جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 45

موضوع: انواع پلوها و چلوها

  1. #1

    پیش فرض انواع پلوها و چلوها

    لطف کنید هر مدل دستور پلو و چلو دارید رو اینجا بذارین..
    ممنون
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  2. 9 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    برنج سبز

    مواد لازم

    ▪ یک فنجان برنج
    ▪ دو قاشق غذاخوری روغن
    ▪ یک ونیم فنجان آب مرغ
    ▪ نصف پیاز خردشده
    ▪ نصف فلفل دلمه سبز خردشده
    ▪ یک عدد فلفل تازه خردشده
    ▪ یک عدد گوجه‌فرنگی خردشده
    ▪ نصف قاشق چای‌خوری زیره
    ▪ نصف فنجان گشنیز تازه خردشده
    ▪ یک حبه سیر خردشده


    طرزتهیه


    دریک قابلمه برنج را ریخته و روغن را به آن اضافه کنید سپس آب مرغ را افزوده و صبرکنید تا به جوش آید. در این مرحله باید پیاز، فلفل دلمه ، فلفل و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید. پس از تمام شدن آب مرغ و پخته شدن مرغ باید زیره را با مقداری دلخواه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید سپس سیر و گشنیز خردشده را به آن بیفزایید و برنج را برای ۲۰ دقیقه دم کنید.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  4. 2 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3

    پیش فرض

    برنج با سبزيجات به روش چيني

    مواد لازم
    برنج 1 ليوان
    پياز 1 عدد
    كدو 1 عدد
    هويج 1 عدد
    فلفل دلمه 1 عدد
    سيب زميني 1 عدد
    سينه مرغ 1 عدد
    نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    ادويه كاري 1 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه
    برنج را به مدت نيم ساعت در آب بخيسانيد.سبزيجات و مرغ را به صورت خلال خرد كنيد.ابتدا پياز خلال شده را همراه با كمي روغن در قابلمه تفت داده سپس بقيه سبزيجات را همراه مرغ و ادويه به آن اضافه كنيد و با روغن تفت دهيد.
    در قابلمه را به مدت 5 دقيقه بگذاريد تا مرغ همراه با سبزيجات بپزد. در حين پختن مواد را با قاشق كمي هم بزنيد تا ته نگيرد.برنج را پخته در آبكش بريزيد.
    برنج آبكش شده را روي مواد درون قابلمه ريخته سپس درب قابلمه را گذاشته بگذاريد برنج به مدت 40 دقيقه الي 1 ساعت دم بكشد.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  6. 5 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  7. #4

    پیش فرض

    نکاتی برای تهیه پلو و چلو

    اولین نکته، تهیه برنج خوب و درجه یک است که به این علامت شناخته می‌شود: برنج خوب بلند و باریک و قطر آن در هر دانه به یک اندازه و رنگ آن کمی زرد بدون خرده است و زیر دندان کاملاً سفت و محکم می‌باشد بدیهی است که چنین برنجی از لحاظ قیمت گران‌تر تمام می‌شود ولی باید توجه داشت برنج‌های ارزان معمولی دارای ری کمتری است و مسلم است که تفاوت قیمت را ری بیشتر برنج خوب جبران می‌نماید.
    پس به صرفه ما است برای مختصر تفاوت قیمت مصالح دیگر و در نتیجه مرغوبیت غذا را از بین نبریم.

    نکته دیگر طرز خیس کردن برنج است که به طریق زیر انجام می‌شود:
    برنج را به دقت تمیز می‌کنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم می‌شوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد می‌ریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می‌پیچیم روی برنج قرار می‌دهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتی‌که برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.

    نکته سوم این است که ظرف طبخ باید وسیع باشد تا برنج روی هم انباشته و له نشود حرارت پخت برنج باید کاملاً یک نواخت باشد به‌طوری که زیر دیگ را بگیرد و زیاد هم تند نباشد و برای آبکش کردن برنج بهتر است از سبدهای چوبی استفاده کنیم.

    طرز دم کردن چلو ساده:
    دیگ مناسبی را آب کرده می‌گذاریم جوش بیاید در صورت تهیه چلو برای این که برنج سفیدتر شود ممکن است یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزیم و یا نصف شیشه ماست را به‌تدریج بعد از ریختن برنج داخل ظرف بریزیم، بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالی می‌کنیم و برنج را در آب جوش می‌ریزیم یکی دو بار آهسته به‌هم می‌زنیم می‌گذاریم برنج جوش بیاید و مغز برنج کمی نرم شود به‌طوری که وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشیدن برنج گاهی کف آن را می‌گیریم و برای اینکه برنج شفاف‌تر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشیدن داخل برنج بریزیم، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبی باشد می‌ریزیم مقداری آب نیم گرم روی سطل می‌دهیم که لیزی و شوری برنج گرفته شود.
    بعد به نسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) ته دیگ می‌ریزیم نصف لیوان آب نیز اضافه می‌کنیم دیگ را می‌گذاریم روی آتش تا آب روغن داغ شود، بعد برنج را در دیگ می‌ریزیم و اطرافش را به شکل مخروط بالا می‌آوریم و در ظرف را می‌گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می‌نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند،
    بعد سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج می‌دهیم در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار می‌دهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می‌کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می‌گذاریم برنج دم بکشد. برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد (مثل چلوکباب) یک‌ساعت وقت کافی است و در صورتی‌که بخواهیم چلو ته دیگ ببندد یک‌ساعت و نیم وقت لازم می‌باشد.

    برای اینکه ته دیگ چلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن چلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ به آسانی جدا شود.

    در صورتی‌که چلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضی‌ها موقع دم کردن چلو در آن را دم کنی بگذارند ولی چلوئی‌ که در فر دم کنیم و یا روی آن را آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده‌تر می‌شود ممکن است نصف لیوان ماست و کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در این‌صورت ته دیگ چلو بهتر می‌شود.

    طرز دم کردن پلو ساده:
    دیگ مناسبی را آب کرده می‌گذاریم جوش بیاید در صورت تهیه پلو برای این که برنج سفیدتر شود ممکن است یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزیم و یا نصف شیشه ماست را به‌تدریج بعد از ریختن برنج داخل ظرف بریزیم، بعد نمک برنج را برداشته آب نمک را خالی می‌کنیم و برنج را در آب جوش می‌ریزیم یکی دو بار آهسته به‌هم می‌زنیم می‌گذاریم برنج جوش بیاید و مغز برنج کمی نرم شود به‌طوری که وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد در فاصله جوشیدن برنج گاهی کف آن را می‌گیریم و برای اینکه برنج شفاف‌تر شود ممکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشیدن داخل برنج بریزیم، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبی باشد می‌ریزیم مقداری آب نیم گرم روی سطل می‌دهیم که لیزی و شوری برنج گرفته شود بعد به نسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) ته دیگ می‌ریزیم نصف لیوان آب نیز اضافه می‌کنیم دیگ را می‌گذاریم روی آتش تا آب روغن داغ شود، بعد برنج را در دیگ می‌ریزیم و اطرافش را به شکل مخروط بالا می‌آوریم و در ظرف را می‌گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می‌نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، بعد سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج می‌دهیم
    در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار می‌دهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می‌کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می‌کنیم نیم ساعت دیگر می‌گذاریم برنج دم بکشد.
    برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد (مثل چلو کباب) یک‌ساعت وقت کافی است و در صورتی‌که بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم می‌باشد.

    برای این که ته دیگ پلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون برداشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ به آسانی جدا شود. در صورتی‌که پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضی‌ها موقع دم کردن پلو در آن را دم کنی بگذارند ولی چلوئی که در فر دم کنیم و یا روی آن را آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده‌تر می‌شود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در این‌صورت ته دیگ پلو بهتر می‌شود.

    طرز دم کردن کته ساده:
    به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم، بار کرده زیرش را آتش می‌کنیم، همین که آب جوش آمد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود، کمی دیگر آب در آن می‌ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرم‌تر به‌عمل آید.

    پس از تمام شدن آب اطراف برنج را به شکل مخروط بالا می‌آوریم بعد به نسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) روی برنج می‌ریزیم و در ظرف را می‌گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می‌نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار می‌دهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می‌کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد.
    برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد (مثل چلو کباب) یک‌ساعت وقت کافی است و در صورتی‌که بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم می‌باشد.

    برای اینکه ته دیگ پلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ به آسانی جدا شود. در صورتی‌که پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضی‌ها موقع دم کردن پلو در آن را دم کنی بگذارند ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آن را آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده‌تر می‌شود ممکن است نصف لیوان ماست و کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در این‌صورت ته دیگ پلو بهتر می‌شود.

    طرز دم کردن پلو دمی:
    به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم، بار کرده زیرش را آتش می‌کنیم، همین که آب جوش آمد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود، کمی دیگر آب در آن می‌ریزیم. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را به شکل مخروط بالا می‌آوریم بعد به نسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن (در حدود ۷۵ گرم) روی برنج می‌ریزیم و در ظرف را می‌گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می‌نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار می‌دهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می‌کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را ۵۰ درجه کم می‌کنیم نیم ساعت دیگر می‌گذاریم برنج دم بکشد. برای دم کشیدن در صورتی‌که به ته دیگ احتیاج نباشد (مثل چلو کباب) یک‌ساعت وقت کافی است و در صورتی‌که بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یک‌ساعت و نیم وقت لازم می‌باشد.

    برای اینکه ته دیگ پلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون برداشتن در آن) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ به آسانی جدا شود. در صورتی‌که پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضی‌ها موقع دم کردن پلو در آن را دم کنی بگذارند ولی چلوئی که در فر دم کنیم و یا روی آن را آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده‌تر می شود ممکن است نصف لیوان ماست و کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با ۷۰ گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در این‌صورت ته دیگ پلو بهتر می‌شود.


    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  8. 4 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  9. #5

    پیش فرض

    یک نوع پلوی تایلندی

    ● مواد لازم برای ۶ نفر:
    ▪ میگو=نیم کیلو
    ▪ گوجه فرنگی رسیده=نیم کیلو
    ▪ پیاز سرخ شده=۲ قاشق سوپخوری
    ▪ برنج=۷۵۰ گرم
    ▪ تخم مرغ=۴ تا ۵ عدد
    ▪ سیر کوبیده شده=۲ تا ۳ برگ
    ▪ رب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
    ▪ روغن=۱۵۰ گرم
    ▪ نمک و فلفل=به اندازه کافی


    ● طرز تهیه:
    برنج را خیس کرده مطابق دستور پلوی ساده آبکش می کنیم. سیر رنده شده را با پیاز سرخ کرده یک تفت می دهیم ۳ الی ۴ قاشق روغن به آن مخلوط می کنیم و تخم مرغها را در ظرف شکسته هم می زنیم داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم در آن را می بندیم تا بسته شود.
    میگو را پس از تمیز کردن می جوشانیم داخل تخم مرغ ریخته و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم با کمی نمک و فلفل داخل مایه تخم مرغ ریخته مخلوط می نماییم و این مواد را لای برنج آبکش شده گذاشته پلو را یکساعت دم می کنیم.

    کمی آبجوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنرا می گیریم و خرد می نماییم.
    دو سه قاشق روغن می گذاریم داغ شود و گوجه فرنگی ها را در روغن کمی سرخ کرده و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم موقع کشیدن پلو،پلو را در دیس می کشیم مایه تخم مرغ و میگو را وسط پلو قرار می دهیم و گوجه فرنگی سرخ شده را روی آن می ریزیم.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  10. 2 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  11. #6

    پیش فرض

    ● ته‌چین ماهی

    ـ فیله ماهی متوسط: ۵ تکه
    ـ آرد سوخاری یا آرد نخودچی یا آرد ذرت: به میزان لازم
    ـ زعفران یا رنگ خوراکی
    ـ روغن ذرت یا زیتون یا سویا
    ـ آبلیمو، آب نارنج: یک فنجان
    ـ پیاز: ۲ عدد متوسط
    ـ تخم‌مرغ: یک عدد بزرگ
    ـ مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
    ـ زیره: به میزان لازم
    ـ برنج به مقدار کافی

    ▪ طرز تهیه:
    برای درست کردن ته‌چین ماهی تعدادی ماهی گوشتی شبیه شیر، سنگسر یا ماهیان پرورشی تهیه کرده و آنها را به صورت فیله درآورده بعد مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی یا آرد ذرت را در ظرفی بریزید
    سپس به میزان لازم زعفران یا رنگ مجاز خوراکی، روغن ذرت یا زیتون یا سویا یا روغن مایع، یک فنجان آبلیمو یا آب نارنج، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ که خوب زده شده باشد به نحوی که سفیدرنگ شده باشد، مغز گردوی کوبیده و مقداری زیره را درون ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید تا به صورت مایه‌ای تهیه شود.
    مایه را در جای خنک نگهداری کنید. سپس برنج را به صورت چلو تهیه کرده و در ظرف دیگر روغن بریزید و داغ ‌کنید و به اندازه یک انگشت روی روغن برنج ریخته و پهن کنید سپس فیله یا گوشت ماهی را روی برنج‌ها بچینید. اگر ماهی زیاد باشد، آنها را روی هم بگذارید.

    سپس مایه‌ای را که آماده کرده و کنار گذاشته‌اید، روی ماهی‌ها بریزید و بقیه برنج را داخل دیگ روی ماهی‌ها اضافه‌کنید و چلو ته‌چین ماهی را دم کنید و روی دیگ سرپوش و دمکش بگذارید تا در حرارت ملایمی دم بکشد. وقتی برنج دم کشید و آماده شد، آن را درون ظرف ریخته و سرسفره بیاورید.


    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  12. 3 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  13. #7

    پیش فرض

    آلبالو پلو

    ● مواد لازم:
    ▪ شكر : ۳پیمانه ,
    ▪ خلال پسته و بادام : مقداری ,
    ▪ روغن و زعفران : به میزان لازم,
    ▪ برنج : ۴ پیمانه ,
    ▪ آلبالو : ۱ كیلو,
    ▪ گوشت مرغ : ۱ كیلو

    ● طـرزتهیه:
    ابتدا آلبالو را شسته و هسته آن را در می آوریم و سپس شكر را در آلبالو ریخته و مخلوط می كنیم و ۲و۳ ساعت می گذاریم بماند گوشت و پیاز را می پزیم و خرد می كنیم
    برنج را خیس كرده و آبكش می كنیم و كمی دون برمی داریم سپس ته قابلمه را روغن می ریزیم و نصف برنج را در ته قابلمه ریخته بعد گوشت مرغ را روی آن ریخته و سپس آلبالو را كه آب انداخته است روی آن می ریزیم و سپس بقیه برنج را روی آلبالو كنار برنج و زعفران می ریزیم و بعد كمی روغن روی برنج ریخته و به مدت نیم ساعت می گذاریم تا برنج دم بكشد.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  14. 2 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  15. #8

    پیش فرض

    اسفناج پلو

    ● مواد‌ لازم:
    ▪ برنج،
    ▪ گوشت چرخ کرد‌ه،
    ▪ پیاز،
    ▪ اسفناج،
    ▪ نمک، فلفل و زرد‌چوبه،
    ▪ آبغوره (مقد‌ار مواد‌ بستگی به عد‌ه مصرف کنند‌ه د‌ارد‌)
    ▪ ولی اسفناج باید‌ کاملاً کافی باشد‌.

    ● روش تهیه:
    برنج را پس از پاک کرد‌ن و شستن با آب و نمک خیس می‌کنیم. اسفناج را پس از آن که پاک کرد‌یم و خوب شستیم، بد‌ون آب می‌پزیم.
    آبی که از خود‌ اسفناج خارج می‌شود‌، باید‌ کاملاً به خورد‌ش برود‌. گوشت چرخ کرد‌ه را با یک پیاز رند‌ه شد‌ه و نمک و فلفل و زرد‌چوبه خوب ورز می‌د‌هیم و به صورت کوفته ریزه د‌ر می‌آوریم و د‌ر روغن سرخ می‌کنیم.
    اسفناج‌ها را با کارد‌ کمی خرد‌ می‌کنیم. مقد‌اری پیاز را خرد‌ می‌کنیم و د‌ر روغن سرخ می‌کنیم.
    اسفناج‌ها را به پیاز د‌اغ اضافه می‌کنیم و تا حد‌ی سرخ می‌کنیم. نمک و فلفل و زرد‌چوبه را به آن اضافه می‌کنیم، مقد‌اری آبغوره د‌ر آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آبغوره کاملاً جذب مواد‌ شود‌ و کاملاً اسفناج ترش شود‌. برنج را مطابق معمول آبکشی می‌کنیم. ته د‌یگ، روغن د‌اغ شد‌ه و نان قرار می‌د‌هیم.
    مقد‌اری برنج روی آن می‌ریزیم و قسمتی از اسفناج و کوفته را روی آن می‌ریزیم. کار را اد‌امه می‌د‌هیم تا برنج و مواد‌ تمام شود‌ و پس از ریختن آب و روغن روی آن، برنج را د‌م می‌کنیم.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  16. 2 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  17. #9

    پیش فرض

    اسفناج پلوی هندی

    ● مواد لازم برای ۴ نفر:
    ▪ ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری کره
    ▪ یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
    ▪ ۲ حبه سیر (له شود)
    ▪ ۳ عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شود)
    ▪ ۲۷۵ گرم یا یک و نیم پیمانه برنج
    ▪ یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
    ▪ یک قاشق چای‌خوری پودر زیره
    ▪ ۲ عدد هویج (درشت رنده شود)
    ▪ ۳ پیمانه آب
    ▪ ۱۷۵ گرم برگ ریز اسفناج (خوب شسته شود)
    ▪ ۵۰ گرم یا نصف پیمانه بادام هندی خام
    ▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    ـ نکته: اگر اسفناج‌های خریداری‌شده، برگ‌های درشت دارند، آنها را درشت خرد کنید.


    ● طرز تهیه:
    ۱) قابلمه متوسطی آماده کرده و روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر و گوجه‌فرنگی را افزوده و حدود ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید.

    ۲ ) برنجی که از ۲ ساعت پیش خیس کرده بودید را داخل سبدی آبکشی کنید و به مواد فوق در قابلمه اضافه کنید. پودر تخم گشنیز و پودر زیره را نیز به برنج بیفزایید و این مخلوط برنجی را به مدت یک دقیقه، روی شعله اجاق‌گاز حرارت دهید.
    پس از آن، هویج و آب را اضافه کرده و با کمی نمک و پودر فلفل سیاه مزه‌دار کنید. در قابمله را بگذارید و برنج را به مدت یک ساعت حرارت دهید.

    ۳) پس از گذشت این مدت، برگ‌های اسفناج را به همراه بادام هندی روی برنج بریزید و دم‌کنی را روی در قابلمه قرار دهید و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا اسفناج نیز به همراه برنج بپزد.

    ۴) در پایان، هنگام کشیدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط کرده، سپس در دیس موردنظر بکشید.

    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  18. #10

    پیش فرض

    کاری پلوی زعفرانی

    مواد لازم

    برنج 500 گ
    مرغ پخته شده 750 گ
    نخود سبز پخته شده 1 و 2/1 پ
    قارچ ورقه و تفت داده شده 350 گ
    ادویه کاری 2 تا 3 ق س
    محلول زعفران به میزان لازم
    روغن و کره به میزان لازم
    نمک فلفل به میزان لازم
    سیب زمینی نگینی خردو سرخ شده 500 گ

    طرز تهیه

    برنج را با محلول آب نمک خیس کنید سپس آبکشی نمائید. پوست و استخوانهای مرغ پخته شده را جدا و به قطعات کوچک تقسیم نموده با سایر مواد و بخشی از ادویه کاری و محلول زعفران مخلوط نمائید روغن را به میزان لازم در ظرف مورد نظر ( قابلمه ) بریزید واجازه دهید تا گرم شود سپس مایه ته دیگ ذیل را در قابلمه ریخته و بگذارید تا کمی بسته شود سپس مقداری از برنج آبکش شده را در ظرف بریزید ( روی ته دیگ ) و مقداری از مخلوط فوق را روی آن قرار دهید و کمی ادویه کاری و محلول زعفران را روی آن بپاشید مجدداً این عمل را بهمین ترتیب تکرار نمائید تا موادتان تمام شود سپس باقیمانده ادویه کاری و محلول زعفران را با کمی آب مرغ و کره آب شده مخلوط نموده روی سطح پلو بدهید و پس از خشک نمودن تعرق در قابله ( سه بار ) آنرا دم کرده و حرارت را کم کنید یا در فر 350 درجه فارنهایت طبقه وسط برای مدت زمان یکساعت قرار دهید پس از مدت زمان مذکور کاری پلو را در ظرف مورد نظر قرار داده و کره آب کرده را روی آن بدهید و با سیب زمینی نگینی سرخ شده روی آنرا پوشش داده با ته دیگ برش شده تزئین نموده سپس سرو نمایید . ته دیگ : آب و آرد سفید را به میزانی با هم مخلوط نمائید تا مایه ای مانند ماست شل بدست آید سسپس کمی نمک و محلول زعفران بآن اضافه نموده هم بزنید در صورت دلخواه می توان برای طعم دار نمودن مایه از 2/1 عصاره مرغ یا آب مرغ استفاده نمود.
    ویرایش توسط Gemini : 01-07-09 در ساعت 13:32

  19. 3 کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


  20. #11

    پیش فرض

    ته چين مرغ و بادمجان


    مواد لازم
    برنج آبکش شده 1 کيلو
    تخم مرغ 4 عدد
    ماست 2 پيمانه
    زعفران نصف استکان
    زرشک تفت داده شده 2 پيمانه
    روغن 1 پيمانه
    سينه مرغ پخته شده 1 عدد
    بادمجان حلقه اي سرخ شده 1 کيلو
    نمک و فلفل به ميزان لازم
    فويل براي در قالب به ميزان لازم


    طرز تهیه
    برنج را آبکش کرده، تخم مرغ را با چنگال زده ، ماست و زعفران و روغن و آب مرغ را اضافه کرده نمک و فلفل برنج را با مايه مخلوط کرده داخل قالب مقداري از مواد را که با مايه مخلوط کرديم مي ريزيم در زير قالب بادمجان و مرغ را چيده بقيه مايه و برنج مخلوط شده را اضافه مي کنيم و فويل مي کشيم و به مدت 5/1 ساعت داخل فر در دماي 175 درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر قرار مي دهيم و روي فويل را با چنگال سوراخ مي کنيم.
    ویرایش توسط Gemini : 01-07-09 در ساعت 13:33

  21. یک کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


  22. #12

    پیش فرض

    پلوی قارچ و مرغ

    مواد لازم


    – فیله مرغ 500 گرم
    – برنج 4 لیوان
    – فلفل دلمه ای قرمز و زرد و سبز از هر کدام 1 عدد
    – پیاز سرخ شده 5 قاشق غذاخوری
    – قارچ 300 گرم – سیر 3 حبه –
    زنجبیل 5/1 قاشق غذاخوری
    – پودر کاری 1 قاشق چایخوری
    – زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه

    ابتدا برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم . داخل ماهی تابه 2 قاشق روغن ریخته ( کره ) سپس فیله ها را نمک و فلفل زده و در روغن تفت می دهیم تا سفید شود سپس سیر له شده را افزوده و بعد از آن زنجبیل و پودر کاری را می افزائیم و مدت 1 دقیقه تفت می دهیم – سپس پیاز سرخ شده را به همراه قارچ تفت داده شده را افزوده به مدت 1 دقیقه تفت داده و در آخر فلفل دلمه ای ها را به همراه زعفران آب کرده را اضافه کرده به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم 0 4/3 از برنج را در قابله ریخته و 5 قاشق از مواد را روی برنج ریخته و بقیه برنج را روی مواد می ریزیم و روی حرارت می گذاریم ، وقتی بخار کرد روی در قابلمه دم کنی می گذاریم بعد از آماده شدن برنج را در دیس کشیده و بقیه مواد را روی برنج می ریزیم اگر دوست داشتیم در آخر روی پلو را مقداری روغن می دهیم
    ویرایش توسط Gemini : 01-07-09 در ساعت 13:34

  23. 2 کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


  24. #13

    پیش فرض

    پلوی چشم‌بلبلی با کوفته ریزه

    مواد لازم
    برای ۶-۴ نفر:
    ▪ برنج ایرانی ۳ پیمانه
    ▪ لوبیای چشم ‌بلبلی ۵/۱ پیمانه
    ▪ سویا ۱ پیمانه
    ▪ پیاز ۳ عدد
    ▪ روغن مایع به میزان لازم
    ▪ زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری
    ▪ دارچین یک سوم قاشق چای‌خوری
    ▪ نمک به‌میزان لازم
    ▪ آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
    ▪ کره ۵۰ گرم
    ▪ زعفران به میزان دلخواه
    ▪فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه

    ▪ ابتدا سویا را حدود ۱۰ دقیقه خیس کرده، بعد آب آن را خالی کنید. مجددا روی سویا آب ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید. وقتی جوش آمد، آن را آبکش کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید. این کار باعث می‌شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. در این حالت سویا آماده طبخ است.
    ▪ لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید.
    ▪ ۲عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخته را اضافه کنید.
    ▪ برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابه لای برنج از مایه ی لوبیا و پیاز داغ بریزید.
    ▪ در آخر کمی زعفران و کره را گرم کرده و روی برنج بریزید.
    ▪ سویا را بعد از اینکه آماده کردید، با ۱عدد پیاز سرخ کنید. نمک، زردچوبه، کمی فلفل‌ سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید. سپس به کمک دستانتان به صورت توپ‌های کوچک، قل‌قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو، دور تا دور آن را با کوفته های ریزه‌ تزیین کنید.


    ● نکته تغذیه‌ای:
    این غذا به دلیل داشتن لوبیا، سویا و لپه از لحاظ پروتئینی غنی می‌باشد، بنابراین مصرف آن به افراد گیاهخوار توصیه می‌شود.
    ویرایش توسط Gemini : 01-07-09 در ساعت 13:34

  25. 2 کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


  26. #14

    پیش فرض

    باقالاپلوی پاکستانی و هندی


    ● مواد لازم برای ۴نفر:
    - ۲۷۵ گرم یا یک و یک‌دوم پیمانه برنج باسماتی
    - ۳ پیمانه آب
    - ۴۰ گرم یا ۳ قاشق سوپ‌خوری کره
    - ۱۷۵ گرم یا یک و یک‌دوم پیمانه باقالای تازه و ریز
    - ۶ قاشق سوپ‌خوری شوید تازه خرد شده
    - یک قاشق چای‌خوری دارچین
    - یک قاشق چای‌خوری زیره سبز
    - نصف قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده
    - نمک به مقدار لازم
    - مقداری شوید تازه برای تزئین
    - یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز

    ● طرز تهیه:
    ۱) قابلمه‌ای را آماده کرده و برنج را همراه با آب در آن بریزید. مقدار کمی نمک هم به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید. پس از آن، مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج کاملا در آب بجوشد؛ سپس آن را در سبدی آبکش کنید.
    ۲) قابلمه دیگری آماده کرده و یک‌سوم از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود. سپس کف قابلمه را با لایه‌ای از برنج آبکش‌شده پوشانده و یک‌چهارم از میزان باقالا و مقدار کمی شوید تازه خرد شده را روی آن بریزید.
    ۳) حالا لایه دیگری از برنج را روی شوید ریخته و همین‌طور ریختن مواد را به‌صورت لایه‌لایه ادامه دهید تا مواد به پایان برسد؛ البته لایه پایانی باید برنج باشد. نصف استکان آب داخل برنج بریزید، سپس قابلمه را به مدت ۸‌دقیقه روی اجاق‌گاز قرار دهید.
    ۴) پس از این مدت، باقیمانده کره را آب کرده و روی برنج بریزید. در پایان، دارچین، زیره و فلفل قرمز را روی برنج بپاشید و دم‌کنی را روی قابلمه بگذارید.
    حرارت اجاق‌گاز را پایین آورده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد. از طرفی دیگر، پودر زعفران را در آب حل کرده و مقداری برنج را به آن آغشته کرده و پس از کشیدن برنج، سطح آن را با برنج زعفرانی و چند برگ شوید تازه تزئین کنید.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  27. #15

    پیش فرض

    برنج رنگی با پنیر

    ● مواد لازم
    ▪ پنج فنجان آب مرغ یا آب گوشت
    ▪ کمی زعفران
    ▪ شش قاشق مرباخوری کره
    ▪ یک عدد پیاز خرد شده
    ▪ یک فنجان و نیم برنج
    ▪ یک فنجان پنیر پارمسان
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
    ● طرز تهیه
    در یک قابلمه بزرگ پیاز خرد شده را با کره ریخته و سپس آن را برای پنج دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شود، ولی پیازها نباید طلایی شده و رنگشان عوض شود.
    سپس برنج را که از چند ساعت قبل شسته و خیس کرده اید، پس از آبکش کردن به پیازها اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. پس از یک دقیقه آب مرغ را افزوده و زعفران را به آن اضافه کنید. در قابلمه را گذاشته و زیر آن را کم کنید تا برنج کاملاً بپزد. تقریباً ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است.
    سپس پنیر را رنده کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کرده و به آرامی آن را هم بزنید.


    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •