرنگی را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. زعفران را اضافه کنید و سپس از مایه بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. برنج را 15 دقیقه در آب 100 درجه خیس کنید، سپس آب آنرا جدا کرده و برنج را به مخلوط تهیه شده اضافه کنید.
    آب گوجه فرنگی باید روی برنج را بپوشاند در غیر این صورت کمی آب اضافه کنید.سیب زمینی ها را پوست کنده ، قطعه قطعه کرده و به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط بجوشد تا برنج نرم شود.وقتی آب مخلوط تبخیر شد ، کره را اضافه کرده و کمی به آرامی هم بزنید. قابلمه را با دمی بپوشانید و 45 دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


  2. 2 کاربر برای این پست سودمند از 11O عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    استانبولی پلو

    مواد لازم

    ▪ برنج : سه پیمانه
    ▪ گوجه فرنگی : متوسط نیم کیلو
    ▪ پیاز متوسط : ۳ عدد
    ▪ گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
    ▪ آب گوشت : یک پیمانه
    ▪ سیب زمینی متوسط : ۴ عدد
    ▪ رب : یک قاشق غذا خوری سر خالی
    ▪ نمک فلفل زعفران : به میزان دلخواه

    طرز تهیه

    پیازها را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ می کنیم گوجه ها ریز خرد کرده به گوشت و پیاز اضافه می کنیم اگر از پوست گوجه را در غذا دوست ندارید حتما پوست گوجه را بگیرید در انتها کمی رب سرخ شده برای بهتر شدن رنگ غذا به آن اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و سرخ کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم. سپس برنج را به مواد اضافه می کنیم و برنج را به صورت کته دم می کنیم فقط دقت داشته باشید برای این که کته شما شفته نشود یک ساعت قبل از تهیه غذا برنج را در آب نمک خیس کنید.بعد هنگام طبخ آب برنج را عوض کرده و برنج را بشویید روی برنج به اندازه یک بند انگشت اگر آب باشد کافی است و برای پخت این غذا چون آب گوشت و آب گوجه فرنگی هست نیازی نیست که آب به غذا اضافه کنید اما اگر کمتر از حد لازم هست کمی آب نیز می توانیید اضافه کنید . برنج و مواد را تا هنگامی که در حال جوشیدن هست و آب آن هنوز جمع نشده است چند بار از زیر به رو هم بزنید تا مواد در ته ظرف باقی نماند و با همه برنج مخلوط شود و به یاد داشته باشید که غذاهایی مثل آلبالو پلو لوبیا پلو یا همین استانبولی پلو باید روی حرارت خیلی کم دم بکشد تا زیر غذا اصطلاحا ته دیگش نسوزد .
    ویرایش توسط Gemini : 11-06-09 در ساعت 15:26

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


  4. یک کاربر برای این پست سودمند از 11O عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3

    پیش فرض

    اسلامبولی پلو

    مواد لازم
    برای ۶ تا ۸ نفر
    برنج یک کیلو
    گوجه فرنگی سه کیلو
    گوشت مغز ران بدون استخوان ۷۵۰گرم
    پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    روغن ۱۰۰ تا ۱۵۰گرم
    رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه

    برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم. یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه می کنیم می گذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد . گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نماییم و روی آتش ملایم می گذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم آب گوشت تبخیر شود(باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد)بعد ظرف برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در صورتی که مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده به آن اضافه می نماییم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را لای آن می ریزیم و روی قیمه را با برنج می پوشانیم در ظرف را محکم می کنیم روی آتش یا در فر نیمساعت حرارت را ۳۵۰ درجه و یکساعت ۳۰۰ درجه تنظیم می کنیم. اسلامبولی پلو را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم. بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر می شود ولی در صورت مصرف گوجه فرنگی باید رب خوشرنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد. باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت. دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نماییم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن می ریزیم و در حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده می کنیم.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


  6. یک کاربر برای این پست سودمند از 11O عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •