جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: انواع شیرینی خشک

  1. #1
    همکار سابق sogol آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض شيريني دانماركي

    شيريني دانماركي
    خمير دانماركي:



    مواد لازم:

    750 گرم
    آرد كاملا سفيد
    250 گرم
    آرد ذرت يا نشاسته پودر شده
    250 گرم
    كره
    2 عدد
    تخم مرغ
    3 قاشق سوپخوري
    روغن مايع
    2 قاشق سوپخوري
    شكر
    يك قاشق سوپخوري
    مايع خمير ترش
    يك قاشق چايخوري
    نمك
    به مقدارلازم
    آب ولرم


    طرز تهيه:
    يك قاشق چايخوري شكر را در يك فنجان شير گرم يا آب حل كرده و مايع خمير را اضافه مي كنيم و مي گذاريم مايع خمير پف كند.
    در ظرف بزرگي آرد، نمك و شكر را الك كرده، سپس وسط آرد را گود مي كنيم. مايع خمير پف كرده، روغن مايع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم مي زنيم. بعد آنها را با آرد مخلوط كرده و آب ولرم را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير صاف يك دستي تهيه شود. خمير را كمي ورز داده و روي آن را مي پوشانيم و در جاي تقريباً گرمي قرار مي دهيم تا خمير15 دقيقه مانده و كمي جا بيفتد.
    سپس روي ميز كمي آرد مي پاشيم و خمير را به قطر 2 سانتي متر بازكرده و كره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمير روي كره را مي پوشانيم و با وردنه ضربه هاي آرامي روي خمير وارد كرده تا كره نرم شده و در خمير كمي پهن شود. بعد خمير را به قطر يك سانتي متر باز كرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جاي خنك و يا در يخچال قرار مي دهيم . 20 دقيقه بعد خمير را يك بار از طول و يك بار از عرض باز و بسته كرده و آن را 6-5 بار تا مي زنيم و هر بار20 دقيقه درجاي خنك نگه مي داريم و بعد از 6 دفعه، باز و بسته كردن خمير در مرحله آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كرده و شيريني هايي از قبيل مدل صدفي، لوله اي ، نيمه ماه، گوشي، فرفره و مدل كراسان تهيه مي كنيم.

    كرم دانماركي :



    مواد لازم :
    2 قاشق سوپخوري
    آرد ذرت يا آرد گندم
    5/1 فنجان
    شير
    يك عدد
    زرده تخم مرغ
    نصف فنجان
    شكر
    50 گرم
    كره
    به مقدار كم
    وانيل يا پوست رنده شده ليمو


    طرز تهيه :
    زرده تخم مرغ و 50 گرم از شكر را با وانيل خوب مخلوط مي كنيم. بقيه شكر را با كره مخلوط كرده و آن را هم مي زنيم تا نرم و سفيد شود. سپس شير و آرد ذرت را مخلوط كرده و ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا غليظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه كرده و به هم مي زنيم. در نهايت كره را افزوده و كرم آماده شده را مورد مصرف قرار مي دهيم.
    براي تزئين روي شيريني ها و داخل شيريني ها از مواد زير استفاده مي كنيم.

    براي داخل شيريني ها:

    كرم دانماركي + دارچين يك قاشق مرباخوري + شكر يك سوم پيمانه.

    براي تزئين روي شيريني ها:

    يك عدد تخم مرغ + يك قاشق سوپخوري شربت كارامل( شكر را روي حرارت بخار آب ذوب مي كنيم)


    طرز تهيه انواع شيريني دانماركي





    شيريني دانماركي صدفي با خمير دانماركي

    خمير دانماركي را نسبتاً نازك تر باز كرده و روي خمير كمي دارچين و شكر مي پاشيم و آن را لوله كرده و وقتي به قسمت آخر رسيديم، با قلم مو كمي تخم مرغ بر روي آن مي ماليم كه دو قسمت به هم بچسبد.
    سپس آن را مانند رولت به قطر 5/1 سانتي متر مي بريم. شيريني ها را در سيني چيده، مدت 30 دقيقه در وسط پنجره فر با حرارت 350 درجه قرار مي دهيم تا پخته و طلايي شوند و بعد از كمي خنك شدن روي آنها با الك پودر قند مي پاشيم.

    شيريني لوله اي با خمير دانماركي

    خمير دانماركي را به قطر 4-3 ميليمتر و به طول 15 سانتيمتر و به عرض دلخواه كرم مي ماليم . سپس خمير را لوله كرده و به انتهاي لوله كه رسيديم با قلم مو روي خمير را كمي تخم مرغ مي ماليم تا دو قسمت به هم بچسبد. بعد خمير را به اندازه هاي 6-5 سانتي متر مي بريم و در سيني چرب آنها را چيده و به مدت 30 دقيقه مي گذاريم پخته شوند.

    شيريني نيمه ماه دانماركي با خمير دانماركي

    خمير را به قطر 5-4 ميليمتر پهن كرده و با قالب گرد خمير را قالب مي زنيم و توسط قيف يا با قاشق مرباخوري مقداري كرم در وسط خمير مي گذاريم و خمير را به صورت نيمه ماه روي هم آورده و دور آن را با چنگال ميوه خوري فشرده و فرم مي دهيم. سپس روي آنها از مخلوط تخم مرغ و شربت كارامل مي ماليم و بعد روي آن كمي شكر پاشيده، در سيني چرب مي چينيم. سپس براي مدت 30 دقيقه در پنجره وسط فر با درجه حرارت 350 قرار مي دهيم تا شيريني ها بپزند.

    مدل گوشي دانماركي با خمير دانماركي

    خمير را به قطر 4-3 ميلي متر پهن كرده، به اندازه 30×15 مي بريم و در وسط خمير يك نقطه مركز قرار داده و روي آن شكر و دارچين مي پاشيم. بعد خمير را از دو طرف به نقطه مركز لوله كرده و خمير را به صورت ورقه هاي 5/1 سانتي متري مي بريم و در سيني چرب شده مي چينيم. سپس در فر داغ با درجه حرارت 400 فارنهايت مدت 12-10 دقيقه مي گذاريم تا شيريني ها طلايي شوند.

    شيريني مدل فرفره با خمير دانماركي

    خمير را به قطر يك سانتي متر و طول و عرض 25×25 سانتي متر باز مي كنيم. بعد 5×5 خمير را بريده و چهارگوش خمير را برش مي دهيم. وسط خمير به اندازه يك عدد فندق كرم مي گذاريم و به شكل فرفره مي پيچيم. با قلم مو روي آن از مخلوط شربت كارامل و تخم مرغ ماليده، آنها را در سيني فر چرب شده مي چينيم و در پنجره وسط فر قرار مي دهيم . مدت 25-20 دقيقه صبر مي كنيم تا شيريني ها با حرارت 400 درجه طلايي شوند. اين شيريني ها را مي توان به پودر قند نيز آغشته نمود. در اين صورت نيازي به ماليدن كارامل تخم مرغي نمي باشد.
    ویرایش توسط sogol : 04-07-08 در ساعت 23:02


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  2. 3 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2
    همکار سابق sogol آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2007
    محل سکونت
    زیر آسمون کبود
    نوشته ها
    9,807
    Thanked: 28154

    پیش فرض شيريني نارگيلي

    شيريني نارگيلي

    مواد لازم:

    250 گرم
    پودر نارگيل
    5 عدد
    سفيده تخم مرغ
    400 گرم
    شكر
    نصف قاشق چايخوري
    جوهرليمو
    يك سوم قاشق چايخوري
    وانيل
    يك سوم فنجان
    آرد گندم يا آرد برنج يا آرد ذرت



    طرز تهيه:

    در ظرف گودي سفيده تخم مرغ ها، شكر و آرد برنج يا آرد ذرت را مخلوط كرده و اين مايع را 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد مي كنيم تا مايع شيريني كشدار شود. بعد آن را در قابلمه ريخته، روي حرارت ملايم اجاق قرار مي دهيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع داغ شود. جوهرليمو را در يك قاشق سوپخوري آب جوش حل كرده، به مايع شيريني اضافه مي كنيم . ظرف را از روي حرارت برمي داريم و كمي سفيده تخم مرغ روي آن مي ريزيم تا سطح آن خشك نشود و مايع خنك شود.
    بعد وانيل را به آن اضافه مي كنيم و آن را به هم مي زنيم. در كف سيني فر كاغذ روغني قرار مي دهيم و مايع شيريني را در قيف با ماسوره ساده ريخته، با كمي فاصله روي كاغذ مي ريزيم و در فر ملايم ،250 درجه قرار مي دهيم تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.

    چند نكته ضروري:

    1- سعي كنيد فر را با همان حرارت تنظيم شده براي شيريني، از نيم ساعت قبل روشن كنيد.
    2- پخت اين شيريني نياز به تجربه و دقت كافي دارد.
    3- وقتي مايع را چرخ مي كنيد، اگر خمير سفت بود، مي توانيد يك تا 2 عدد سفيده به آن اضافه كنيد تا خمير شيريني شل شود.
    4- سعي كنيد در مرحله اول 3 تا 4 عدد شيريني را در فر بپزيد، اگر شيريني بيش از اندازه پهن شد، نشان مي دهد شيريني آن زياد بوده ، بنابراين مقداري آرد برنج يا ذرت به آن اضافه كنيد و يك بار ديگر آن را امتحان كرده، بعد دنباله كار را ادامه دهيد.
    5- اگر شيريني به كاغذ چسبيد، نشان مي دهد شيريني آن كم بوده و خمير كمي شل مي باشد.
    6- براي اين كه شيريني نارگيلي بيشتر پف كند و نرم بماند، يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر و دو قاشق سوپخوري روغن مايع را قبل از ريختن در قيف، به آن افزوده و خوب به هم بزنيد.
    ویرایش توسط sogol : 04-07-08 در ساعت 23:03


    بـــه يــــــزدان كه گـــرمـــــــــا خــــــــــــــــــــــرد داشتيم
    كجـا ايـــــــــــــن ســــــــرانجــــــــــــ ام بـــــــــــد داشتيم


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





  4. 5 کاربر برای این پست سودمند از sogol عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3

    Cool طرز تهيه انواع شيريني تر ، خشك و ايراني

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    مواد لازم :
    آرد
    4 قاشق سوپخوری
    شکر
    4 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ
    4 عدد
    وانیل
    4/1 قاشق چایخوری
    خامه زده شده
    به میزان لازم
    طرزتهیه:
    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده و شکر را با وانیل بزنید تا سفیدو کش دار شود. سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید آرد الک شده را به آن اضافه کنید مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید درون سینی فر را کاغذ بیاندازید از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین ( حدود 3 سانت ) بریزید و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده است قرار دهید این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند از فر خارج کنید بعد از تامل 5 دقیقه از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود شیرینی را به پشت برگردانید و از خامه زده که داخل قیف با ماسوره کنگره دار ریخته اید روی آن بریزید و یک شیرینی دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید روی آن را پودرقند بپاشید شیرینی آماده است.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  6. یک کاربر برای این پست سودمند از shahpoor عزیز تشکر کرده اند:


  7. #4

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    ● ساوارین میوه
    ۱ قاشق چایخوری پودر قند۱۷۵، میلی لیتر شیر گرم۱۵، گرم مایه خمیر خشك۲۲۵، گرم آرد سفید الك شده۳، عدد تخم مرغ زده شده۱۰۰، گرم كره ذوب شده۱۵۰، گرم شكر۲۵۰، میلی لیتر آب،آب یك عدد لیموترش۵، قاشق سوپخوری آب پرتقال.
    سالاد میوه مخلوط از میوه های تابستانی مانند انواع انگور، توت فرنگی و گیلاس بدون هسته پودر قند را با شیر و مایه خمیر مخلوط كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آرد را با نمك مخلوط كنید و تخم مرغ، مایه خمیر و كره ذوب شده را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. آن را در یك قالب گرد حلقه ای به قطر ۲۳ سانتی متر كه از قبل داخل آن را كمی چرب كرده اید بریزید و روی آن را بپوشانید. بگذارید در جای گرمی بماند تا خمیر ور آمده و تا لبه ظرف برسد.
    كیك را در فر كه از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی كه پخته و سطح آن طلایی شود بپزید، سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. بگذارید روی یك شبكه سیمی سرد شود.شكر و آب را با هم مخلوط كنید و بگذارید روی حرارت متوسط اجاق گاز به جوش آمده و ۵ دقیقه بجوشد تا حجم آن نصف شده و غلیظ شود. آب لیمو و آب پرتقال را اضافه كنید. سطح روی كیك را با چنگال سوراخ كنید و سپس شربت گرم را قاشق قاشق روی آن بریزید. بگذارید كیك شربت را جذب كند. پس از سرد شدن كامل كیك حفره داخل آن را با سالاد میوه پر كنید. در صورت تمایل با كمی خامه زده شده روی آن را تزئین كنید و سرو نمایید.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  8. #5

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.




    شرح حال این غذا:
    مواد لازم:
    کره یا روغن جامد نصف پیمانه
    وانیل ربع قاشق چایخوری
    پودر قند نصف پیمانه
    پودر شکر کمی
    پودر کاکائو یک قاشق چایخوری
    تخم‌مرغ یک عدد
    آرد به مقدار کافی
    دستور تهیه: کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می‌توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم. و بعد تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم و نوک انگشتان مخلوط می‌کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده قبل از اینکه تمام آرد را اضافه کنیم مقداری از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس آرد را تا حدی اضافه می‌کنیم که به دست نچسپد و بعد دست را با آرد آغشته کرده و ظرفی را که می‌خواهیم در فر قراردهیم روغن زده و با خمیر گلوله‌های کوچک درست کرده و یک درمیان کرم و قهوه ای کنار هم گذاشته به شکل دایره‌ای در ظرف چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می‌گذاریم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  9. #6

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.




    ● مواد لازم:
    کره ۲۵۰ گرم
    شکر ۲۵۰ گرم
    تخم‌مرغ ۲ عدد
    آرد ۵۰۰ گرم
    مارمالاد زردآلود یا آلبالو
    ● طرز تهیه:
    کره را در حرارت خارج از یخچال قرار می‌دهی وقتی نرم شد با شکر مخلوط می‌کنیم و تخم‌مرغ‌های را اضافه می‌کنیم. در آخر آرد را کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر به‌دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. بعد از خمیر گلوله‌های به اندازه گردو درست می‌کنیم وسط آن‌را با انگشت گود می‌کنیم و با ۱۷۵ درجه در فر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم. سپس وقتی کمی خنک شد داخل گودی‌های را با مارمالاد زردآلود و یا آلبالو پر می‌کنیم.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  10. #7

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    مواد لازم:
    ۲۲۵ گرم كره یا مارگارین
    ۱۷۵ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
    ۳ قاشق سوپخوری عسل
    ۵ عدد تخم مرغ
    ۱۰۰ گرم خلال پوست مركبات
    ۵۰ گرم خلال بادام
    ۵۰۰ گرم كشمش
    ۲۵۰ گرم آرد ساده، الك شده
    ۱ قاشق چایخوری بیكینگ پودر
    ۱ قاشق چایخوری جوز هندی (در صورت تمایل)
    نصف قاشق چایخوری دارچین
    نصف قاشق چایخوری پودر میخك برای روی كیك
    ۲۲۵ گرم پودرقند
    ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
    ۱ قاشق سوپخوری آب
    چند عدد پاستیل قرمز و سبز
    همه مواد تشكیل دهنده كیك را در ظرف گود بزرگی مخلوط كنید و با یك قاشق چوبی خوب مخلوط نمایید. تا حدود ۳ دقیقه به هم زدن مایه كیك ادامه دهید. در یك قالب گرد حلقه ای كه از قبل آن را چرب كرده اید بریزید و به مدت ۵/۲ ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر بگذارید حدود ۱۵ دقیقه در قالب بماند و كمی سرد شود سپس از قالب خارج كرده بر روی شبكه سیمی سرد كنید. پودرقند، آبلیمو و آب را مخلوط كنید و این مایه را با قاشق روی كیك بریزید، به طوری كه از دیواره كیك سرازیر شود. در آخر روی كیك را با پاستیل های قرمز و سبز تزئین كنید

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  11. #8

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    مواد خمیر کیک :
    شربت قوام آمده 1 قاشق سوپخوري
    پودر بسته براي تزئين به مقدار لازم
    نمك ميوه 1/8 قاشق چايخوري
    جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
    بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
    شكر 1 پيمانه
    تخم مرغ 4 عدد
    پودر بسته براي تزئين
    شير 2/3 پيمانه
    هل كوبيده 1/4 قاشق چايخوري
    آرد 1/2-2 پيمانه
    روغن 2/3 پيمانه
    طرز تهيه :
    فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده , تخم مرغ ها را با همزن برقي خوب بزنيد تا پف كند . سپس شكر را اضافه نمائيد و بزنيد تا حجم آن دو برابر شود و بيكينگ پودر , جوش شيرين و نمك ميوه را اضافه نموده روغن آب كرده را داخل تخم مرغ ها نموده و هم بزنيد . آرد , هل , شير و شربت قوام آمده را كم كم داخل نمائيد و مخلوط نموده توجه داشته باشيد كه تمام مايه را بايد خيلي آرام با قاشق چوبي يا ليسك به هم زد تا پف آن نخوابد سپس كف و ديوارة قالبهاي كوچك را چرب نموده و كمي آرد بپاشيد , يا كاغذ مخصوص كيك را در آن گذاشته و روي آن را چرب نموده وبه اندازه 3/2 ظرفيت قالب با قاشق با قاشق سوپخوري مايه كيك را در آن بريزيد يا مايه را در قيف ريخته و به وسيلة قيف داخل قالب بريزيد و روي آن ها را پودر پسته ريخته و سپس قالب ها را در سيني چيده و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقيقه مي گذاريم بماند تا پخته شود .

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  12. #9

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    يكي از نانهاي خانگي در كته سرخام رشت كه در ماه رمضان طرفدار زيادي دارد نان برنجي است. براي تهيه نان برنجي مقداري برنج صدري يا بي نام در يك " تيان" (ديگ) خيس مي كنند. پس ازساعتی برنج را از آب درآورده در مجمعه اي مي ريزند تا دونم شود. برنج دونم را با آسياب دستي آرد كرده ، خمير مي كنند و به اين خمير" كراته" مي گويند. تيان ديگري را پر از آب كرده روي اجاق مي گذارند و خمير را هم چانه چانه كرده روي تخته اي پهن مي كنند و در آب جوش مي اندازند تا بپزد. خمير پخته را در مجمعه اي مي ريزند و ورز مي دهند. به اين خمير پخته" لاسو" مي گويند. مقداري آرد گندم به لاسو مي افزايند و آن را چانه چانه مي كنند. آن گاه دونفر روبروي هم پشت تخته نان پزي يا " نان كار"مي نشينند و با چوبي به نام " نان چو" چانه هاي خمير را به شكل لوزي پهن مي كنند و در تنور مي پزند. با خمير لاسو چند نوع نان ديگر هم درست مي كنند از جمله نان" لوله كش" كه تا يك ماه هم مي شود نگاه داشت، نان " لاكو" كه به آن مغز گردو، زيره و شكر مي زنند و نان" گندمين" كه بر روي تابه گلي به نام" گمج" مي پزند.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  13. #10

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    مواد لازم :
    خرما ،مغز گردو، آرد ، روغن ، خاک قند يا دارچين

    طرز تهيه :
    ابتدا مقداری خرما گرفته هسته های آن را بيرون می کشند. بعد مقداری مغز گردو را بو داده و در ميان خرماها نهاده خرماها را دربشقابی می چينند تا تمام بشقاب پرشود آنگاه آرد و روغن درست کرده روی خرماها را با آرد و روغن می پوشانند روی آن خاک قند و دارچين می ريزند و می گذارند تا خنک شود حالا رنگينک آماده خوردن است

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  14. #11

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    مواد لازم:
    قند خرد کرده و کوبيده يک کيلو، بادام پوست گرفته نيم کيلو، تخم مرغ ده عدد، هل يک قاشق .

    طرز تهيه:
    قند خرد کرده را با بادام چرخ می کنند تا روغن بياندازد. تخم مرغ هارا شکسته قند و بادام را به آن اضافه می کنند تا خمير مايه ای به دست آيد. سپس خمير را به صورت مفتول هايی در آورده با کارد يا چاقو آنها را به قطعات کوچک می برند. قطعات بريده شده را در يک سينی گذاشته و حرارت ملايم تنور يا فر قرار می دهند تا پخته شود بعد از سردشدن مصرف می کنند.

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  15. #12

    پیش فرض

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.





    نوعی حلوا و شيرينی است که بيشتر در جشن ها و عزاداری ها به مصرف می رسد.
    مواد لازم :
    آرد برنج يک کيلو ، آرد سفيد نيم کيلو، گلاب دو شيشه، زعفران نيم مثقال، زرده تخم مرغ ده عدد، روغن يک کيلو، شکر سه کيلو، خلال بادام صد گرم .

    طرز تهيه :
    آرد برنج و آرد سفيد را تفت ( بو ) می دهند و روغن را به آن اضافه کرده سرخ می کنند. شکر را با آب جوشانده و شيره شکر و گلاب رابه آرد سرخ کرده اضافه نموده خلال بادام را در آن ريخته خوب می پزند. در حين پختن زعفران را دم کرده و به آن می افزايند. قبل از آن که حلوا کاملاً پخته شود. زرده های تخم مرغ را در ظرفی خوب به هم زده با حلوا مخلوط می کنند تا کاملاً سفت و پخته شود.
    وقتی حلوا پخت آن را در ديس يا سينی يا کاسه ريخته با پشت يک قاشق چرب به آن حالت می دهند بعد با خلال پسته تزيين کرده، پس از سرد شدن مصرف می کنند .

    زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
    دیروز به تاریخ پیوست و فردا معما است.
    امروز ما هدیه ای است که باید قدر آنرا بدانیم




  16. #13

    پیش فرض انواع شیرینی خشک

    کل دستورات شیرینی خشک اینا قرار میگیره... ممنون
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  17. یک کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •