کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:

   

جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: طرز تهيه انواع انواع فالوده ؟

  1. #1

    پیش فرض طرز تهيه انواع انواع فالوده ؟

    لطفاً طرز تهیه فالوده شیرازی رو بگید؟
    هنگامي كه دري از خوشبختي به روي ما بسته مي شود،دري ديگر باز مي گردد،
    اما اغلب چنان به درِ بسته چشم مي دوزيم كه درهاي باز را نمي بينيم.
    ((هلن كلر))

  2. 5 کاربر برای این پست سودمند از omid31263 عزیز تشکر کرده اند:


  3. Left Ad Image/Code 1 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
    Right Ad Image/Code 2 needs to be placed here, no larger than 260 pixels in height.
  4. #2

    پیش فرض

    مواد لازم:
    آب= نیم لیتر
    شکر= یک و نیم پیمانه
    گلاب =یک چهارم پیمانه
    (رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام **** مارکت ها یافت میشه
    طرز تهیه:
    آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.
    رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
    بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
    فالوده شما حاضر است. نوش جان
    پ . ن:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه
    تنها برخی‌ از مردم باران را احساس میکنند،بقیه فقط خیس میشوند.

  5. 3 کاربر برای این پست سودمند از lovely_girl عزیز تشکر کرده اند:


  6. #3
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    عکس یه فالوده
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  7. 3 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  8. #4
    همکار سابق
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲
    نوشته ها
    1,695
    Thanked: 3738

    پیش فرض

    اینم تقدیم به امید جان که این همه دنبال فالوده بود:icon_pf (17):


    طرز تهیه فالوده های میوه ای بسیار خوشمزه :icon_pf (51):

    فالوده هلو:



    این فالوده سالم و خوش طعم به یک چشم به هم زدن می تواند از هلو و شلیل و یا زردآلو درست شود.
    از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
    مواد لازم برای 4 نفر:
    · 2 پیمانه هلو و شلیل و یا زردآلوی رسیده و برش خورده
    · 1 پیمانه شیر فاقد چربی
    · 170 گرم ماست هلوی کم چربی
    · 1 پیمانه یخ خرد شده
    طرز تهیه:
    . در مخلوط کن میوه ها و شیر و ماست را ترکیب می کنیم تا وقتی که صاف و یک دست شود.
    . به تدریج یخ ها را اضافه می کنیم و باز هم به مخلوط کردن ادامه می‌دهیم. در صورت تمایل هر لیوان را با میوه ای تازه آرایش دهید.
    دستورات مشابه:

    · فالوده زغال اخته:

    مشابه فالوده هلو می‌باشد اما به جای هلو از زغال اخته استفاده می‌شود بدین ترتیب که از 5/1 پیمانه زغال اخته و نصف پیمانه شاتوت یخ زده یا تازه را استفاده می‌شود.
    · فالوده توت فرنگی:
    مشابه فالوده زغال اخته از 5/1 پیمانه توت فرنگی و نصف پیمانه تمشک استفاده می‌شود.
    · فالوده مخلوط:
    از مخلوطی از زغال اخته و توت فرنگی بدست می‌آید اما یخ استفاده نمی‌شود.مخلوط آماده شده را درون قالبهای مورد نظر ریخته و روی آنها را فویل می کشیم و شکافی روی فویل می‌دهیم و بمدت 4 الی 6 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم.

    2. فالوده چند میوه:


    این فالوده از چندین میوه خوشمزه تشکیل شده است که شامل زغال اختهِ، انار، شیر سویا وماست است که کاملاً رفع تشنگی می‌کند.
    از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
    مواد لازم برای 2 نفر:
    · 1 عد موز پوست گرفته و خرد شده
    · 4/1 پیمانه زغال اخته تازه یا یخ زده
    · 4/1 پیمانه توت فرنگی تازه یا یخ زده
    · 4/3 پیمانه شیرسویا یا شیر کم چرب
    · 2/1 پیمانه آب میوه انار و زغال اخته و انگور خنک
    · 2/1 پیمانه ماست یخ زده وانیلی یا پودر میوه آناناس
    طرز تهیه:
    . در یک مخلوط کن ترکیبی از موز و توتها سیر آب میوه ها را ریخته تا یکدست شود.

    3.فالوده قهوه موکا

    می‌توان با قهوه موکا (مخلوطی از قهوه و شکلات) فالوده لذیذ و خوش مزه ای را درست کرد.
    از ابتدا تا انتها:10 دقیقه
    مواد لازم برای 2 نفر:
    · 1 پیمانه شیر بدون چربی
    · 1 عدد موز متوسط پوست کنده و خرد شده
    · 1 تا 2 قاشق سوپ خوری شکر یا عسل
    · 1 قاشق سوپ خوری قهوه در آب جوش حل شده
    · نصف قاشق سوپ خوری وانیل
    · 1 پیمانه یخ خرد شده
    طرز تهیه:
    . در یک مخلوط کن شیر، موز، شکر، پودر کاکائو و قهوه و وانیل را ریخته تا یکدست شود آنگاه یخ ها را کم کم اضافه می‌کنیم.
    ●•ܓܨسال یک هزار و سیصد و نود و یک هجری خورشیدی بر همگان مبارک باد ܓܨ•●

    بعد از یکسال جیرجیرک بازگشت


  9. 3 کاربر برای این پست سودمند از jir jirak عزیز تشکر کرده اند:


  10. #5

    پیش فرض

    اینم عکسهای پست 2







    یه روش دیگه برای تهیه :
    مواد لازم برای تهیه رشته فالوده
    نشاسته: 500 گرم
    آب: برای هر 500 گرم نشاسته یک و نیم لیتر آب

    مواد لازم برای تهیه شربت فالوده
    آب: یک لیتر
    شکر : یک کیلو
    گلاب: دو استکان

    طرز تهیه رشته فالوده
    نشاسته را شسته و به اصطلاحا ترشی آن را بگیرید در آب حل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت بیست تا بیست پنج دقیقه نشاسته را روی حرارت ملایم مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا گلوله نشود و به ظرف نچسبد؛ به پختن نشاسته انقدر ادامه می دهیم تا به صورت گلوله سفتی در بیاید؛ مراحل پخت نشاسته بین بیست و پنج دقیقه تا نیم ساعت طول می کشد.
    سپس یک ظرف آب خیلی یخ آماده کنید و در وسط ظرف بزرگتری که از یخ پر شده بگذارید؛ این ظرف را زیر چرخ گوشت قرار دهید و از ریزترین پنجره چرخ گوشت استفاده کرده و خمیر بدست آمده را چرخ کنید؛ دقت داشته باشید که خمیر را باید داغ داغ چرخ کنید و بلافاصله بعد از خارج شدن از چرخ در ظرف آب یخ بریزید و مرتب رشته های درون آب را با دست زیرورو کنید تا رشته ها بهم نچسبند؛ رشته های فالوده شما آماده است.

    طرز تهیه شربت فالوده
    آب مورد استفاده برای شربت فالوده باید بسیار یخ باشد حتی اگر به صورت پودر یخ هم آماده کرده باشید بسیار بهتر است؛ شکر و گلاب را با آب یا پودر یخ مخلوط کرده و در ظرف فلزی که داخل یخ گذاشته شده می ریزیم و انقدر به صورت دوارانی هم می زنیم تا شکر در آب حل شده و شهد خامه مانندی بدست آید.
    رشته ها را داخل شهد بدست آمده بریزید و بنا به ذائقه شخصی می توانید از آبلیمو؛ شربت بهارنارنج؛ شربت آلبالو و ... برای طعم دار کردن فالوده استفاده کنید

  11. 4 کاربر برای این پست سودمند از Logos عزیز تشکر کرده اند:


  12. #6

    پیش فرض

    البته دوستان پالوده یزدی یه چیز دیگس
    من دستور تهیه دقیقش رو نمیدونم اگه کسی بلد بزاره تا همه از پالوده بسیار لذیذ یزدی استفاده کنن

  13. 2 کاربر برای این پست سودمند از Logos عزیز تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: