جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 30 , از مجموع 61

موضوع: انواع سالادها

  1. #1

    پیش فرض انواع سالادها

    لطفا دستور سالادهای مختلف رو بذارین اینجا..

    ممنون:icon_pf (17):
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  2. 15 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  3. #16

    پیش فرض

    سالاد بیکن پیچ پیچی

    مواد لازم


    ▪ پیاز کوچولو (مثل پیاز ترشی) ۲۰ عدد
    ▪ کره ۲ قالب ۵۰ گرمی
    ▪ سیر یک حبه
    ▪ بیکن ۱۰ تکه
    ▪ آویشن ۲ قاشق چایخوری
    ▪ کاهو پیچ چند برگ

    ● سس مخصوص :
    ▪ سرکه قرمز یک قاشق غذا خوری
    ▪ سس سویا نصف قاشق چای خوری
    ▪ عصاره مرغ ۱ عدد یا آب مرغ نصف فنجان
    ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهیه


    ابتدا فر رو روشن کنید و بگذاریدش رو دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت .بعد کره ها رو بگذارید تو یه سینی نسوز آب کنبد و پیاز ها رو بگذارید روش و حدود ۳ دقیقه بگذارید تو فر.

    خب حالا سیر رو رنده کنین و ته همون ظرفتون (سینی نسوز) که کره بورد بریزین و بیکن ها رو به دور پیازها بپیچید و بگذارید دوباره تو همون ظرف و و بعدش هم تو فر ....

    اونقدری بگذارین کمتر از نیم ساعت فکر کنم کافیش باشه..روی حرارت ملایم مواد مخصوص سس رو با هم مخلوط و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه و بعدش تو یه ظرف اول بیکن بعدش روش سس و بعدش دورش کاهو پیچ بگذارید و روی همه اونا آویشن بپاشید.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.



    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  4. 3 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  5. #17
    مدیر انجمن گالری عکس و خودرو N A V A Я O آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    شـیراز
    نوشته ها
    6,374
    Thanked: 29388

    پیش فرض

    سلام منصوره جون چیزی به نام سالاد پنیر داریم؟
    خـــدای راستین کجاست؟؟ پناه می برم به "او"

    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى
    الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِّ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ
    وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
    صَلَاةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً
    كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ







  6. 2 کاربر برای این پست سودمند از N A V A Я O عزیز تشکر کرده اند:


  7. #18

    پیش فرض

    سالاد پنیر


    مواد لازم :
    پنير 1 فنجان
    كرفس خرد شده 1 فنجان
    سيب 1 فنجان
    هندوانه 1 فنجان
    كشمش 0.5 فنجان
    ماست ساده پر چرب 1 فنجان
    خامه 0.5 فنجان
    جعفري ساطوري شده قدري
    آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
    گوجه فرنگي 1 عدد
    فلفل قدري
    نمك قدري




    طرز تهيه :
    مخلوطي از يك ليوان پنير رنده شده و يك ليوان خلال مغز كرفس , يك ليوان سيب درختي خلال شده يا ورقه شده يك ليوان هويج خلال شده خيلي نازك نصف ليوان كشمش سبز براي سس اين سالاد يك ليوان ماست آب گرفته , نصف ليوان خامه كمي جعفري خرد شده دو سه قاشق سوپخوري آبليمو كمي نمك و فلفل .
    مواد سس را مخلوط كرده سبزيجات را داخل آن مي نمائيم نصف از پنير را اضافه كرده در ظرف گردي بشكل مخروط مي كشيم بقيه پنير را روي آن پاشيده و با يك عدد گوجه فرنگي كه بشكل گل درست شده تزئين ميكنيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  8. 4 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  9. #19

    پیش فرض

    سالاد پاستا

    مواد لازم


    ▪ پاستای فرمی=۳۰۰ گرم
    ▪ لوبیا قرمز=۱۵۰ گرم
    ▪ پیاز قرمز=۱ عدد
    ▪ فلفل دلمه ای زرد و قرمز=۱ عدد
    ▪ زیتون سیاه=۵ عدد
    ▪ سس خردل=۳ قاشق غذاخوری
    ▪ ماست موسیر=۲ قاشق غذاخوری
    ▪ سرکه=۱ قاشق چایخوری
    ▪ روغن زیتون=۳ قاشق چایخوری
    ▪ پودر پونه=۱ قاشق چایخوری
    ▪ نمک و فلفل=بمقدار دلخواه


    طرز تهیه


    ۱) پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
    ۲) لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
    ۳) فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
    ۴) برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
    ۵) سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
    ۶) زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.

    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  10. 2 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  11. #20

    پیش فرض

    سالاد پنج رنگ

    مواد لازم
    ▪ چهار فنجان کلم
    ▪ یک عدد هویج بزرگ
    ▪ دو عدد تربچه ورقه شده
    ▪ یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده
    ▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
    ▪ نمک و فلفل


    طرز تهیه
    کلم را شسته و خرد کنید. سپس هویج را ورقه ورقه کرده و روی کلم‌ها بریزید. سپس پیازچه و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون را با سرکه و نمک و فلفل بخوبی مخلوط کرده و آن را به سالاد بیفزایید.


    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  12. 3 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  13. #21

    پیش فرض

    سالاد تبوله ‌با انار و نعنا

    مواد لازم

    برای ۴ نفر
    ▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
    ▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
    ▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
    ▪ یک عدد ساقه کرفس
    ▪ ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    ▪ پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
    ▪ آب ۲ عدد لیموترش
    ▪ ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
    ▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
    ▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
    ▪ یک عدد انار (دان شده)
    ▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


    طرز تهیه


    ۱) ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
    ۲) بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
    ۳) قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
    ۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.


    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  14. یک کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  15. #22

    پیش فرض

    سالاد تخم مرغ و گوجه فرنگی

    ● مواد لازم
    ▪ نصف فنجان نخود پخته
    ▪ چهار عدد گوجه فرنگی خرد شده
    ▪ چهار عدد تخم مرغ پخته شده و خرد شده
    ▪ یک عدد پیاز خرد شده
    ▪ دو سوم فنجان روغن زیتون
    ▪ شش قاشق غذاخوری سرکه سفید
    ▪ یک قاشق غذاخوری نمک
    ▪ یک عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک
    ▪ کمی جعفری تازه خرد شده


    ● طرز تهیه
    نخود، گوجه فرنگی، تخم مرغ و پیاز را در یک کاسه بزرگ ریخته و آن را هم بزنید. در ظرف دیگر روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را ریخته و آنها را مخلوط کنید. سس را به سالاد اضافه کرده و آن را میل کنید.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.

    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  16. 4 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  17. #23

    پیش فرض

    سالاد تن ماهي با كاهو


    مواد لازم:
    كاهو خرد شده=2 ليوان
    تن ماهي=1 عدد
    گوچه فرنگي ريز شده=1 عدد
    سيب زميني آبپز مكعبي خرد شده=1 ليوان
    پيازچه ريز شده=2/1 ليوان
    جعفري ريز شده=كمي براي تزئين
    سركه يا آبليمو=4 قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل=به مقدار لازم


    طرز تهيه:
    تمام مواد را بجز جعفري در ظرفي با هم مخلوط كرده سپس در آخر روي آن را با جعفري ريز شده تزئين كنيد.



    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  18. 4 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  19. #24

    پیش فرض

    سالاد تند حبوبات

    مواد لازم


    ▪ لوبیا قرمز: ۴۰۰ گرم,
    ▪ لوبیا چشم بلبلی: ۴۰۰ گرم ,
    ▪ نخود: ۴۰۰ گرم,
    ▪ یک چهارم فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده,
    ▪ یک چهارم فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده ,
    ▪ تربچه خرد شده: ۶ عدد ,
    ▪ پیازچه با ساقه و خرد شده: ۲ عدد


    ● مواد لازم جهت سس سالاد :
    ▪ یک قاشق مربا خوری زیره سبز,
    ▪ یک قاشق مربا خوری سس گوجه,
    ▪ سه قاشق مربا خوری روغن زیتون,
    ▪ یک قاشق مرباخوری آبلیمو,
    ▪ یک عدد سیر رنده شده ریز,یک قاشق چایخوری سس تند فلفل

    طرز تهیه


    لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را هر کدام به صورت جداگانه یپزید. بعد از آن که خوب پخته شد آنها را در سبد ریخته، بگذارید خوب آب آن گرفته شود. این حبوبات را درون کاسه ای بزرگ بریزید و فلفل دلمه ای ها و تربچه ها و پیازچه ها را نیز به آنها اضافه کنید .

    در کاسه کوچکی روغن زیتون، سس گوجه، سس فلفل، سیر، آبلیمو و زیره را ریخته و بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس سس تهیه شده را روی ظرف حاوی مواد سالاد می ریزیم و آن را به خوبی هم می زنیم سپس مقداری از ساقه پیازچه را که خرد کرده بودیم برای تزئین سالاد روی آن می پاشیم . سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را میل کنید .

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  20. 5 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  21. #25

    پیش فرض

    سالاد جوانه ماش


    مواد لازم

    – جوانه ماش 1 پيمانه

    – نخود فرنگي 2/1 پيمانه

    – مغز گردو 2 قاشق غذا خوری

    – زيتون سبز 2/1 پيمانه

    – ذرت 2/1 پيمانه - پيازچه 6 ساقه

    – جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوری

    – نمک و فلفل به مقدار لازم

    – آب ليمو ترش تازه 4 قاشق غذا خوری

    – گلپر 1 قاشق چايخوری

    – روغن زيتون 2 قاشق غذا خوری

    – گوجه فرنگي متوسط 3 عدد

    – خيار شور 2 عدد


    طرز تهیه
    ابتدا نخود فرنگی و ذرت را آبپز مي کنيم خيار شور ، پيازچه و جعفری را خرد مي کنيم ، زيتون را از هسته جدا مي کنيم. گوجه فرنگي را فيله مي کنيم با مغز گردو ، جوانه ماش و سبزيجات را ترکيب در آخر سس که شامل روغن زيتون ، آب ليمو ترش تازه ، فلفل و گلپر است اضافه نموده و حدود نيم ساعت در يخچال مي گذا ريم که خنک شود و بعدآماده سرو است.

    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  22. 5 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  23. #26

    پیش فرض

    سالاد چند رنگ با کدو

    ● مواد لازم
    ▪ چهار عدد کدو
    ▪ یک سوم فنجان برگ نعنا
    ▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق مرباخوری آب لیموترش‎
    ▪ یک چهارم فنجان نمک
    ▪ کمی فلفل
    ▪ یک چهارم فنجان بادام زمینی
    ▪ کمی پنیر فتا

    ● طرز تهیه
    بادام زمینی ها را در تابه ای ریخته و تفت دهید. سپس کدوها را ورقه ورقه کرده و در روغن تفت دهید. آب لیمو را با روغن زیتون و کدو بخوبی مخلوط کرده و بگذارید تا برای ۱۰ دقیقه با هم بماند. سپس به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. پنیرها را خرد کرده و روی آن بریزید. سپس با برگ نعنا و بادام زمینی های تفت داده شده آن را تزئین کنید.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  24. 5 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  25. #27

    پیش فرض

    سالاد خرما


    مواد لازم


    ▪ ۱فنجان خرمای سفت و خرد کرده
    ▪ ۲ فنجان جوانه ماش
    ▪ یک دوم فنجان ریحان بنفش خرد شده
    ▪ یک دوم فنجان خلال بادام بو داده
    ▪ ۲ عدد سیب ترش تازه( با پوست)
    ▪ یک دوم فنجان پنیر پاستوریزه خرد شده
    ▪ یک دوم فنجان پنیر پیتزا مکعب بریده
    ▪ یک دوم فنجان کنجد بو داده
    ▪ دو فنجان اسفناج خرد شده
    ▪ دو فنجان کاهوی خرد شده
    ▪ یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق غذا خوری روغن کنجد
    ▪ لقه های نان باگت تست شده به تعداد نفرات( در صورت دل خواه نان تست جو)


    طرز تهیه


    جوانه ماش، اسفناج و کاهو را با هم مخلوط کنید، بعد روغن زیتون و روغن کنجد را به آن بیفزایید، سپس درظرفی گذاشته و در یخچال حدود ۲۰ دقیقه نگه داری کنید، سعی کنید ظرف شما بزرگ باشد چون باید مواد را به ترتیب به آن اضافه کنید.
    اکنون بعد از گذشت زمان ذکر شده مواد را با هم مخلوط کنید.
    سیب را با پوست خرد کنید و همراه با ریحان خرد شده، خرما، خلال بادام، پنیر و کنجد به ظرف سالاد اضافه کنید.
    سالاد را یکبار دیگر نیزهم بزنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا عصاره تمام مواد با هم ترکیب شود. بعد از نیم ساعت آن را در بشقاب و یا ظرف دل خواه ریخته و با حلقه های نان باگت که پیش تر تست کرده اید تزیین کنید و میل نمایید.
    ویرایش توسط Gemini : 29-10-09 در ساعت 15:12
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  26. 2 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  27. #28

    پیش فرض

    سالاد ذرت

    مواد لازم
    ذرت پخته يا كنسرو ذرت 2 فنجان
    زيتون خرد شده نصف فنجان
    فلفل سبز خرد شده نصف فنجان
    جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
    سس فرانسوي يا مايونز 4/1 فنجان
    برگ كاهو به مقدار لازم
    كالباس خرد شده 4 ورق
    گوجه فرنگي پوست و دانه گرفته خرد شده 1 عدد
    پياز حلقه شده كمي
    نمك ، فلفل ، آب ليمو ترش تازه كمي

    طرز تهیه
    كنسرو ذرت ، فلفل سبز ، زيتون ، گوجه فرنگي و جعفري را در كاسه بريزيد و سس را به آن اضافه كرده خوب بهم بزنيد .
    نمك و فلفل و در صورت دلخواه كمي آب ليمو ترش تازه را نيز افزوده بگذاريد نيم ساعت بماند .

    ظرف مناسبي را جهت سالاد آماده كنيد و برگهاي كاهو را درسته يا خرد شده داخل آن پهن كنيد .
    سالاد ذرت را روي آن ريخته با كالباس و حلقه هاي پياز آن را تزئين كنيد .

    نكات لازم : 1- يك اندازه بودن مواد خرد شده و تازگي مواد 2- مي توان بجاي سس فرانسوي يا مايونز از آب ليمو ترش تازه و روغن زيتون نيز استفاده نمود.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  28. 3 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  29. #29

    پیش فرض سالاد ذرت با پنیر

    سالاد ذرت با پنیر


    مواد لازم
    ▪ سینه مرغ: یک عدد،
    ▪ سیب درختی: یک عدد،
    ▪ دانه ذرت پخته شده: یک لیوان،
    ▪ نارنج: یک عدد،
    ▪ پنیر پیتزا رنده شده: نصف لیوان،
    ▪ جعفری خرد شده: نصف لیوان،
    ▪ ماست چکیده: نصف لیوان،
    ▪ سس مایونز: نصف لیوان،
    ▪ سس گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری،
    ▪ نمک و فلفل: به مقدار کافی
    طرز تهیه
    ابتدا سینه مرغ را با یک شاخه کرفس آب پز کنید، سپس آن را ریش ریش کرده، سیب درختی را هم به صورت خلال درآورده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
    در مرحله بعد سس مایونز، آب نارنج، سس گوجه فرنگی، ماست چکیده و نمک و فلفل را با هم مخلوط و به سالاد اضافه کنید. برای تزئین سالاد می توان از تربچه استفاده کرد.


    Link URL:
    لینک و متن درون کدها فقط برای کسانی که ثبت نام کرده اند قابل مشاهده است لطفا وارد شوید OR ثبت نام کنید.
    منسوب به حسین پناهی:

    ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫــــــــــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﮔﺎﻫـــــــــــــــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ !!
    ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳــــــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــــــــﻮﯾﻢ :
    ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــــــــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ " ﺁﻣﻮﺧــــــــﺘﻪ ﺍﻡ !!"

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤـــــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ !!
    ﺍﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..
    ﻣـــــــــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻢ !!
    ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ



  30. 3 کاربر برای این پست سودمند از Gemini عزیز تشکر کرده اند:


  31. #30

    پیش فرض سـالاد كـــورن

    مواد لازم
    خيار - دو عدد
    گوجه‌فرنگي - سه عدد
    فلفل‌دلمه‌اي - يك عدد
    پياز - يك عدد
    كنسرو ذرت - يك قوطي
    گل‌كلم - 50 گرم
    آبليمو و نمك - به ميزان لازم
    طرز تهيه
    ابتدا خيار را پوست كنده و ريز خرد كنيد سپس گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و پياز نگيني خرد شده و ذرت آماده را به آن اضافه كرده و گل كلم را به صورت نوارهاي باريك خرد كرده و روي بقيه مواد ريخته و آبليمو و نمك را به آن مي‌افزاييم.
    در صورت تمايل مي‌توانيد اين سالاد را با انواع سس‌ها ميل كنيد.
    ساده هستم
    ساده می پندارم زندگی را
    نمیدانستم جرم می دانند سادگی را
    سادگی جرم است و من مجرم ترین مجرم شهرم
    ساده می مانم…
    ساده میمیرم…
    اما…
    ترک نمی گویم پاکی این سادگی را …



  32. 3 کاربر برای این پست سودمند از *maryam* عزیز تشکر کرده اند:


صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •