جهت تبلیغات در پرشین فروم کلیک کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 19

موضوع: مراحل پرورش جوجه گوشتی از روز اول در یک مرغداری

  1. #1

    پیش فرض مراحل پرورش جوجه گوشتی از روز اول در یک مرغداری

    با نام خدا
    دوستان اگه خدا بخواد مشغله ها هم بذاره میخوام تمام مراحل پرورش نیمچه گوشتی با توضیح کامل در صورت امکان به صورت روزانه همراه تصویر در مرغداری خودم رو براتون توضیح بدم . امیدوارم مثمر فایده باشه.
    البته ناگفته نماند این مطالب در جای دیگری و مدتی پیش بیان شده بود و اینجا به صورت کلی قرارشون میدم تا شاید مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
    نیک زاده

  2. 4 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  3. #2

    پیش فرض

    برای شروع بعد از شستن تمام سالن و ظروف آب خوری و دان خوری . توسط پمپ فشار قوی باید تمام سطوح سالن و ظروف ضد عفونی بشه که این کار توسط مواد ضد عفونی کننده قوی به وسیله پمپ و اسپری کردن صورت میگیرد . در این حالت باید دمای سالن روی 25 درجه باشه تا تاثیر مواد ضد عفونی کننده بیشتر باشه
    در ضمن به دلیل قوی بودن این مواد باید حتما از ماسک های مخصوص شیمیایی استفاده بشه

  4. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  5. #3

    پیش فرض

    بعد از آماده سازی سالن و ضد عفونی کردن دقیق . حالا دیگه سالن پرورش کاملا قرنطینه شده و تنها با لباس مخصوص و چکمه و کلاه وارد سالن میشویم.ازیک روز قبل از ورود جوجه باید امکانات استقبال از جوجه ها فراهم شه. مثل دان و محیا کردن بستر که معمولا در ایران از تراشه استفاده میکنن.تراشه رو در سطح زمین به قطر 5-10 سانت پخش میکنن و ترموستایت هیترها رو روی 25 درحه و دستگاه مه پاش رو هم روشن میکنیم. در ضمن آبخوریهای کله قندی و سینی های دان رو هم با ترتیب و نظم خاصی میچینیم.

  6. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  7. #4

    پیش فرض

    امروز روز مهمیه
    روز ورود جوجه . هممون منتظرشونیم باز تکاپو و استرس شروع میشه.
    یکی دو ساعت قبل از ورود جوجه آبخوری ها رو آب میکنیم تا تقریبا همدما با سالن بشن. و توی سینی ها که البته همشونو هنوز نچیندیم (به دلیل جایی برای چیدن کارتونهای جوجه) دان میریزیم. حالا درجه روی 28 و رطوبت 50 است و همه چی آماده پذیرایی از 15000 جوجه تازه از تخم درآمده زیباست. وقتی ماشین حمل جوجه به مرغداری میاد و جلوی در سالن ترمز میزنه نمیدونید چه صدای جیک جیکی هوا میشه. کارگرها سریع دست بکار میشن و کارتنها رو در همه جای سالن میچینن( هر کارتن حاوی 100 قطعه جوجه است) و قتی کار چیدن تمام شد نوبت به تخلیه کارتنها میرسه . حالا درجه سالن 31 درجه سانتی گراد و رطوبت 50 - 60 است و یکی یکی کارتنها به آرامی خالی میشن. نمیدونید چه خبر میشه همه با هم جیک جیک میکنن کر میشیم. جوجه ها یواش یواش تو سالن پخش میشن و میرن سراغ آب و دون و زندگی جدیدشون و ما هم دنبال آغاز دوره جدیدمون
    تاری عکس به دلیل وجود مه در سالن است


  8. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  9. #5

    پیش فرض

    اینم یک عکس دسته جمعی ساعات اولیه ورود به سالن


  10. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  11. #6

    پیش فرض

    روزهای هفته اول دوره پرورش جزو مهمترین روزها به حساب میان.
    بعضی معتقدن هفته اول پرورش سرنوشت کل دوره رو رقم میزنه. درجه حرارت سالن روزی تقریبا نیم درجه کم میشه و 48 ساعت اول شدت نور 20 لوکس دائم میباشد و از روز سوم روزها لامپها خاموشن ولی رطوبت همواره 50 -60 . من اغلب دان شروع رو خودم با فرمول خودم تهیه میکنم. ولی این دوره بنا به دلایلی دان آماده پلت تهیه کردم تا ببینیم چی پیش میاد. امشب سن جوجه من 5 روز است در نتیجه از این چند روز و اتفاقاتی که افتاد سریعتر میگذریم ولی شبهای دیگه گزارش هر روز رو سعی میکنم همون روز براتون بذارم.
    الان که دارم مطلب مینویسم جوجه ها به دلیل بیماری عدم جذب زرده و دادن تلفات مشغول مصرف داروی انرو فلوکساسین با دوز 1*1000 لیتر میباشند( نا گفته نماند که من دو دوره قبل را بدون مصرف هیچ نوع آنتی بیوتیکی گذروندم) ولی این دوره اسیر کیفیت بد جوجه شدم. از دیروز آبخوری های کله قندی جمع آوری شد و آبخوریهای اتومات ره اندازی شد چون دیگه قد جوجه ها به اونا میرسه. و راحت میتونن آب بخورن.

    روز سوم


    روز 5

  12. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  13. #7

    پیش فرض

    امروز صبح که به مرغداری رفتم تعداد تلفات خیلی کم شده بود معلوم بود دارئ اثر خودشو گذاشته. ولی در حین بازدید از جوجه ها برق رفت و ما خیلی نگران شدیم چون موتور برق اضطراریمون خرابه 1 ساعتی طول کشید تا برق اومد ولی بدلیل کم بودن سن جوجه ها صدمه ای به اونها نرسید یک هشدار بود برای من
    از امشب برنامه خاموشی رو شروع کردم شب اول نیم ساعت و هر سب 1 ساعت اضافه میکنم تا به 10 ساعت برسه
    در ضمن فردا صبح در سن 7 روزگی اولین واکسیناسیون انجام میشه و اکیپ واکسیناسیون صبح زود میان و کارشونو شروع میکنن . واکسن قطره درون چشم(برونشیت + نیوکاسل) و تزریقی ( نیوکاسل + آنفلوانزا) فردا خیلی کار داریم
    فردا شب توضیح کاملتری از واکسیناسیون همراه با تصویر براتون مینویسم.

  14. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  15. #8

    پیش فرض

    روز هفتم
    سلام
    امروز صبح ساعت 5 راه افتادم به سمت مرغداری واکسیناتورها هم ساعت 7 قرار بود اونجا باشند . من زودتر رفتم بساط صبحانه رو ردیف کنم . جاتون خالی صبحانه رو خوردیم و دست بکار شدیم برای واکسن . جوجه ها رو ته سالن جمع کردیم و بعد توسط گاش بستیم و شروع کردیم چهار نفر واکسیناتور تقریبا 3 ساعت برای 15000 جوجه زمان لازم دارند که همینطور هم شد. امروز به دلیل استرس واکسن مولتی ویتامین+الکترولیت به میزان 1 لیتر * 1000 لیتر آب زدم و به خوبی و خوشی واکسن اصلی این دوره هم تمام شد .البته هنوز واکسنهای آشامیدنی مونده که در سنین مختلف داده میشه. این هم چند تا عکس از واکسن زدن امروز










  16. 2 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  17. #9

    پیش فرض

    آمار هفته اول:
    تعداد تلفات 352 قطعه
    میانگین وزن 160 گرم
    دان مصرفی 2500 کیلو

    این هم عکس هفته اول



  18. 2 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  19. #10

    پیش فرض

    روز دهم
    با سلام خدمت دوستان گل
    امروز جوجه ها ده روزه شدند و اولین واکسن آشامیدنی که مربوط به بیماری گامبورو میباشد را به شرح زیر به جوجه ها دادیم:
    اول تمامی آبخوریها بالا کشیده میشود تا آب از دسترس جوجه ها دور باشد و خط لوله تانک اصلی قطع میشود. این کار جهت ایجاد تشنگی در جوجه هاست تا بطور کامل تمام جوجه ها واکسن دریاغت کنند.مدت 1.5 تا 2 ساعت تشنگی بطول میانجامد


    در این مدت مقدار آب مورد نیاز که در این سن 150 لیتر است در بشکه های بزرگ ریخته و به آن شیر خشک مخصوص جوجه ها را اضافه کرده و محلول مولتی ویتامین را هم جهت استفاده بعد از واکسن در تانک اصلی حل میکنیم(برای رفع استرس و تقویت سیستم ایمنی)



    بعد از نیم ساعت که آب آماده شد ساشه های واکسن که هر کدام حاوی 2500 دز میباشد را در آب حل کرده(البته من همیشه از دوز 1.5 برابر استفاده میکنم) و بعد از 10 دقیقه واکسن آمادست


    محلول آماده واکسن را در سطل های کوچکتر ریخته و به سالن برده و در آبخوریها میریزیم و بعد تمام آبخوریها رو پایین میدهیم و واکسن در اختیار جوجه قرار میگیرد .




    بعد از اینکه اطمینان پیدا کردیم که تمام محلول واکسن خورده شده که حدود 1 ساعت میکشد. خط لوله تانک اصلی وصل شده و آّ محتوی مولتی ویتامین در اختیار جوجه ها قرار میگیرد

  20. 2 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  21. #11

    پیش فرض

    هفته دوم
    مرحله دوم واکسن آشامیدنی هم به همان شرح واکسن قبل داده شد
    واکسن برونشیت+نیوکاسل
    میانگین وزن هفته دوم = 310 گرم که خیلی راضی کننده نبود
    جمع تلفات =470
    دان مصرفی 8 تن
    اینم چند تا عکس از دو هفتگی

    البته تعداد 4500 قطعه از دیروز به سالن کوچکتر منتقل شد حالا یک سالن تقریبا 9500 جوجه و دیگری 4500 جوجه دارد




  22. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  23. #12

    پیش فرض

    آخرین واکسیناسیون آشامیدنی در سن 18 روزگی انجام شد . واکسن نوبت دوم بیماری گامبورو.
    یه عکس هم از 18 روزگی:


  24. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  25. #13

    پیش فرض

    جوجه ها 21 روزه شدند و الان روزی 1.5 تن دان میخورن
    آمار هفته سوم:
    تلفات = 570
    دان مصرفی 15 تن
    میانگین وزن = 625 گرم
    اینم تصویر

  26. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  27. #14

    پیش فرض

    مرغها 42 روزه هستند و اینم آمارشون:
    دان مصرفی : 52 تن
    جمع تلفات 1500
    میانگین وزن 2 کیلو
    اینم عکسشون:
    به دلیل هوای سرد واقعا تامین هواشون خیلی مشکل بود سه تا هیتر بزرگ و 4-5 تا بخاری فری تو سالنها یکسره کار میکرد ولی به دلیل انفجار رشد و زیاد بودن خوراک اگر اکسیژن مورد نیاز تامین نشه دچار آسیت میشن که همین طورم شد

  28. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


  29. #15

    پیش فرض

    این سالن اولی که در سن 46 تموم شد و حالا جای مرغا خالیه البته هنوز یک سالن دیگه خالیه
    مرغها در سن 45 روزگی 2.2 و 46 روزگی 2.3 کیلو وزن زدند


    پایان دوره

  30. 3 کاربر برای این پست سودمند از mnikzadeh عزیز تشکر کرده اند:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •